Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka z naaadwagą

Internetowy sklep z odzieżą XXXL-polećcie mi proszę

Polecane posty

Gość ciekawa!
widzę ze OBLUBIENICA jest ( ulubienicą) pseudo ;p widzisz tak to w zyciu bywa raz jezdzisz na kims a raz ktos na tobie, wiec jak ładnie tutaj ci poradzono zajmi sie czyms konstruktywnym a nie obrazaniem i wysmiewaniem sie z ludzi odmiennych od standardów!

do prymitywa - tak wstyd mi:( Ta literówka odebrała mi pewność siebie:( Na zawsze zamknę się w sobie:( Jakże cierpię:(

Gość ciekawa!
wiesz co to jakim jestes człowiekiem to twoja brocha! mnie to nie martwi bo ja z toba nie zyje

Gość do prymitywa
"literówka",:D

Gość mały odkrywca
Darunia to wrzuć linki do tych sprzedających

Gość nie mam nicka234
darunia wklej linki..ubrania na codzien plus jakies extra na swieta!! moze w ten sposob pomozemy autorce

Gość mega xxl:P
A ja ważę sobie 100kg mam ponad 120 w bioderkach mam wielka dupke i co mi tam i tak jestem mega szczesliwa. Lubie siebie taka, a ubrac sie kazdy ma prawo i gruby i chudy wiec jesli nawet komus nie podobaja sie grubaski to niech sie nie podobaja, ale przeciez ubrane musza chodzic przeciez na golasa jeszcze bardziej by was obrzydzaly:P ja na gorze mam spoko rozmiar i bez problemu znajduje bluzeczki ale mam ogromny problem ze spodniami nosze rozmiar 48 wiec jakies linki tez bym chetnie chciala zobaczyc.

Gość sprawdźcie
sprawdźcie w profilu oblubienicy ponad 4tys wpisów, ona nie życia poza netem ŻAL

Gość luzno
Oblubienica - przyszłac tutaj po to by ludzi draznic? jak tak to siądz sobie na kołku to moze ci cisnienie spadnie bo jak narazie to tylko z wikipedii widze ze umiesz korzystac

Gość do prymitywa
Z twojego linku: "Do literówek nie zaliczamy błędów powstałych w wyniku niewiedzy osoby piszącej lub przepisującej". Tak więc to nie literówka prymitywie, a skutek amputacji twojego rozumku:P A tak w ogóle, nie przyczepiłabym się do tego błędu, jeśli popełniłby go ktoś inny, natomiast ty stale podkreślasz swą "mądrość" i "wszechwiedzę", innych spychając na margines. Nie jesteś bez skazy jak widać, więc stul już swój dziób i przestań się ośmieszać, bo naprawdę jesteś coraz to bardziej żałosna :o. Bez odbioru!

luzno - mam niedociśnienie, więc kołek odpada. To że skorzystałam z wiki, nie znaczy, że TYLKO to umiem:) Jak na razie nie obraziłam żadnej z was, oprócz autorki, to się przyznaję, ale nie posypuję głowy popiołem, a wy jedziecie po mnie całkiem radośnie. Chętnie poczytam jeszcze:)

ale sukienka wiczorowa wyglada jak dla starej kobity ja mam 22 lata nie wyobrazam sobie siebie w takiej.. wlasnie w tym problem duze od razu robia wielkie wory i wzor jak dla starych bab, a nie mlodych;/ dlatego te grubaski wygladaja zawsze tak ponuro bo ciezko im sie modnie ubrac

Gość luzno
haha no to smiejmy sie razemy my z ciebie, a ty z nas hmmm nie radze z samej siebie :)

Do literówek nie zaliczamy błędów powstałych w wyniku niewiedzy osoby piszącej lub przepisującej - jakie dowody na to, że to nie była literówka, a rażący błąd, który wynika z braku elementarnej wiedzy ortograficznej?:D

ja poskzuje czarnych spodni tylko nie takich klasycznych materialowych tylko bardziej sportowych z kieszeniami jakis ala jeans.. mzoe ktos mi pomoc mam dokladnie 127 w biodrach

Gość nie mam nicka234
Darunia ta tunika jest zajebista..do tego mocno czarne spodnie i super!!!!!

Gość nie mam nicka234
autorko kup sobie majtki wyszczuplajace uciskowe..extra zminimalizuja brzuszek i szybciej wrocisz do wagi sprzed ciazy!!!! zaraz czegos poszukam

Gość bezradna19
hahehehehe jakie pojebane idiotki heheehehe ;)

Gość nie mam nicka234
bezradna wzajemnie:-P