Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co co coooooooooooo

Mamy XXI wiek, czy kobiety muszą być wyprowadzane?!?!?!?!?

Polecane posty

Gość co co coooooooooooo

mam tego dość Poszłam wczoraj na konceret, normalna, jazzowa muzyka. Spotkałam koleżankę ze studiów i kolegę z pracy. Obydwoje zapytali; z kim przyszłaś? Z nikim, qfa:o Nie miałam nigdy nikogo, nie mam teraz pary. To był zwykły koncert! Czy wszystkie imprezy są zarezerwowane dla osób, które mają pary? Nie mogę iść do kina, na koncert, na zakupy, na studia? Czy powinnam iśc umrzeć, bo nikogo njie mam?:O Zrezygnować z zainteresowań i siedzieć w domu? Wiem, to głupie. Ale mieszkam w centrum Warszawy, od urodzenia, a doświadczam takich uprzedzeń....

Gość samifoxxy w pomarańczach,,
provo albo przesadzasz albo masz znajomych do zmainy :)

nie rozumiesz bo provo

Gość ja w sumie podobnie
a czemu zakladasz, ze pytali o faceta? moze pytali o kolezanki albo przyjaciol? nie stresuj sie tak, ze faceta nie masz, nie wszyscy sie na tym skupiaja :D

pomarańcz przestań tak mówić, twoje sugestie tutaj sa nie na miejsu, każdyżyjący człowiek ma wszędziej iść gdzie mu się podoba sam czy z kimś, a że niektórzy tak nie myśla to już ich sprawa

szary motyl nie rozumiemy się no cóż trudno

Gość co co coooooooooooo
Moja koleżanka była z facetem i mi go przedstawiła, po czym zapytała: A Z KIM TY JESTEŚ?:/ Poza tym każdy tam z kimś był. Serio, mam 26 lat, nigdy nie miałam faceta, a chodzę WSZĘDZIE, ale teraz spotyka mnie jakaś patologia!

Gość ja w sumie podobnie
ok ok 0/10

Autorko ...jakbym była twoją znajomą czy koleżanką jak wolisz , to nie pytałaby się Ciebie czy przyszłas z kimś , tylko od razu zaprosiłabym Cię do przysiądniecia się koło mnie , wiadomo nie każdy ma tą możliwośc przyjśc z kimś na jakąś imrezę ... Takie pytanie jest trochę nie fer wobc Ciebie zwłaszcza znajomych lub przyjaciól

Gość Drakon_
może nawet nie myśleli że pytanie jest nie fer, niejako z rozpędu się czasami pyta czy ktoś z kimś przyszedł

szary_motyl to powiedz klauzulę tego prova Twojego... słucham? o w mordę.... posłuchaj sobie radia lepiej na tym wyjdziesz kur... tak wam trudno załozyć topa pod czarnym nickiem ? kazdy ma ich w cholerę co za problem ? zą jakieś instrukcje typu załóż provo o bzdetach na kafe ubierz ładnie w słowa podlej pseudopsychoanalizą a potem komentuj jako czarny nick ? żenada goń sie idioto/ko

Idiotą to może ty jestes bez grama przyzwoitości ... tylko tyle Ci powiem, najlepiej pisac pod pomarańcza wszędzie gdzie nie chcesz byc widzianym w twoim płaszczyku, własnie tacy jak Ty drażnicie mnie swoją głupotą