Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora:(((((((((((

chcem juz wyjsc

Polecane posty

konczy mi sie 36 tydzien jestem troche chora troche smarkam i czasem odkaszluje czy wyszly byscie na dwor cholera siedze caly tydzien w domu i nie wyrabiam ogolnie dobrze sie czuje nie mam goraczki ani oslabienia jest sloneczko i - 6 na dworze???

też jestem w 36 tc i też jestem chora i nie siedzę w domu, a wychodzę.. oczywiście cieplutko opatulona i nie na długo, ale by zaczerpnąć dla zdrowia świeżego powietrza i nie kisić się w domu ;)

Gość Możliwa jest ciąża
A nie wolalabyś przypadkiem trafić do szpitala?!!! Skoro jestes przeziebiona to powinnas robic wszystko by wyzdrowiec a nie "dobijać" maluszka. Przeciez głupi kaszel może powodowac wade serduszka maluszka!

Gość ale masz problemmmmm
tydzień w domu ja siedzę już 3 miesiące w domu i jakoś żyję wychodzę tylko do lekarza

nie chyrlam jak gruzlik tylko czasem pokaluje a siedze juz tydzien bo byly straszne mrozy wiatry i sypalo dzis piekna pogoda musze troche pooddychac swiezym powietrzem bo dla maluszka to tez nie dobrze jak taka niedotleniona jestem nie mowie tu o chodzeniu niewiadomo ile maly spacer do sklepu niedaleko i z powrotem do domku

wyjdź na chwilkę, przecież przy katarze i lekkim kaszlu spokojnie można wyjść. jedynie gorączka jest przeciwwskazaniem!

ja uważam, że nie przesadzajmy, wg mnie możesz wyjść na chwilę :) Ale rób co uważasz, wsłuchuj się w swój organizm, ja swój znam i wiem, że mu potrzeba powietrza, a druga taka okazja, czyli sloneczna pogoda, dlugo u mnie sie nie trafi..

dzieki dziewczyny no wlasnie chce wykorzystac ta pogode bo niewiadomo co bedzie jutro a czuje sie jakbym juz nie miala czym oddychac:) pozdrawiam

dziekuje tobie i rowniez zycze zdrowka i szczesliwego bezbolesnego rozwiazania :)))