Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

*********Termin SIERPIEŃ 2011*************

Polecane posty

wybaczcie dziewczyny ze karmie trolla ale dziecko oprócz tego ze sadzisz błędy to nie umiesz czytac ze zrozumieniem ( szkoła podstawowa się kłania) nie będę ci tu dawac przykładu bo to nie o to chodzi ale w jednym masz rację :maŻę o twoich zarobkach :-D i nieustannie cie kocham bo wiesz ja w miłosci to taka wierna jestem:-D takze słodkich snów kochanie:-D

Wzięłam kiedyś kocurka ze schroniska:D:D:D malutki był więc od razu dostał miejscówkę w łóżku,...po czym okazało się, że spaliśmy z kotkiem i jego 80cioma pchłami....masakra:O:O:O

a bo w międzyczasie tak zwanym: RZygac sie chce twoim "brakiem słów" oj oj bardzo ubogie słownictwo:-D piłka+pies u mnie temat rzeka. kocha piłki ale mało która te miłość mojej psicy odwzajemnia:-D

Gość hahahahaha!!!!!
nie jestem twoim dzieckiem ty głupia babo!!! kompleksy masz jakieś????

jorek na szczęcie malutki...moje syny kochają go nad życie, on ich też:D:D:D piłki ich nie kochają...ani jorka ani synów:D:D:D Zabrałam kiedyś bestyję do fryzjera, bo przydeptywał sobie kłaki....i pani mi rzecze, że jeszcze nigdy nie widziała takiego jorka pakera! że muszę dużo z nim ćwiczyć....:D:D:D:D odparłam, że tak, poświęcam mu baaaardzo dużo czasu:D:D:D

5; jak się tu wprowadziliśmy to po kilku dniach przyszedł sobie mały kocik, w ogóle nie bał się naszej bestii :D usiadł i zamiauczał przed schodami, oczywiscie rzuciłam się na niego, zaczęłam przytulać, głaskać, całować i powiedziałam że nie oddam :p m wysłał nas do weterynarza... Okazało się, że ma: koci katar, pchły, świerzb,zapalenie spojówek itp. Itdd :D i tak go kochałam :D a jak mu z pyska śmierdziało uuuuuu - klasyka :D zakładaj maial to Ci foty wyśle :D ważył 500 gr. I nie miał przednich zębów przez co wypadał mu język :D wszyscy dziś mówią że brzydszego kota nie widzieli :D

Wszystkie dzieci nasze są: Kasia, Michael, Małgosia, John, na serca dnie mają swój dom, uchyl im serce jak drzwi. Wszystkie dzieci nasze są: Borys, Wojtek, Marysia, Tom, niech małe sny spełnią się dziś, wyśpiewaj marzenia, a świat będzie nasz! Choć nie rozumiem mowy twej czytam lęk, czytam śmiech. Nuty nie kłamią, zbuduj z nich klucz, otwórz nim nieśmiałość naszych słów. Ważny jest serca alfabet, ciepły uśmiech, jak słownik, jesteśmy razem!

Oczywiscie na początku miało być DJ Ciotka bo zaczne Cię podejrszewać że 1% zamiast na Karolka przekażesz na pomarańczkę :P hehehhe

ja wzięłam kiedys psiaka ze schroniska. okazało się że ma albo fest alergię albo nużeńca ( do konca nie zdiagnozowany) dwa razy do roku ma wielkie gołe swędzace place. i poza tym oszukali mnie z jego wiekiem - miał miec 5 lat, okazało się że w chwili przybycia miał ponad 10. został u moich rodziców. mimo ze duzo zamieszania z jego zdrowiem kochaja go nad zycie:-D

Gość hahahahaha!!!!!
Moze zamiast piperzyć głupoty zajmijcie się lepiej dziecmi?????? Alkoholiczki pieprzone!!!!!! Ktoś wam powiniem odebrać te dzieci!!!!

ha ja nie znam żadnego zezowatego zwierza! ( oprócz mojej byłej polonistki która zatrzymała się na etapie : słowacki wielkim poetą był) :-D

Kurde...Ciotka[kwiat[ moja suczyzna ze schroniska tyż ma takie placki...nie słyszałam nigdy o nużeńcu....co to w ogóle jest? bo nam wet zakomunikował, że to świerzb i nie na się tego wyleczyć....trza jedynie przeciwdziałać:O:O:O

nie wiem dlaczego ale po tonie wypowiedzi tego hahaha mam wrażenie że to facet? czy ktos odniósł podobne wrażenie? mała poszła spać ciekawe na jak długo, zobaczy ze mnie nie ma i jest ryk w niebogłosy :( jak ja mam ja nauczyc spac w łózeczku samej? pewnie znow za chwilke wezme ja do siebie do lozka :( pozdrowka

DJ mój drugi kot bardzo chciałby tak jak 1 skakać gdzie się da... Niestety brzuch ma do samej ziemi :D troszke mu się przytylo :D kiedyś przy szcepienu Pani DR mówi że mamy potem rozmasować to miejsce, pytamy gdzie, a ona "dół głodowy, tzn tu gdzie powinien być dół głodowy" :D Ciotka nas oszukali w fundacji że owczarzyca spokojna ułożona... :D tak, tak... A świenie latają :D Pomarańczko może nie wiesza, ale dzieci śpią :D jest póżno ;) może też powinnaś się położyć? Jutro idziesz do pracy o której każda z nas maŻy... ;)

Mój sąsiad miał kota, który był tak straszliwie spasiony, że wszelakie zabiegi higieniczne....właściwe kotom:P...trzeba była wykonywać za niego...czyli kota:D naleśnik ot co! Milka mu było:D:D:D:D

Aga - cierpliwości ;) trzymam kciuki za spokojną nockę!!! DJ a mój bernaś ma rozbieżnego :P i wygląda jak krowa :P

maŻenia maŻenia te duze i te maleńkie:-D TNKS co to jest dół głodowy? odmeldowuję się na chwilę bo mi się wódka skończyła...co tak będę o suchym ryju pisać :-D :-D

DJ mój kot "dobrz zbudowany" myje spasionego zanim go użre :D ale to w ogóle gagtek... :o on się myje jak go ktoś pogłaszcze :o bo my ludzie brudni jesteśmy :D

IP powiadacie? zaraz spytam czy sie da i jakby co pokomibuje ale nawet jak sprawdze IP to bede znała miejscowosc nic mi to nie da :/

Ciotka dól głodowy to takie miejsce na ciele kociaka przed biodrami? Za brzuchem? Ciężko to wytłumaczyć... W każdym razie tam coś kiedyś kotom DR "biła" :D Ooooo taka fajna stronka i moja :D Ciotka - zdrówko :D ja ze szklaneczką jaco :D należy mi się po tym ciężkim dniu i przed jutrzejszym cięzkim :D