Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka z naaadwagą

Internetowy sklep z odzieżą XXXL-polećcie mi proszę

Polecane posty

Gość mega xxl:P
ktora tunika ja z julanty kupilam spodnie super fajnie wszystko a za krotkie ehh skupilam sie na wymiarach bioder i ud a nie sprawdzilam nogawki;/ i zostalam bez spodni

tak cohdze w nich np. jak gdzies ide i wiem, ze nie bede sie rozbierala z butow, ale jak ide do kogos to kozaki sciagam i widac te przykrotkie:P heh a takie majtki duzo wyszczuplaja?? nigdy nie nosilam

nie polecam tych majtek zwijaja sie. ja sobie ku-ilam gorset i jest zajebiscie wyszczupla. teraz zmieniam na mniejszy rozmiar bo jest za duzy juz...

Gość bezradna19
nie mam nicka234 hehe żalosna jestes a majtki masz jak kurwa świnia co zje koryto ;D

a te gorsety nie wiele kosztuja ja dałam za niego 40zł i niedosc ze sciagnal mi rozmiar z 46 na 44 czy 42 to teraz juz bez niego nosze 44

Gość nie mam nicka234
bezradna dziecko!! ja nosze rozmiar s :-P Mega majtki uciskowe sa extra..ale fakt moze lepiej poszukaj gorsetow:-)

ja jeszcze rok temu wazylam 65 kg a teraz 100 umiem schudnac tylko nie umiem utrzymac wagi

Gość nie mam nicka234
mega spoko poszukamy:-)

wlasnie czesto widze ciazowe w sumie nawet niezle spodnie tylkoja w ciazy nie jestem i nie mam takiego wielkiego brzucha wiec czy ta gumka nie bedzie widoczna?

Gość tu też jest sklep
www.akromax.pl

no tak tylko ja bym wolala cos dlugiego jednak, bo na zime sie nie sprawdzaja rybaczki w kozakach wszedzie nie chodze czasem sie chodzi w gosci czy cos..

a te przedmioty JUlanta to sa w wikeszosci iuchy z bon prixa tak jak ciuchy z tego linki co wkleilam nizej to kupilam tez te koszule biala w gazetce z bonprixa kosztowala 69 a ja ja kupilam za 20

ja wiem niestety ale najgorsze ze tam nigdy nie wiadomo jaki rozmiar wziac bierzesz swoj to ci spada, a strach brac mniejszy bo a noz bedzie za male

Gość mam to samo teraz :(
Dziewczyny, przecież w bon prixie są duże rozmiary :) I sukienki mają całkiem całkiem z tego co widzę. A w Tesco na hali są ciuchy chyba do 48 rozmiaru, i wcale się nie różnią od HM. W C&A są też do 46 albo do 48 :) Takiej tragedii z rozmiarami nie ma :)

rozmiar rozmiarem ja po ciazy odrazu schudlam i mialam rozmiar 44 i siostra mi kupila spodnie C&A 46 i były za male ale jest ok ze mozna zwrocic:) ja tam mam u sibie w miescie sklepy wielkie chinczyka i tam zawsze znajde ciuchy na sbei. a jak kupilam te body to wogole bo brzuch nie odstaje i łatwiej wybrac np bluzke spodnie zreszta tez bo mialam problem wczesniej kupowalam spodnie za szerokie bo inaczej u góry były za male:)

Gość kotka anabell
kurva mać nie rozumiem jak mozna sie tak zapuścić w ciąży, przecierz odpowiednio sie odżywiając nie da rady tak się spaść jesteś nieodpowiedzialna bo przez taki przyrost wagi naraziłaś swoje dziecko ja przytyłam 10kg w ciąży w 9 m-cu ważyłam 55 kg a dzień po porodzie 48kg dziś waże 49kg i wygladam estetycznie i jestem zdrowa , nie mam problemu z bieganie po schodach, a ty pewnie nawet nie dajesz rady wnieść dziecka na jedno piętro zamiast szukać plandeki na siebie zacznij dietę i cwiczenia i nie zryj tyle

U mnie w mieście w Tesco są tylko spozywcze rzeczy taki maly sklep wielkosci biedornki nie ma hali zadnej. No i H&M tez nie mam. Mi tam dobrze z moim zapuszczeniem jak Ty to nazwalas