Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliiita

dieta od 6 grudnia - kto ze mną ?

Polecane posty

mam pytanie :P upadła4,jak to zrobiłaś,że pod postem możesz wstawić swoją wagę etc,bo ja nie bardzo się w tym orientuję,z góry dzięki;*

wchodzisz na link: moje konto i masz tam wyświetlone info o tobie itp , na dole jest coś takiego jak STOPKA :) tam wpisujemy i zawsze będzie się wyświetlać samo pod wpisem

Moje dzisiejsze podliczenia: -jogurt naturalny - 300g - 180kcal - marchewka - 350g - 81kcal - dwa jajka na twardo - 280kcal - pieczarki (350g) z cebulką (100g) - 90kcal - czarna kawa razy dwa - zielona herbata razy dwa Jak już wcześniej napisałam paluje dopełnić mój wykaz ciastkiem - pieguska i do tego kaaawwwaaa :D super A jak wam idzie?

Gość elephant
3 dzień już prawie zaliczony ;);) cieszę się, bo pomimo ze miałam dzis kryzys to wytrwałam !! :):) już krążyłam koło lodówki ale jakims cudem sie zmotywowałam i stwierdziłam ze wcale nie chce tego i zwiałam jak najdalej od kuchni ;) teraz juz powinno byc z gorki bo podobno pierwsze 3 dni diety sa najgorsze :) a wam jak dzień minął?? pozytywnie?? mam nadzieję ze tak :)

Tak lodówka bywa zdradliwa. Dlatego ja mam w niej zazwyczaj pusto, to co chcę zjeść wymyślam dzień lub dwa dni wcześniej i robiąc zakupy kupuje tylko to co mam w jadłospisie. Jedyne rzeczy z poza diety u mnie w lodówce to keczup, margaryna i resztka dżemu. :) Jakie są wasze cele? Ja chcę chudnąć jeszcze przez jakiś czas półtora kilo a później po kilogramie tygodniowo i wprowadzać stopniowo po dwóch miesiącach bułeczki pełnoziarniste czy na co tam będę miała ochotę. Moja wymarzona waga to 52. Według moich obliczeń powinnam ją osiągnąć pod koniec stycznia a później stabilizacja :D

Gość tega
ja dzisiaj zjadłam 2 kanapki razowca obiad - indyk z warzywami jogurt teraz jem warzywa na patelnie no i dwie kawy

brawo Tega widzę ze coraz lepiej ci idzie :) możesz jeść ten razowiec jeśli nie oczekujesz natychmiastowych zmian :)

Gość tega
postanowiłam ze raz w tygodniu, powiedzmy w piątek, bede jadła tylko warzywa:)

Gość elephant
tega dobry pomysł :) dasz odpocząć troche swojemu organizmowi nie głodząc go ;) a dziś 4 dzień rozpoczety :D oby jakoś zleciało pozytywnie .. moim celem jest jak najwięcej do świąt, marzeniem żeby była wtedy 5 z przodu .. :) może sie uda :) zobaczymy !! :D:D udanego dnia wszystkim życzę :)

ja dziś na śniadanko zjadłam jogurt naturalny na obiad zrobiłam sobie sałatkę z pomidorów,ogórków,cebulki i papryki podwieczorek jabłko a na kolację pewnie jakaś mała kanapeczka i gorzka herbata :P do tego 30 minut ćwiczeń,a wieczorem idę pobiegać;) miłego dnia;)

Gość katieKall
Hej Widzę, że bardzo zdrowo się odżywiacie, naprawdę dobre jadłospisy:) Ja niestety potraktowałam się dzisiaj batonikiem musli na śniadanie a później jogurtem, jabłkiem i maluteńkim banankiem w czekoladzie... Wiem, wiem ani to zdrowe ani dobre dla diety, ale nie miałam dzisiaj zupełnie czasu, żeby coś skomponowac:) Jak Wasz ubytek wagi? Od 6 grudnia coś poleciało?

ja wczoraj potraktowałam się 2 kostkami czekolady,bo miałam zły dzień...;[ ale dziś już to raczej spaliłam :P

Gość tega
ja dzisiaj rano 2 razowca obiad zupa jarzynowa znowu zupa jarzynowa teraz warzywa na patelnie no i kawa oczywiście razem coś koło 1000 kcal zgrzeszyłam niestety bułeczką jogurtową ze smietana od jutra obiecuje poprawde

Gość Lavender123
Ja trzeci dzień na białku, spadł 1 kg.Brzuch płaski.Bolała mnie dziś głowa i taka jakby słaba jestem.Nie wiem, czy to pogoda czy ta dieta.Do pracy zabralam sałatkę z tuńczyka i kurczaka, zjadlam 2 małe jugurty z otrębami, pół piersi z kurczaka i na kolację plaster szynki upieczony w piekarniku z 2 jajkami.Mniej kuszą słodycze. Czytam tu dziewczyny,że czasem stosujecie drakońskie diety.Na 1jogurcie i jabłuszku daleko nie zajedziecie. 07-12-62,4kg 09-12-61,4 kg

Gość elephant
kolejny dzień zaliczony pozytywnie :D kurcze ale to szybko leci... dzisiaj sie nie dałam i przezwyciezyłam swoje słabosci !! niedawno wrociłam do domu i stojąc w kuchni bilam sie w myslach czy zjesc zupe (która lubie) czy nie ... stwierdziłam jednak ze 5 z przodu jest dla mnie wazniejsza i zadowoliłam sie pomarańcza :):) powolutku pomalutku ;) hehe ;) katieKall ja mam zamiar zwazyć sie dopiero w sobote rano i zobaczymy jak bedzie po tych 5 dniach :) ale poleciec to napewno poleciało jak to na diecie białkowej :)

Gość elephant
kolejny dzień rozpoczety :) cieszę sie ze jestem na diecie i w koncu znalazłam ta motywacje zeby nie dac sie i schudnac :) naprawde dawno tak nie miałam :) a dzis na sniadanie jajka do tego pomarancze i kawka :) i jest okej :) a jak u was ??

Gość tega
ja sniadanie razowiec z ogórkie i dwie kawki na razie dzzisaj jestem przed zakupami wiec na obiad tylko jajko i warzywa , mam jakąś mrozonke a potem sie zobaczy

hej:) widzę, że dajecie radę:) Ja też się nie poddaje, chociaż dzisiaj mam wrażenie, że waga schodzi bardzo bardzo powoli, ale cóż trzeba być cierpliwym. Dzisiaj na śniadanko twarożek z jogurtem naturalnym i ziołami. Na obiad chyba jakiś kubeczek zupy porowej, bo trzeba coś ciepłego od czasu do czasu. Piję sporo wody z cytryną, mam nadzieję, że pomoże. Do Świąt jeszcze dwa tygodnie, więc jeszcze czas na efekty;) I nie waże się, bo nie mam wagi, ale to może i lepiej;)

Gość tega
odchudzam sie od miesiąca a waga dopiero 3 kg mniej, nie licze na więcej bo i moja "dieta " nie jest jakaś radykalne , po prostu jem mniej, ważne ze idzie w dół

Gość elephant
wczorajszy dzien 5 zaliczony na + dzien 6 diety rozpoczety :) wolny dzien wiec mam zamiar troche pocwiczyc na orbitreku :) Zaciskam pasa i przestaje folgowac non stop sobie z pomaranczami (zreszta chyba mi sie juz przejadły :P) i jabłkami. Musze bardziej trzymac sie jadłospisu diety białkowej !! do wigilii zostało 13dni wiec Go Go Go !!

Gość tega
ja dzisiaj po kawie i sniadanku teraz zjem zupke i do 16 nic ide na zakupki więc zaopatrze sie w warzywka i nabiał żebym tylko wytrwała bo na bank kupimy dzieciom słodycze i napoje,no i jutro niedziela więc u mnie to siedzienie w domu i obżarstwo- ale będe twarda

Mój wczorajszy dzień również na + . Właśnie jem twarożek z jogurtem naturalnym, nie jestem właściwie głodna, nie mam ochoty na słodycze. Acha wczoraj poczęstowałam się regionalną słodkością na rynku(nie wypadało odmówic;), ale to był malutki kawałek i szybko go spaliłam na tym mrozie;). Mimo to jestem z siebie dumna i do wigilii utrzymam dietę:)

Gość elephant
spokojnie katie na pewno to spaliłaś :) więc bez wyrzytów sumienia !! kolejny dzień zleciał. nie ćwiczyłam nic, chociaz diety trzymam sie dzis bardzo dobrze :) chociaz tyle. jestem sama w domu i z checia zleciałabym do kuchni i narobiła sobie góre pysznego jedzenia, ale kurcze nie widze sensu .. zostało mi tylko 13 dni do wigilii!! zmierzyłam sie dzis w pasie tak z czystej ciekawosci. mam 90cm zaraz pod pępkiem :(:( zrobiłam sobie porównanie w moich notatkach i kiedys było 84... masakra !!!! chce te cm z powrotem !!

Gość tega
elefant kurde dużo troche te 90 cm ,mamy podobne gabaryty ja mam 86 w pasie tyle że jestem jeszcze niższa od ciebie a waże aż75 , ja mam za to dooope i cyce:)

Jak tam się trzymają moje współdietujące;) Ja jestem już tydzień na diecie i nawet mnie nie kusi, żeby przerwać. Efekty są, nie oszałamiające, ale zadowalające;) Jeszcze dwa tygodnie i będzie upragniony cel:D Dziewczyny, nie ma co załamywać rąk nad swoimi "gabarytami" tylko brać się do pracy;) Ja od rana wsunęłam twarożek i jabłko. Czeka mnie mała próba - wigilia studencka... Będę dla niepoznaki pic barszcz przez cały wieczór;) Zobaczę jak silna jest moja silna wola;)

Gość tega
u mnie dobrze nie objadam sie i trzymam postanowień wczoraj wbiłam sie w stare spodnie :) :) :) no ale mam sporo do zrzucenia więć dalej walczymy

Gość lubylu
cześć ! Mam 16 lat i 72,5 kg mogę do was dołączyć ??

Gość tega
hop hop dziewczyny???????

Żyjemy:) Ja przynajmniej;) Wczoraj byłam na wigilii i niestety nie było barszczyku, więc zmuszona byłam do skubnięcia paru rzeczy, 1 pieróg, po łyżeczce trzech sałatek i kawalątek sernika na zimno. Ilość mała, ale mam wyrzuty sumienia. Napiszcie mi, że to nie zaburza mojej diety to lepiej się poczuje;) Dodam tylko, że poza tym nie było wczoraj obiadu i kolacji, więc chyba nie jest źle. Dzisiaj znowu twarożek na śniadanie. Jedziemy dalej;)

Gość tega
jedziemy jedziemy nie martw sie bedzie ok i tak mysle że jesz przerażająco mało