Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka z naaadwagą

Internetowy sklep z odzieżą XXXL-polećcie mi proszę

Polecane posty

Gość matka z naaadwagą

Tak jak w temacie, szukam internetowego sklepu z modną odzieżą XXXL. Po ciąży duuuużo mi zostało, dieta odpada, bo karmię piersią (jak próbowałam ograniczyć jedzenie, to mi pokarmu brakowało).

Gość baba ale w porządku baba:D
interesujący bardzo mnię temat:P

Gość na marginesie tak
no a na internecie szukałaś? Jak nie to lepiej idź do działu z ciążami albo dietami, bo tu cię zaraz zjedzą

Gość ok 2000 zl netto
allegro ?

Gość matka z naaadwagą
Szykałam przez google i na allegro, ale nic ciekawego mi nie wpadło w oko. Wiem, że będą taco, co będą mi dokuczać, ale mam to w nosie, liczę na mądre i miłe odpowiedzi, a ich atorów/ki z góry pozdrawiam :-0

Gość matka z naaadwagą
ups, miał być uśmiech :-)

Słuchaj, sprawdź we wrocławkim zoo. Jakiś czas temu urodził się tam hipopotam karłowaty, słodki notabene. Jego matka, Elpunia, pewnie już wróciła do swojej wagi sprzed porodu i może odda ci swoje ciuchy, które nosiła tuż po urodzeniu malca.

Gość mam to samo teraz :(
Oblubienico, a ja Cię miałam za normalną.. znaczy w miarę normalną :o

Gość zakilkanakaak
to było pewne, że zaraz Cię zaatakują.... nie wiesz, że tu same modelki ?

Gość no dokładnie modelki
No każda ma rozmiar xxs, tylko czemu na kafe siedzą zamiast się eksponować na mieście :D

Gość matka z naaadwagą
do bezradnej 19 i oblubienicy lepiej być grubym niż głupim, bo ja schudnę. Próbujecie dukuczyć innym żeby zagłuszyć swoje kompleksy, a mnie to nie rusza i gdybym się was nie brzydziła, to kazałbym sie pocałować w moją wieeelką doopę. Miłgo dnia :-)

matka z naaadwagą - ani ja głupia, ani z kompleksami:classic_cool: mam to samo teraz :( - stopień mojej normalności zależy od mojego nastroju danego dnia:)

Ja tam wolę być przy kości niż co rusz sobie coś w pizdę wkładać jak Ty, żeby się odstresować :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4656474&start=0 Nawiasem mówiąc to właśnie pokazałaś w tym wątku miłość do bliźniego, wielka wierząca katoliczko :D

Mój post poprzedni był oczywiście do wiecznie masturbującej się bezradnej19. Mniemam iż 19 to liczba robienia sobie dobrze na dzień :D a może IQ?

Mało tego, nasza cudnie miłująca bliźnich katoliczka sama wygląda jak 'wielki kurwa słoń z wielkimi obwisłymi cycami' http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4673571&start=0 19:15 [zgłoś do usunięcia] bezradna19 Hej ja mam 19 lat 164 cm i waże 69;(

Gość strach pomyśleć ile
by toto ważyło gdyby się tyle ręką na dzień nie naruszało :classic_cool:

Przykro mi, że muszę was oświecić, drogie kafeteriuszki, ale to, że komuś nie podoba się otyłość, nie znaczy, że ma niskie IQ. No, chyba że przegapiłam jakieś najnowsze badania na ten temat:) Ja rozumie, XL - takie kobiety bywają często apetyczne, krągłe, ale XXXL to jest leciutkie przegięcie. Wg mnie to już tylko amputacja żołądka.

Gość bezradna potrzebuje
oświecenia, bo jeśli ważyła 69 przy wzroście 169 to jej waga była w sam raz, teraz pewnie wygląda jak suchy paszczur

Gość bezradna potrzebuje
sorry, 164 cm

Gość strach pomyśleć ile
Idź się dziecko wybrandzluj, widać dużo stresu dziś masz, wielorybku :D

Oblubienica - IQ dotyczyło raczej tego, że dziecko nie pamięta co pisało kilka dni wcześniej ;) I tego że jak na wierzącą ktoliczkę ma w sobie za mało miłości do bliźniego ;)

Gość bezradna potrzebuje
oj, ty głupi dzieciaku :D

Gość matka z naaadwagą
dzięki Pozytywna, oglądałam ofertę tego sklepu

Przypomnę Twój pierwszy post, aż z niego miłość wypływa :D 12:20 [zgłoś do usunięcia] bezradna19 kobieto schudnij to sie zmiescisz zapuscilas sie jak dzika świnia a potem tyle topik o zdradzie jak sie ma takiego wieloryba to nie dziwie sie :D:D:D:D:D Randkę? Znaczy wykładowca zgodził się odpuścić jak obciągniesz z połykiem, rozumiem :D

Gość matka z naaadwagą
otóż ja jako wieloryb mam męża który mnie kocha, wspiera i posuwa, a ty jako ekstralaska nałgowo się masturbujesz to co tu chodzi? O twoją choojową osobowość (czego dowiodłaś), a to gorsze niż megadoopa

Gość do tych z nadwagą
Dlaczego odpisujecie bezradnej19? Nie widzicie, że was prowokuje i cieszy ją, że reagujecie? Przecież ona ma 19 lat i jest bezradna...