Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kj.djq

chodzi o prace doradzcie

Polecane posty

Gość kj.djq

od ponad 3 lat pracuje w galerii handlowej w znanej sieciówce, od ponad 3 lat tyram za 1000zl bez mozliwosci awansu, praca pochalania caly moj wolny czas, postanowilam znalezc nowa prace i tu pytanie czy zamienilybyscie prace sprzedawcy firmowego sklepu na prace sprzedawcy w burger kingu? tam placa znacznie wiecej i nikt mi nie bedzie robil wyrzutów dotyczacych mojej dyspozycyjnosci??? doradzcie bo nie wiem czy to nie bedzie glupia decyzja, mam 24 lata i 2 letnie dziecko

Co z tego, że pracujesz w firmowym butiku, jak zarabiasz grosze. Ja na Twoim miejscu zdecydowanie zmieniłabym pracę na lepiej płatną. Przecież nie musisz w tym burger kingu pół życia przepracować, może w między czasie szukać czegoś lepszego.

Gość kj.djq
hally tesciowa na mnie najezdza ze bede hamburgery smazyla a tak na serio wole prace fizyczna niz meczarnie psychiczna jaka funduje mi aktualna praca

a co Ty się kobieto teściową przejmujesz, one są z innej planety ;) a teściowa jak taka mądra, to niech może znajdzie Ci lepszą pracę, albo dołoży różnicę w kasie, bo w tym burgerze więcej byś zarobiła.

Zalezy co kto lubi. Na zewnatrz lepiej sie wyglada w znanej sieciowce niz w BurgerKingu. Jesli nie zalezy ci na opinii innych i masz dosc tego sklepu, to zmien prace. W BurgeKingu zawsze jakies tam mozliwosci awansu sa. A skoro lepiej placa, to chyba warto zaryzykowac. Oczywiscie musisz wziac pod uwage fakt, ze tak sie chyba tez bardziej napracujesz- jak nie na kasie, to z miotla lub przy frytkownicy. Godziny pracy tez sa rozne- niektore BurgeKingi maja otwarte do 24:00. Jesli taka harowka i godziny pracy ci odpowiadaja, to czemu nie?

Gość bedziemeeeee
Ja bym zmieniała, wybacz, ale praca w sklepie z ciuchami tez do prestizowych nie należy. A masz małe dziecko, wiec kazdy grosz sie przyda.A teściowej nie słuchaj, w koncu to nie ona musi wyżyć za 1000 zł miesięcznie.

Gość kj.djq
dziecko chodzi do zlobka, co do godzin to grafik jest elastyczny wiec moge pracowac od pn-pt od 8-16 jak ja zaluje ze rzucilam studia, teraz nie mam czasu ani kasy by wrocic