Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polska się cywilizuje

Zauważyłem że coraz więcej murzynów na ulicach- wreszcie się cywilizujemy

Polecane posty

Gość sorry ale czarnym mowie nie
Temat tego watku "Zauważyłem że coraz więcej murzynów na ulicach- wreszcie się cywilizujemy" masakra. Jesli obecnosc czarnych to objaw "cywilizowania sie "to ja wole byc niecywilizowana , autor nie wiedzial chyba co pisal.

Gość opowiem wam przyklad mojego
od kiedy to ilosc murzynow na ulicach jest wyznacznikiem poziomu cywilizacyjnego??? w takim razie senegal jest bardzo nowoczesnym i cywilizowanym panstwem, albo etiopia.

zgadzam sie z "sorry ale czarnym mowie nie" czemu kupa ludzi uważa, że "rasistom" w czarnych przeszkadza kolor skory, inny wyglad? przecież to najmniej istotne. niestety, ale bycie murzynem, to nie tylko inna skora, to inna kultura. Poptrzcie sobie na USA, jak zyja tamtejsi murzyni. ostatnio opowiadal mi kolega, ktory dlugo mieszkal w USA, wsrod czarnych. Otoz bylo tam wielkie skladowisko złomu - takie dzikie wysypisko. Jakies stare konstrukcje stalowe itp. Zlom w USA kosztuje calkiem sporo. Gdyby takie wysypisko bylo w PL, miejscowa biedota w jedną noc by to wyniosla i sprzedała - polska biedota jest obrotna. A Ci murzyni co codziennie obok tego przechodzili woleli ciagnac zapomogi od panstwa, narzekac na dyskryminacje, a nikt nawet nie ruszyl dupy zeby ten złom spieniezyc. Kolega ten tez opowiadal, jak oni zyją - rozboje, narkotyki itp. A nikt im nic nie zrobi, bo zaraz rasizm. zreszta zobaczcie sobie statystyki - ile przestpestw jest popelnianych przez bialych, ile przez czarnych i jak to sie ma do struktury rasowej kraju...

Gość też jestem na nie
A po co nam tutaj ta dzicz??? Będzie to co teraz się wyprawia w UK.Ci co ich tutaj chcą chyba nigdy z nimi nie obcowali, wszystko im wolno i oczywiście praca jest beee, broN Cię Panie Boże przed tym zalewem.

a spojrzcie na chinczykow czy innych żółtych. w warszawie np. jest ich masa, i co? pracuja, asymiluja sie, sa spoko, nie narzucaja sie, żadnych rozbojów. a murzyni? u mnie na uczelni byl rownolegly kierunek w jez ang dla obcokrajowcow i bylo tam kilku czarnych. trzymali sie razem i nic nie robili. na praktykach terenowych (na budowie) normalni studenci pracowali, robili cos, a tamci - zdjecia sobie komorkami pstrykali. My wszyscy odziez robocza. a oni biale adidaski i nie wejda w piach zeby sie nie pobrudzic.

Gość sorry ale czarnym mowie nie
Polska ma swoje problemy, ktore stana sie zupelnie nieistotne w momencie gdy przyjada gromady czarnych. Taka jest prawda. Rada jest tylko jedna-zwolennicy czarnych doksztalccie sie troche. Wyjedzcie z kraju, poogladajcie sobie egzotycznych ludzi w innych kolorach, a potem wroccie do domu. A Arabowie? myslicie ze cos dobrego do Polski wniosa? nie wiem czy jest ich tam duzo, dawno nie bylam, ale oby nie. Chcecie wiedziec cos o ludziach kolorowych-to popatrzcie na kraj z ktrego sie wywodza bo to jest to do czego doprowadza Polske.

Gość gość233
Czyli dla ciebie im wiecej murzynow w Polsce, tym wieksza cywilizacja ? W takim razie jestes rasista. Czarni nie rownaja sie bialym. Prawie wszyscy geniusze, wielcy filozofowie, matematycy, to biali, ile czarnych dostalo nagrode nobla w dziedzinie nauki? 1,2,3? Choc od wielu, wielu lat moga sie uczyc tak samo jak my, nawet maja przywileje, bo Europie i USA opetala pseudotolerancja. We Francji jak czarna idzie po zasilek to od razu dostaje, a biala musi wypelnic stos papierow. W Stanach biala dziewczyna z lepszymi wynikami nie dostala sie na studia, bo czarna miala pierwszenstwo. W USA czarnych skazuje sie kilkakrotnie czesciej na smierc niz bialych, a stanowia 13-15% spoleczenstwa, oraz odpowiadaja za prawie polowe przestepstw. Starozytny Rzym, mial wyzsza cywilizacje niz obecnie wiekszosc krajow w Afryce. Obecnie czarni sa wiekszymi rasistami od bialych, wpiszcie rasizm w RPA, Rasizm wobec bialych w USA na yt, albo ogolnie, oraz inny rasizm we Francji. W Europie zyja na zasilkach.

Gość gość
No to spadna stawki w agencjach... Jeszcze przyjada Ukrainki i bedzie bardzo "cywilizowanie".

Gość gość
Przez to cofa się w rozwoju głupia tolerancyjna feministko. Murzyni to najgłupsza rasa i nie można pozwolić żeby wtargneli do pięknej Europy. Wszystkich powinno się deportowac do Afryki łącznie z tobą. Skoro według ciebie jakieś tępe murzyny są wyznacznikiem inteligencji to zapraszam do Afryki. Wszędzie murzyny zero cywilizacji.