Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

*********Termin SIERPIEŃ 2011*************

Polecane posty

Amber ja to już doszłam do wniosku, że prędzej mi zęby wypadną niż małej wyjdą :o Dziewczyny nakopie Wam wszystkim do tyłków! Wszystkim na raz i każdej z osobna!!! Za te rozmowy o wózkach! Długo byłam ponad to i nawet nie wchodziłam w te linki które wrzucacie :o dziś nie dałam rady i wlazłam w jeden z linków misiaczkowej (chyba do wózka mx 3 ) a tam na dole wózek - jeep :D a że ja jeepy kocham pod każdą postacią to już chcę :D tylko jak ja mam m powiedzieć że chcę wózek? Jeszcze tamtej spacerówki nie założyliśmy :o nie wymyśle wiec że zepsuta :o cholera! Ale mi się ten jeep podoba :p mimo że na 3 kołach :p napaliłam się jak nie mądra :p jeszcze takie zajebiste kolory widziałam :p echhh normalnie nakopie Wam do tyłków za te wózki!!! :p 😘

Katienka mnie się podoba bardzoooooooo! Na pewno jak będę miała syna ( a zakładam że się dorbię :p ) to będzie Bruno :D Bruno Borys ( tak na drugie ) i nazwisko też na B :p a ostatnio wymyśliłam imię dla 2 córki :p tzn utwierdziłam się w przekonaniu że jak coś to taki zestaw ( 2 imiona) nadamy :) wiem, wiem powalona jestem :p Ps. Czy wy też na kafe musicie udowadniać że jesteście "człowiekiem" :o fuck!!! Kazali mi przepisywac słówka i tekst kopiowac i wklejac żeby udowodnic że jestem człowiekiem :o no ładne jaja :o

Kurde fajna stronka do zgarnięcia :) a mnie się nie chce spać :D Chyba poszukam Wam jakichś "ciekawych" info w necie i będę pisac i pisac :p A tak serio - Na onecie "najnowszy wywiad z rodzicami Madzi" żenua :o ostatnio się nadzialam na link do ich aktualnych zdjec :o auuuua :o ona blondi krótko ścięta, z czerwoną szminą na ustach, w rurkach i obcisłej skórze :o a on ponownie szafty - farbowany rzecz jasna... Amber mialam do Ciebie jeszcze wczesniej pisac - pisalas o swoim m, że Cię wkurwia... Mam nadzieje że pocahontas się nie pogniewa ale powiem Ci że pisala mi kiedys że ma piwnice :D jak chcesz to jak będę mojego wiozla ( jak mnie nastepnym razem wkurwi) to zajade po twojego i rzuce do pocahontas dwóch :D mam nadzieje że się nam kobiecina zgodzi :D Aaaa mialam miec jutro sanepid z rotawirusem i armagedonem - czytajcie wprost - tesciową :p wybrnelam z tego i zaproponowalam że spotkamy się w parku na spacer:p chocbym miala zdechnac po drodze to spotkamy się na neutralnym gruncie - nie chcę żeby mi znow zagladala do kosza na śmieci :o

Aaaa te które na face booku bywają albo jak to pani kopciowa tj mama żanety mówiła ( kto ogląda na wspólnej ten wie o kim mowa) na "buk fejsie" bywają niech no zdradzą co z tymkową, bombastyczną, grays waneska, koteczkowa i cala reszta ? Kopnijcie tam w tyłki hjk, monisiacz3k, olinke i resztę że tu bywają raz na 100 lat, a tymkowej, bombastycznej i grays to już tak solidnie nakopcie!!! Meldowac się dziewczyny! Ps. Ma ktos kontakt z jagódką? Jak tam im się z natalka żyje? A wie ktos jak tam Łazanka i Karolek? Wiadomo coś ws operacji?

TNKS heheh może tak źle nie będzie:) W końcu wyjdą im te ząbki, oby tylko nie odbywało sie to tak boleśnie dla nich jak teraz :o No i nie martw sie tym, ze mała nie podwoiła Ci wagi:) Moja też nie dobiła do 8kg. Byliśmy z nia nawet u gastrologa dziecięcego ostatnio, bo nasza pediatra się zmartwiła tym, że mała tak mało przybiera, a wyniki moczu są ok (uff). Natomiast Pani gastrolog jak stwierdziła, że małej nic nie brakuje jak tylko zdjęłam jej rajstopy:) i zobaczyła jej udka :D Powiedziała mi, że dzieci które rodzą się duże nie przybierają później tak szybko i dużo na wadze jak te, które rodzą się np po 2500g. Dodała ponadto, ze dziewczynki powinny być smukłe a nie upasione:P Ułożyła nam dietę, którą i tak stosowaliśmy i kazała sie nie martwić:) Podobno są jakieś wysoko kaloryczne mieszanki dla dzieci, które słabo przybierają, ale na chwilę obecną nie będziemy ich stosować. Za mc mamy do kontroli to zobaczymy:) P.S. Mi jak na razie nic nie "kazało" przepisywać:)

heheheh TNKS jak bedziesz wiozła swojego bierz mojego też śmiało:) Może sobie w końcu biedak odpocznie w tej piwnicy:) Dzisiaj mnie wkurwił bo ja śpie z mała do 10, a on już od 7 na nogach, a ma wolne Noż kurwa mać, czy ja mu kazałam wstawać? Tylko, że on o 20-21 już kima a ja łaże pół nocy bo mała płacze... WRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Dobrze, że ja chociaż mam normalną teściową:)

No kurcze ja jakoś też nie mogę spać, ale przecież spałam do 10 to nie ma sie co dziwic:o Widziałam te foty rodziców Madzi, normalnie Katarzyna Wamp:P Żenua... TNKS a jakie imiona dla drugiej potencjalnej córy wybralaś? U mnie w rodzinie wszyscy mają po 2 imiona:) U męza zresztą też, więc moja Nikola ma na drugie Zosia, po mojej i męża babci:) Heheh tak sie złożyło, że nasze babcie tak samo sie nazywaly od strony mam Zofie, a od ojców Ireny:)

No to mamy pobudeczkę :o Ach... Amber net mi wcześniej siadł - a szkoda bo zasnelam po 1... Mój m wlasnie calym soba bral swieza pieluche dla malej - czytaj - wyslalam go do niej, żeby nie widziala mnie bo wtedy chce cyca, poszedl, dal smoczek i wyszedl wiec males smoczek wypadl i znow w ryk... Poprosilam 2 raz - idz daj jej smoczek i poczekaj 3 min aż zasnie... No to poszedl tłukąc się o wszystko o co się tylko da, sapiąc tak głośno, że aż psy na dworze usłyszały, wrocil się do łazienki po pieluche tak jakby u małej w pokoju nie było... No tak ale u małej w pokoju nie było o co ostentacyjnie się tłuc! Zapomniał osioł, że mamy electic nianie i wszystko itak słysze :p w rezultacie on śpi, ja dalam malej smoczek, tetre i w ciszy czekam aż zasnie.... Ach... Oczywiscie wystarczylo dac jej smoczek i tetre ( tak zasypia) a ten hałasu takiego narobił że i psy pobudził :o a mała się darła w cholery :o Amber to jak już go będę wiozla to Ci dam znac i podasz adres ;) Tylko jeszcze z pocahontas musismy zagadac o miejsce :) Co do panstwa Waśniewskich kurde czuję się kolejny raz oszukana... M się ze mnie śmieje, że mialam przebłyski że było mi jej / ich zal... Oni na prawde zarabiaja kase i lansuja się na tej tragedii... Ja wiem, że z biedy pochodza i że to co się wokół nich teraz dzieje to istna "bajka", kasa, fajne ciuchy, media etc... Ale... No wlaśnie ale... Czy na prawde wszystko jest na sprzedaż? De mono ( choć wielką fanką krzywego nie jestem, a po ostatnich sporach krzywego z zespołem DE MONO już w ogóle), ale mieli jeden fajny kawalek ktory mi się w tym wszystkim nasuwa na myśl "wszystko jest na sprzedaż" właśnie... Bo wystraczy , że ktos chcę zaplacic... Straszne to, że zyjemy w czasach w ktorych tragiczna smierc malutkiego dziecka zamiast być przestroga i lekcją dla nas staje się łakomym kąskiem dla mediów i co gorsza ( o zgrozo) medialną drabiną po której wspinają się "pogrążeni w smuutku" rodzice i reszta zalanej krokodylymi łzami rodziny... Zakladam jeszcze opcję, że oni są tak... "Głupi", że nie widzą co się dookoła nich dzieje, że nie są świadomi tego w co dali / pozwolili się wplątać... To ratuje ich reputacje przed totalnym upadkiem i pogrąża media do reszty... Pogrąża też rutkowskiego ktory zna ten swiat i podobno "sprawuje nad nimi opieke"... Dlaczego nie wezmie jednego z drugą i nie zamknie w 4 scianach i nie kaze siedziec cicho, nie mowic, nie opowiadac, nie pozowac panom z aparatami.... przeciez widzi chłop co się dzieje!!! Swoja droga a propos "dedektywa" - kto oglądał go u Kuby Wojewódzkiego? Ranyyyyy on to ale jest jak małpa :D ma bide się ruszać.... I jak to mówi mój m "jest już z pyska głupi" :D Mój m ma dar ;) wystarczy że zobaczy raz głupka i od razu z jego rysow twarzy tą głupote odkrywa :D 100% skutecznosc :D i o "detektywie" też się wyrazil że jak na jego gust to on już z pyska na głupiego wyglada ;) dla mnie wygląda jak małpa , albo jak "bohaterowie" filmu super mario beros z lat80 (chyba) tzn gumbas :D

Amber odkąd mamy perfekcyjne wręcz wyniki badań krwi to się nie martwie wagą :p mała ma wszystko praktycznie na granicy górnej normy także jak to określił dr idzie na jakość a nie na ilość! :) hemoglobine ma 13 - ja w życiu takiej nie mialam :p norma jest do 13 wlasnie ;) a jeszcze ani razu jej żółtka nie podalam nawet :) Co do imion... Heheheh uznacie że pogięło mnie do reszty :D mamy Kaline Emilię ( po prababci mojego m ), syn bez 2 zdań jak pisałam będzie Bruno Borys, a jak będę miała 2 córkę to wytnę wszystkim przeciwnikom Kaliny niezły numer i nazwiemy malą Malina Liliana :p niektorzy u mnie w rodzinie Kaline uznawali za zbyt malo popolarne imię dla corki - powinna być kolejna maja albo zuzia :o tak więc Malina ( ktora mnie się strasznie podoba :p ) wywola czysta reweolucje :p m chwile byl na nie :p że niby Kalina - Malina... Ale w rezultacie się zgodzil :D ostatnio ze znajomą się smialam, ktora po 13 latach od ciąży i porodu wreszcie dojrzala do ponownego rodzicielstwa, że ja tak dlugo czekac nie mogę bo ja mam jeszcze "dziwne" imiona dla 4 dzieci i musze je w zycie wcielic :p

Amber odkąd mamy perfekcyjne wręcz wyniki badań krwi to się nie martwie wagą :p mała ma wszystko praktycznie na granicy górnej normy także jak to określił dr idzie na jakość a nie na ilość! :) hemoglobine ma 13 - ja w życiu takiej nie mialam :p norma jest do 13 wlasnie ;) a jeszcze ani razu jej żółtka nie podalam nawet :) Co do imion... Heheheh uznacie że pogięło mnie do reszty :D mamy Kaline Emilię ( po prababci mojego m ), syn bez 2 zdań jak pisałam będzie Bruno Borys, a jak będę miała 2 córkę to wytnę wszystkim przeciwnikom Kaliny niezły numer i nazwiemy malą Malina Liliana :p niektorzy u mnie w rodzinie Kaline uznawali za zbyt malo popolarne imię dla corki - powinna być kolejna maja albo zuzia :o tak więc Malina ( ktora mnie się strasznie podoba :p ) wywola czysta reweolucje :p m chwile byl na nie :p że niby Kalina - Malina... Ale w rezultacie się zgodzil :D ostatnio ze znajomą się smialam, ktora po 13 latach od ciąży i porodu wreszcie dojrzala do ponownego rodzicielstwa, że ja tak dlugo czekac nie mogę bo ja mam jeszcze "dziwne" imiona dla 4 dzieci i musze je w zycie wcielic :p

No tak kafe szaleje, a ja znow mniej lub bardziej świadomie szykuje komuś 600 strone ;) Aga Ty chcialas jakas fajna nie? Amber nie źle się wam z tymi babciami złożyło ;) nie macie dylematow :) my Emilie wzielismy po ukochanej prababci m, ale po za tym "przypadkuiem" nie będę nadawala imion "po" :p wlasnie żeby uniknac dylematow :D Ps. Moja mala już spi (chyb) mój stary m baran, albo jak kto woli stary baran m też chrapie :D także i ja udam się na zaluzony odpoczynek - wszak jutro tzn dzuisiaj ciężki dzien - spotkanie z tesciową :o Ps. Ale ja tu błędy robie :p już pomijam literowki (sama nie raz po czasie nie wiem co chcialam napisac) ale ort bledy tu robie takie jak 3 klasitka :p Dobrej nocki ;)

Hej kobietki U nas pobudka juz przed 6-stą :( mała w nocy jęczała co chwilę. Masakra, a wczoraj to juz myślałam ze osobiście zgłoszę się do psychiatryka!!!! No tak mi dała popalić , że byłam u kresu sił. Ona nie płakała tylko się darła! Cały dzień!Nawet na spacerze. Koszmar. Dobrze że chociaż z karmieniem nie było problemu ... Ciekawe co mi dzisiaj zafunduje :) już się boję :) Pozdrawiam i miłego dzionka życzę :)

Hej kobietki U nas pobudka juz przed 6-stą mała w nocy jęczała co chwilę. Masakra, a wczoraj to juz myślałam ze osobiście zgłoszę się do psychiatryka!!!! No tak mi dała popalić , że byłam u kresu sił. Ona nie płakała tylko się darła! Cały dzień!Nawet na spacerze. Koszmar. Dobrze że chociaż z karmieniem nie było problemu ... Ciekawe co mi dzisiaj zafunduje już się boję Pozdrawiam i miłego dzionka życzę

heja🖐️ nadrobilam wszystko ale dalyscie czadu, duzo tego sie uzbieralo i troche czasu mi zajelo! Tnks- no to mnie zaskoczylas z tym wysztalceniem! Fajnie fajnie, widze ze mamy coraz wiecej wspolnego ze soba:D:D Podpisuje sie pod twoim postem z godziny 03.54 chyba, super to ujęłas! bardzo mi sie podoba to co napisalas. Moj m ma taka sama przypadlosc, od razu pozna "barana" i to sie zawsze sprawdza wiec czesto przy ocenie ludzi opieram sie na jego opini. Z budowa to tak jak piszec ie, niby fajnie ale trzeba sie uzerac, mojego m np prawie w ogole nie ma w domu bo albo praca albo budowa wiec marze zeby to sie juz skonczylo i zebysmy tak zamieszkali, przynajmniej bedziemy tam razem. _aga_ ja nagladalam sie juz milion projektow. Polecam biuro z500 z netu, tam maja super parterowe domki, teraz tam bym kupowala projekt bo maja piekne i funkcjonalne domki. Zastanawiamlam sie jeszcze nad tym projektem http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-lubczyku-2/m44362a7fa6f10,1074 ale elewacje nie sa juz takie ładne, w srodku za to mi sie podobalo. My juz jedenn projekt kupilismy ale w miedzy czasie nam sie odpodobal i trzeba bylo kupowac drugi. Szkoda bylo kasy ale pomyslelismy ze co to 2tys na caly koszt budowy Co do szkoly to prawda ze u nas w polsce nie sa dostosowane, tez na pewno zalezy ktore, jedne pewnie lepiej drugie gorzej. Ja chce mojego poslac bo widze jak sie rozwija i na pewno nie zrobie tego na sile. Teraz robie juz z nim ksiazeczki to czytania i pisania co niby przeznaczone sa dla 6-7latkow. Jest zdolny i chce to wykorzystac. Slucha audiobooki i wiekosc wierszykow zna juz na pamiec. Ma chlopak potencjal. Najwieszy problem to bedzie dowozenie go na okreslona godz a nie tak jak teraz do przedszkola ze aby do 9 sie wyrobic;)

tnks - zgadzam się z Tobą w 1000% jeżeli chodzi o państwa Waśniewskich. Cała ta sytuacja to poprostu żenada!!!! Ja nadal nie wierze w wypadek ale myślę że i tak nie zostana za to ukarani.

my z m zachorowalismy teraz na taki dom. Niestety natknelam sie na niego dopiero pozniej. teraz na pewno cos takiego bysmy budowali. Piękny! Tylko elewacje troche inaczej bym zrobila, ale wykonczenie na fotkach extra!

aaa _aga_ mysmy kupili projekt w biurze Dominanta. Tez maja rozne ładne projekty. Mozecie sobie z m poogladac

Gość happy:):):)
dzień dobry :) PIszecie o mieszkaniach itp.ja szczerze mogę powiedzieć , że zazdroszczę..fajnie oczekiwać na nowe msc do mieszkania.patrzeć jak wszystko się zmieina itp:)..moja sister tez się buduje, co prawda juz 4 lata ta budowa trwa...ale doczekać tegj chwili ukończnia..mm.. my mieszkamy na 36m2..także nie ma zbyt wiele msc tym bardziej ze to kawalerka...mam nadzieję ze damy radę gdy mały bedzie miał góra 3 latka, że sie przeprowadzimy gdzieś na większy metraż;)...ale jak na razie to plany... Ciotka Julka- równiez jestem za przedszkolem..tym bardziej ze to szara Polska....a co do rozszerzonego materiału w szkołach...oczywiście to wszystko zależy od nauczyciela...i rzecz jasna w zależnosci czy w danej klasie są ucziowie zdolnie, którymi warto poświecić więcej czasu itp..co mi się bardzo bardzo podoba.ale to nie mi oceniac...bo co by nie było trzeba bedzie sie dostosować do wymagań społęczeństwa...;) U mnie nały dzis o 2 się zbudził, myślał ze już poranek i wielce wyspany...ostanio tak w nocy się budzi ...i zdezorientowany jest czy to jeszcze noc i trzeba spać czy już możńa szaleć:)... dziewczyny których pociechy mają już ząbki.ile mniej więcej czekałyście od pierwszych oznak przebijającego sie ząbka do wyżnięcia?? co do gimnazjum..owszem, mogli by wrócic te czasy , gdzie podstawówka- 8 klas..szkołą średnia ..gimnazjum jednak jest njgorszym wiekiem..i dzieciaki uważają , żę są już niewiadomo jak dorosłe....ale i tego nie mi oceniać... wczoraj było tak przyjemnie i cieplutko...wczoraj mały już założył sztruksową kurteckę, na to bezrękawnik ciepły...czapeczke juz taką wiosenną.... pozdrawiam:)

TNKS przekazałam Twój apel na FB. Mi też zdarzyło się że kafe kazało jakieś słówka przepisywać żeby dodać posta. Mam pytanie do dziewczyn, które wzięły tą przerwę na karmienie. Zaświadczenie od lekarza braliście od gina, czy od ogólnego? Młody dziś dał mi pospać do 1, a potem już przy cycu do rana i po 7 juz całkowicie chłopak się rozbrykał. Ale pobudki robił trochę rzadziej, więc noc nieco spokojniejsza. I dziś zjadł śniadanko, wczoraj nie chciał. Co do reformy też zgadzam się ze gimnazjum to porażka.

Hej dziewczynki:) ja jestem przeważnie codziennie na forum głównie wieczorami tylko częściej poczytam sobie niż się udzielam:) u nas mały ma katarek ale taki że nic mu nie leci z noska tylko w środku ma takie gęste gile i w nocy charczy i z płaczem się przebudza bo mu to przeszkadza psikam solą i wyciągam fridą tyle że teraz na widok fridy zaczyna płakać jakby go ze skóry obdzierali raz nawet jak ciągnełam tą fridą to giluchy troszkę z krwią wyszły i kurcze teraz boje się używać(a nie mam innego pomysłu na wyciągnięcie i ulżenie mu).W przychodni nie byłam bo mały oprócz katarku nie ma innych objawów no i ciagle mam nadzieję że szybko minie a to już od kilku dni:/ No i chciałam się poradzić dziewczyny czy może macie jakieś sprawdzone sposoby na ten katar cholerny:/ już nie wspominam o sobie bo też przeziębiona jestem że ledwo na oczy widzę. No jakoś musimy to przeżyć.

Aga15510- ja piersią nie karmię ale u mnie w pracy koleżanki korzystają z tej przerwy - zaświadzcenie musi wystawic lekarz pediatra dziecka. Monisiacz3k- ja tez walcze z katarkiem u małej. Zawsze pomaga sól+frida. Można dziecku jeszcze smarowac pod noskiem maścią majerankową.

Tnks i Katienka piwnice udastepniam z przyjemnoscia. Jest malutka i wilgotna wiec chlopaki szybciutko swoje grzechy zrozumia i beda chodzoc jak w zegarku. Monisiaczek jak moj maly ma katarek to jeszcze dodatkowo podaje mu wit C w kropelkach. Wazne zeby powietrze bylo wilgotne,nawilzaj nosek i na brzuszek. Duzo spacerujcie(jak nie ma goraczki) to pomaga. Moze zq cieplo masz w domku i stad taki suchy katarek? Moja Oliwia poszla do zerowki jako 5 latka a do pjerwszej klasy jako 6latka. Daje sobie swietnie rade, Pani mowi ze ona robi swpje zadania na lekcjah i leci pomagac tym co robia wolniej. A na wycieczce szkolnej podobno pilnowala kolezanki zeby soe nie oddzielily od grupy. Ale jest to szkola.na wiosce i nie jest przepelniona,nauczyciele i dyrektorka znaja dzieci po imieniu,atmosfera swpaniala. Bardzo duzo zalezy od dziecka i.od szkoly. Do duzej szkoly w miescie chyba bym jej nie poslala. Ach pochwalilam sie,a co . Wszyscy sie dziwia jakie jej zajexia dodatkowe zafundowalismy-judo. Mnie przerazaja te czasy,sama chyba sie na samoobrone zapisze jak czas znajde.

hej! dziewczyny dzieki za projekty przejrze juz je jutro jak bede miala wiecej czasu bo narazie to m mi zawraca glowe. tnks bardzo bym chciala stronke ale o takich porach jak ty buszujesz to ja smacznie sobie spie z malutka. lece przesadzac truskawki ;) do uslyszenia papa ps. okres przyszedl i od razu była wielka porazka :(

🖐️ TNKS u nas pobudeczka była o 3:30:( Wzięłam małą do łóżka. Zasnęła i odłożyłam do łóżeczka. O 6 już ryk był na całego:( Dostała butle i poszła jeszcze kimać do 9:30. Ja już nie wiem co się dzieje:( Heheheh mój też jak słoń w składzie porcelany... Jak wstaje rano to budzi wszystkich dookoła:( A wstaje o 5, wiec możecie sobie wyobrazic jak mnie to wkurza jak ja właśnie np zasnęłam a tu pobudka:o Pocahontas ta piwnica to miała być dla mojego m, nie dla Katienki. Chyba, że jej m też zasłużył:) Masz racje:) Chłopaki szybko by nabrali rozumu w takich warunkach. Co do Państwa W., to moim zdaniem oni oboje są nienormalni. Ona zwłaszcza. Zabiła swoje dziecko (nie oceniam jej czy to przypadek czy nie), zrobiła szum na całą Polskę, ze małą porwano. Myślę, że nikt przy zdrowych zmysłach nie robi czegoś takiego. Każda normalna matka dzwoni od razu na pogotowie w takiej sytuacji, albo krzyczy, wybiega z mieszkania, cokolwiek... A ona po prostu wyrzuciła małą jak śmiecia... Ech, szkoda moich nerwów na takich ludzi. Nawet jeśli to był wypadek, to ich późniejsze zachowanie i to co sie dzieje teraz jest ponizej krytyki....

Monisia3k disnemar i spacerki, nawilżacz powietrza też się przyda;) mi DR mowil że sciaga się frida wtedy gdy cieknie... Także może lepiej psikaj disnemarem i kladz na brzuszku co? Dzięki pocahontas za uzyczenie tej piwnicy :) 😘 Aga 15510 dzięki za to że tam na "buk fesie" porządek zrobiłaś :D Amber mój nie jest jak w składzie - on to robił celowo żeby podkreślić jak bardzo mu źle i nie dobrze :) jak to mowie podkresla w ten sposób niepokoj wewnetrzny :D ma szczescie że wybudzona nie wiem o co biega i poziom mojej irytacji jest niski bo inaczej musialabym go "zaprosic do auta" :D Lady nawet nie ogladam tego projektu bo ja jestem nienormalna i jak mi się spodoba to się tak nakrece że zyc nie będę mogla a na zmiane domu nie ma szans :p z reszta wiesz co jest najgorsze? Że ja doskonale wiem jak mój dom ma wygladac i jak będzie tak daleko tj wygramy w totka :D to znajde architekta ktory podpisze swoim "uprawnionym" nazwisiem moje "widzi mi się " :D tzn ja mu rozrysuje co i jak chcę a jego już w tym glowa żeby to wyliczyc, podliczyc i żeby nam dach na łeb nie spadł :D ale najpier - kilka baniek w totka :D Dziewczyny czy któraś ma jakąś wiedzę na temat tego wózka jeep urban ? Cholera jasna mać jak się napaliłam :p poważnie! Cały dzień czytam o nim ( w kółko to samo bo za dużo info o nim nie ma ) czy któraś z Was nadziała się na jakieś opinie? Do tego jeszcze znalazłam minus w swoim bolderze :D :D :D :D (tak , tak ciesze się :D ) - strasznie trudno napompować koła :o jezdzimy na platfusach bo żaden kompresor tam nie dochodzi :o ktos mial w swojej bryce taki problem? Ktos coś doradzi? Na jakiej stacji benzynowej maja "dobre" kompresory? Noooo i błagam napiszcie coś o tym jeepie :p misiaczkowa i tak Ci do tyłka nakopie za tego linka do bangli :p Tak w ogóle to kończymy przygode z gondolą bo po 1 mała nie chce w niej leżeć - ok oparcie się tam dzwiga - no problem - teoretycznie :o bo po 2 nie ma pasów i może mi wypaść :o z nosidełka jej już nóżki wystaj także na spacery też już średnio :o tak więc wyciągamy na dniach spacerówke :p może się okaże że jest do doopy i bedziemy musieli kupic nową? :D choć z 2 str kosztowal ten wozek w komplecie prawie 2 tysie, z nosidelka z kompletu nie korzystalismy ani razu :o gondola "wysluzyla" się tyle o ile :o szkoda by było gdyby się okazalo że spacerowka do doopy i te 2 tysie wywalone w bloto :p do stelaza samego w sobie nie mam zastrzezen, dobrze mi się go prowadzi, sklada się w miare prosto i do wystarczajacych rozmiarow, raczka jest wysoko co dla nas ma znaczenie..., ale... :p A tak w ogóle to u nas dziś było ponad 20 st i bylismy z mala i tesciowa :o na spacerze - w parku było tyle ludzi że masakra!!! Ale dzien przyjemny :) Ps. Przyznam szczerze że się ciesze że nie tylko do mojego "człowieczeństwa" kafeteria ma zastrzezenia :p Pps. Ja już nie oceniam zachowania katarzyny w w związku z "wypadkiem" - fakt - znamy się na tyle na ile nas sprawdzono i teoretycznie nie mozemy się zarzekac że postąpilybysmy inaczej, choć uwazam że naturalnym odruchem nie jest takie postepowanie jakiego ona się dopuscila, ale na prawde to co oni teraz wyprawiaja odbiera mi wiare w ludzi :(