Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrzosik

Co lubicie w świętach Bożego Narodzenia?

Polecane posty

Ten kotek byl wyjatkowy...Jak przychodzilem ze szkoly to stal pod brama i czekal az jego Pan wroci i odrazu wlazil do domu i na krzeslo wskakiwal i spal...czasem w nocy w lato mnie budzil jak mialem otwarte okno i mialczal aby go wpuscic. Nie uwierzysz ale kiedys nawet uderzal z rozpedu łebkiem w drzwi :) ale nic mu sie nie stalo

Kiedys na nia wskoczyl ale nie udalo sie skubancowi jej przewrocic...Pamietam jak wlazl na drzewo i bylo trzeba go sciagac...ale co tam postawilem miske z jedzeniem i odrazu zszedl cwaniak ;)

Muszę kończyc :) Życze Wszystkim WESOŁYCH ,SPOKOJNYCH ,RODZINNYCH I PEŁNYCH CIEPŁA ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ WYMARZONYCH PREZENTÓW POD CHOINKĄ.:) :) :)

JA TEŻ WSZYSTKIM ŻYCZĘ WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, DUŻO PREZENTÓW, ZDROWIA I SPEŁNIENIA MARZEŃ :)

Ja także dołączam się do życzeń....By się spełniło co sobie wymarzycie... Wszystko gotowe już do Wigili???Bo u mnie jeszcze tylko drobna kosmetyka..i troszkę gotowania:))

,+, ,' o ', ,' + * ', ,' * + o ', ,' * o* *o * ', '"""""i___i""""''' Wesołych Świąt

Wszystkim którzy odwiedzaja lub odwiedzą ten topik Życzę WESOŁYCH ŚWIĄT :) Pozdrawiam :)

Gość świetny mikołaj sponsor
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!! 🌼 oczekujcie na mnie ...niebawem się zjawię....bądźcie pozdrowieni i szczęśliwi i cierpliwi ...:) pozdrawiam

Gość świetny mikołaj sponsor
niektóre z waszych życzeń potrzebują czasu...nie wyczaruje wam miłości od innych osób dzisiaj....może ona tylko zakiełkować w umysłach tych osób...bądźcie dobrej nadziei....przeznaczenie mamy wszyscy.... do zobaczenia za rok! :)

Dzięki Mikołaju-Tobie niech też się darzy byś miał siły spełniać te wszystkie życzenia:)))))))WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT!!!!

ciekawa-prze - Bardzo miło mineła Wigilia...ale sie najadlem :) Prezenty owszem jestem zadowolony a Tobie?

Hej:) Mi tak sobie-na początku mała scysja,ale potem już ok...A prezenty sympatyczne i ogólnie gdyby nie ta awanturka to byłoby jeszcze lepiej....