Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SyLa N

Wielkie oczekiwania na 2 kreseczki

Polecane posty

szczerze to nigdy nie robilam testow owulacyjnych.. w sumie chyba dzieki kafetarianka :) kazda mowi ze to pic na wode ja w sumie tez jak robilam test to gapilam sie na niego chyba przez pol godziny pod swiatlem :P ale teraz jakos @ nawet mi sie nie spoznia... mam miesiaczki dosc regularne miedzy 26 a 28 dni

Gość SyLa N
Bachulec buhahaha my jestesmy jakies ''pierdzielniete'' zastanawiam sie czy gdzies przy porodzie czasem nie upadlam na glowe hahaha..... No ale z 2 strony w tamtym miesiacu wypatrywalam 2 kreski i byla na 2 testach no ale bylo(takie jest moje zdanie poprostu musialo tak byc) samoistne poronienie aaaa i wtedy temke mierzylam rano no i mialam od 37.1 do 37.3 a spadla mi dopiero z godzinke przed silnym krwawieniem dzien przed krwawieniem mialam brudne ale takie brudne ze sluzem cosik i tylko na papierze a na drugi dzien dostalam bardzo silnego krwawienia i tak przez 3 dni a pozniej w 4 dniu zaniklo na caly dzien i noc a w 5 dniu juz resztka takze okres byl inny niz wszystkie

Gość Herbatttka
SYLA,to trzymam ckiuki za powodzenie i by ci pomogło. :) Ja nie jestem przekonana do hormowno,tyle się słysze że po nich ciężko zajść w ciaże,bo to była ingerencja hormonow w organizm kobiety,eee tam ja bez tego dam rade :)

Gość SyLa N
Ej dziewczyny wiem ze to nieprzyjemne ale czy gazy maja jakies znaczenie we wczesnej ciazy? TZN bardziej zaraz po zaplodnieniu:) Bo ja juz nie pamietam kiedy mialam z nieprzyjemnym zapachem a teraz od dwoch dni nie idzie wytrzymac heh

:D hehe e tam nie przesadzaj mamy tylko mala paranoje zwiazana z testami ciazowymi :P a ja okres mam co 28 dni jak w morde szczeli i ani dzien pozniej ani dzien wczesniej i tak juz od 2 lat :D

Gość SyLa N
Ja mysle ze u mnie do zaplodnienia dochodzi ale ja nie moge utrzymac ciazy! Chociaz 1 utrzymalam i niunia obumarla w 10-11 tygodniu w 13stym sie dowiedzialam ;(;(;( Taka wiadomosc dostalam w dzien kobiet ;(;(;( A tak sie cieszylam ze w ten dzien zobacze mojego szkrabunia ;(

Gość SyLa N
Bachulec ja tak mialam przed ciaza... co 28 dni i zadnych przyspieszen zadnych ani spoznien no ale po zabiegu mialam roznie teraz juz co 28 dni

Uuu... to rzeczywiscie nie fajnie :/ mysmy sie niedawno zaczeli dopiero starac o malenstwo ale mam nadzieje iz nie bede dlugo czekac bo nie jestem zbytnio cierpliwa :P tymbardziej iz moj facet ma juz 30tke takze najwyzszy czas na malenstwo

Gość SyLa N
A wogole dziewczyny skad jestescie ??

Gość SyLa N
Ale badania wszystkie OK i moje i mezulka;)) Takze to jest pocieszenie i odrobinka nadziei ! Mialam tez HSG CZY JAKOS TAK! Ale i tam bylo wszystko ok!

Gość SyLa N
dziewczyna Portugalczyka Ja pracuje pracuje i jeszcze raz pracuje mieszkam w uk A wiec narazie praca pozniej budowa domu no i powrot do PL a w miedzy czasie staranka :)

Gość SyLa N
] dziewczyna Portugalczyka Ja pracuje z PORTUGALKA powiedz mi czy oni sa tacy zboczeni?? Bo ta babeczka z ktora bracuje to tylko jej sex w glowie :D:D

Gość SyLa N
dlugo juz mieszkasz w PORTUGALIi

hehe no ja tez tylko praca praca i praca tylko ze w polsce :/ takze domu nie wybuduje :P hehe

Gość SyLa N
dziewczyna Portugalczyka Pracujesz tam ??? Jestes juz mezatka ??

a najlepsze jest to ze mam zakupiony bilet do uk na 1 stycznia :p zeby leciec do pracy do kolezanki i teraz zobaczymy jak sie uda to nie polece jak sie niestety nie uda zajsc w ciaze to polece i bedzie trzeba sobie dac spokoj na dwa miesiace bo moj facet dopiero za ten czas do mnie doleci

Gość Herbatttka
Ja w Uk wlasnie siedze.Ide pod prysznic,musze sie rozgrzać, bo coś mi zimno,w dodatku jajniki odczuwam tzn kłucia jednego prawego jajnika :/

Gość SyLa N
Herbatttka a gdzie dokladniej w tym UK jestes i jak dlugo ??

Gość SyLa N
Zegnam sie juz dzis z wami kochane :) Jutro sie odezwe buziaczki:P I pamietajcie tym razem nam sie UDAAAA!!!! hehe

pracowalam ale mialam nie przyjemnosci z pracodawca.. teraz sobie "dorabiam" moj narzeczony pracuje u swojej mamy w sklepie, narazie bo w styczniu przyjezdzamy do Polski w odwiedziny.. od lutego zaczynamy nowa prace.. mam nadzieje ze i dla mnie cos sie znajdzie

Ja także staram sie o dziziusia. nie używałam nigdy antykoncepcji ale nie dawno od 2 do 6 dnia cyklu zgodnie z zaleceniem lekarza brałam tab na pobudzenie jajeczkowania ponieważ nie wystepowało ono u mnie. Jestem w 14 dniu cyklu 3 dni temu byłam u ginekologa i okazało się że posiadam pęcherzyki. Wczoraj rano dostałam brązowego krwawienia, czy może to być oznaka ciąży ? Czy przeciwnie?