Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atramika

pomysł na rocznicę ślubu.... SZUKAM INSPIRACJI!! pomóżcie

Polecane posty

Gość atramika

za miesiąc nasz trzecia rocznica ślubu. Chciałabym jakoś uczcić ten dzień, tym bardziej że średnio nam się przez ten czas układało a teraz wraca do normy. Chciałabym też wieć jakoś symbolicznie się odciąć od tego co było... Dlatego proszę Was o pomoc... Macie jakieś pomysły? (niedrogie niestety... :(

Gość rtgetewtwe
ugotuj pyszna kolacje. zgas w domu swiatla. zapal swiece. niech jak wejdzie do domu powitaja go tylko swiecie i np. strzalki do pokoju. w pokoju pieknie, bajecznie przystrojony stól.. winko, sałatka, jakies dobre jedzonko a ty w super bieliznie zapytasz czy jest głodny:)

proponuję jakiś fajny romantyczny wieczór w domu, ze świecami, muzyka i tylko wami:) ważne obyście miło spędzili czas w swoim towarzystwie :)

Gość atramika
właśnie o coś w tym stylu myślałam. Wyjazd ze względu na dzieci odpada. ale proszę o szczegóły - kolacja... co? muzyka....jaka?

Gość atramika
??? myślałam też o jakimś niedrogim prezencie.... tylko kompletnie nie mam pomysłu :(

Gość atramika
???

Gość rtgetewtwe
nie no kobieto przeciez ci powiedzialysmy co i jak. co znaczy kolacja jaka? pytasz sie co ugotowac? nie wiem co umiesz. muzyka jaka? pusc presleja.. nie no wiadomo ze cos spokojnego, jakis jazz lub cus. nie wiem o co chodzi.

Gość gumabalonowa
dla dfaceta fajnym prezentemm jest zegarek o ile go ju nie ma :D hmm moze bransoletka brelok do samochodu jesli lubi .. musiałabys powiedziec o pasjach meza

Gość uuuuuubu
A czy to nie przypadkiem maz powinien zaskoczyc cie czyms milym ,kolacja w restauracji itp?????

Gość gumabalonowa
jejku fajna piosenka ktora puszczaja na pierwszy taniec mogłaby byc tez np KINDLA - Z KIMŚ TAKIM JAK TY sliczna lub PAULAA - OD DZIS

Gość atramika
pasją męża jest sport a co potrafię? hmm nie wiem, ważne żeby było to coś szybkiego

kolacja nie musi być jakaś wybujała w kosmos. coś lekkiego, może sałatka z kurczakiem, jakieś czerwone winko i już masz kolację:) muzyka spokojna, jazz, taka jaką lubicie,:) dobrym prezentem przy takiej okazji mogłaby być jakaś fajna nowa bielizna (którą założysz na ten wieczór) jakiś gadżet do komputera, czy coś do samochodu

Gość atramika
być może też coś wymyśli - nie wiem. Ale tak jak mówię, to musi być w domku...

Gość zamów mszę
poważnie mówię

Gość uuuuuubu
hahaha tort z kootasem dla meza ??!!rozumiem ze hobby meza to ....chlopcy hahaha no tu mnie zabilas:)

Gość gumabalonowa
oo niezły tort :OO heh na romantyczna kolacje nie pasuje :D jesli sport hmm jesli chodzi do klubu jakiegos sportowego to moze trobe na ciuchy , moj chłopak mowi ze chciałby dostac zestaw perfumow heh

Gość atramika
z tym tortem to nie ja.... Ale to chyba wiadomo który to podszyw... Dobry pomysł z sałatką gyros... Do tego winko... Hmmm co jeszcze?

Moze kup jakas gre fajna - planszowa. To fajny pomysl na spedzenie zimowych wieczorow z mezem.

Gość jbhgukfkv,jh
PERFUM A NIE PERFUMOW JASNA CHOLERA:)BHAHA

Gość atramika
to może coś takiego... dzień wiadomo jak to dzień - nic przy dzieciach nie wymyślę :( Na szczęście dzieci idą spać wcześnie, to zamknę się w sypialni, nakryję do "stolika", sałatka, wino (jakie???), świece, spokojna miłosna muzyczka, ja w bieliźnie w szlafroczku... i? zawołam go... jeszcze tylko prezentu mi brakuje i jakiegoś fajnego pomysłu na grę wstępną

Gość gumabalonowa
ok sorry za bład ogolnie nie robie ,ale pisze bezmyslnie a jestem wrokowce noo i nie czepiajcie sie małe przestawnie stylistyczne :P

możecie obejrzeć jakiś film, taki jaki wam się obojgu będzie się podobał ( najbardziej uniwersalne są komedie), możecie też sobie pooglądać płytę/kasetę z ślubu i wesela, żeby przypomnieć sobie jak to wtedy było:)

Gość ślub=
game over

Gość gumabalonowa
boze juz miałas tyle podpowiedzi ze napewno cos da sie wybrac albo przejdz sie do sklepu to sie na[pewno cos spodoba :D a jaka gra wstepna ? jestes jego zona wiec chyba wiesz jak on lubi i wgl:D wywieś afisz hehe :P

Gość atramika
z filmem będzie problem bo mamy zupełnie inny gust... Ja lubie lekkie komedie romantyczne a M rambo, gladiator itd... jedyne co przeszłoby współnie to coś w stylu american pait a wesele leci non stop bo dzieciaki uwielbiają je oglądać i tańczyć...

Gość atramika
eh, dla mojego męża ulubioną grą wstępną jest brak gry wstępnej... On się tak byłyskawicznie podnieca że...