Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theboyfromnowhere

Wiem , że jestem ciotą , a nie facetem dlatego nie chcę kobiety , rodziny itd.

Polecane posty

Gość theboyfromnowhere

Moje życie to jedna wielka porażka. Na każdym szczeblu. Żałuję , że w ogóle istnieję. Jeśli mógłbym decydować o moim urodzeniu to nigdy nie chciałbym istnieć. Co ze mnie za facet ? Jakaś marna podróbka bez jaj. Szkoda więcej pisać.

Rozumiem cię stary, może zorganizujemy jakieś masowe samobójstwo :D?

No tak bo kobietom się wydaje, że w tym świecie każdy może odnieść sukces. Nie, nie może - tylko garstka. Bo taki już jest urok kapitalizmu, że większość kapitału gromadzi skromny odsetek społeczeństwa. A reszta to może sobie palcem w nosie podłubać i nic nie wskóra. Nie ma nic gorszego dla faceta jak poczucie niemocy, to jest frustrujące.

Gość theboyfromnowhere
śledź w puszce ---> ja właśnie jestem takim facetem. Nie jestem nawet samcem omega , a co dopiero alfa. Mnie to już wszystko jedno. Nie chcę żony , dzieci itd. , bo jestem samotnikiem. Ludzie mnie irytują i męczą.

Gość potrącona
a mnie potrącaja na ulicy i co? przeciez sie nie zabije...

hehehe... a potem mamy cale lachonarium... :D hehee... widze tez ze wam wszystkim brakuje porannego bzykanka... :D narka, lece na miasto... :P

Ale nie wszystkim zależy na wyrywaniu lachonów, niektórzy chcą czegoś innego, bardziej dla nich wartościowego. A w dzisiejszych czasach jak nie jesteś jednym z tych zaradnych, błyskotliwych to ... Więc o frustrację nietrudno, bo nikt nie chce by jego wartość była mierzona tylko tym, czy potrafi się wybić. Niektórzy (wcale nie mało takich osób) są tak skonstruowani, że nie potrafią i tyle. I tu nie chodzi o brak inteligencji, ale po prostu nie mają cech predysponujących ich do odniesienia sukcesu w dzisiejszym świecie. Nie podobają się im te zasady, mają inny system wartości, na czym innym im zależy. Niestety coraz więcej kobiet gardzi takimi facetami.

Gość swiatem rzadzą kobiety
te, z wibratorami pod łozkiem:classic_cool: faceci sie ich boją, czują jak cioty, to ich wina, plci pięknej i silnej ! :( mamusiu :(

Gość kobieta piękna
a czemu sobie nie wezmiecie kobiet rownych sobie tylko startujecie do tych ladniejszych zauwazylam, np na dyskotece, ze startują do mnie albo przystojni, albo totalne maszkary, w taki zalosny sposob, ze strasznie mi ich zal

Ja sobie nie wybieram nikogo ze względu na wygląd. Musi mi się jakoś podobać, ale najważniejszy jest charakter. No, ale przez ten charakter który mi odpowiada u kobiet nie mogę z nikim być. Trzeba też uczciwie przyznać, że jestem nieatrakcyjny i stary :P.

a ja nie bede nikogo oszukiwał i patrze na wyglad :classic_cool:

No tak, wielki powód do dumy bo nie jestem prawiczkiem. Nigdy kiedy nim byłem nie był to dla mnie wielki problem. To co było tym problemem dalej pozostało niezmienne. Czy tak trudno pojąć, ze niektórym nie chodzi o ruchanie, tylko coś więcej :o?

Gość motylemjestem
świat padł na psy:( ile bym dała za to żeby mnie jakiś facet przytulił bez myśli o seksie. Tak po prostu, pogadał, pośmiał się ze mną. Marzenia

A jakbyś to dostała, to szukałabyś jakiegoś chujka, który by cie zadowolił. Dlatego kobiety lubią mieć przyjaciół wśród facetów. Taki podbuduje psychicznie, a jak jest już niepotrzebny to można zacząć go zlewać ;). I wtedy rozglądacie się za prawdziwym menem :).

Gość motylemjestem
Altero to chyba "złe kobiety były" :)

Gość Zboczona Żaba
ja mam problem bo wolałbym pogadać ze swoją laską, poprzytulac się a ona tylko łape mi w spodnie i najlepiej się bzykac:( i niewazne że w samochodzie jest kuresko zimno... a co do autora: oco ci chodzi? masz kuwa raka? HIV? czy inne schorzenia? to dopiero problem! albo rozwód to problem... nikomu nie polecam... :(