Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrzosik

Co lubicie w świętach Bożego Narodzenia?

Polecane posty

No niestety wszystkiego odrazu nie mozna mieć :( ale trudno jak trzeba czekac to trzeba nic sie juz na to nie poradzi...trzeba byc dobrej mysli :)

W sumie dobrze...spotkalem sie ze znajomymi i poszedlem na spacerek pooddychac swiezym powietrzem :) :)

No zimno i slisko :( ale da sie wytrzymac :) Święta, święta i po świętach :(

Dzisiaj jak bylem na spacerze to spotkalem pewna dziewczyne...mieszka niedaleko mnie tak samo jak Ta Dziewczyna o ktorej Tobie opowiadalem patrzy sie na mnie i wpatruje...dzisiaj to jej spojrzenie bylo takie jakbym jej cala rodzine powybijal...az mnie zmrozilo matko :( Tak to zawsze fajnie sympatycznie a dzisiaj to wogole jakos dziwnie...myslalem ze moze gdzies sie ubrudzilem albo cos ale nie

Mozliwe ze sie przestraszyla bo akurat wychodzila z autobusu i nagle ja sie pojawilem przed Nią :) ale coz z tego ze sie patrza jak nic i tak z tego nie ma :(

ale dobra koniec uzalania czas wziasc sprawy w swoje rece albo woz albo przewoz...trzeba sie otworzyc i przestac myslec o glupotach. Wkoncu zycie ma sie jedno :)

Oj to się uśmiechnija do którejś w końcu i zauważysz czy sie też uśmiechnie czy nie...Albo powiedz cześć ot tak po prostu pzrechodzac i już...

Moze masz racje aby odwzajemnic usmiech...bo w sumie bez powodu by sie nie usmiechala i sie nie patrzyla :)

W sumie czuje ze to tez moja wina ze jestem sam...zawsze sie balem do jakiejkolwiek dziewczyny odezwac bo bylem niesmialy i balem sie ze mnie wysmieje itd ale troche doroslem i wiem ze nic samo nie przyjdzie...czasem szczesciu trzeba dopomoc :) przynajmniej tak czuje. Manna z nieba sama mi nie spadnie

Też tak myślę,jeśli sie uśmiecha to widać czy do Ciebie bo przecież patrzysz na nią i wiesz...wiesz jak to miło gdy ktoś odwzajemni twój uśmiech?

ale dobra mialo byc bez uzalania. Koniec z tym wszystkim i pesymistycznym mysleniem :) Mam nadzieje ze znajde motywacje dla moich dzialan i postanowien :)

Wiem wiem moze Ja za bardzo filozofuje zamiast podejsc do pewnych rzeczy z dystansem i na luzie