Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka z naaadwagą

Internetowy sklep z odzieżą XXXL-polećcie mi proszę

Polecane posty

Gość kotka anabell
ale lepiej i zdrowiej jest schudnąć-nie masz problemu z ubraniami, fizycznie i psychicznie lepiej, a i mąż zadowolony

dziewczyno jedzac to co trzeba jesc i majac tendencje do tycia w zyciu nie utrzymasz 10 kg ja przytylam 31kg wciazy a synus mial 4800 wagi jest zdrowy wiec nie pierdol tu o zdrowej wadze

Gość libby
Moja droga, świetnie trafiłaś, tak się składa, że ja znam takowy sklep:) nazywa się lacotte.pl i założę się, że znajdziesz coś w swoim rozmiarze, bo z tego co wiem, maja nawet większe numery.

Gość Irena z Opola
Jeśli chodzi o takie sklepy to ja kojarzę http://donnevere.pl/ Można kupić fajne ubrania i nie wyglądać w nich jak słoń. :D:D Ja mam ogromny dystans do siebie i się śmieję, że "kochanego ciała nigdy za wiele".

Gość Daria Kowalska
www.szykownababka.pl - tu masz ciuchy XL i XXL ;)

Gość do grubych bab
czemu Wy się wkurzacie jak ktoś wam pisze że jesteście grube? co mamy napisać? puszyste? na pewno jesteście apetyczne- wiszące ładny, wielki zad, śmierdzicie potem, sapiecie, rozstępy a potem wszystko wam będzie wisiało. możecie sobie chociaż buty zawiązać? a potem będzie kolejny topik- mąż mnie zdradza albo mąż chce rozwodu.