Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka z naaadwagą

Internetowy sklep z odzieżą XXXL-polećcie mi proszę

Polecane posty

Gość japikolemasakiera
bezradna, wkłada w pipe wszystko co sie nadaje, waży 65kg, ma problemy z ekonomią, jest głupia!!!!!!!!!!

Gość zgadzam się że ta cała
bezradna to pochwa na nogach, mysli tylko o pierdooleniu, a że głpia tu dała popis tu wyżej

Gość matka z naaadwagą
usunieto wpisy tej wylgarnej dziewuchy, dziekuję bardzo

Gość ciekawa!
słuchaj nie wiem jaki masz rozmiar ale w H&M jest odzież dla osób z nadwagą są wieksze rozmiary, jest specalne miejsce wydzielone dla rozmiarów 42 plus wiec moze warto zajrzec do tego wlasnie sklepu?

Gość ciekawa!
albo słuchaj mozesz sobie wybrac model ubrania i wydrukowac i poprostu kupic sobie kilka materiałów i isc do krawcowej i uszyc cos fajnego modnego i na własnie twój rozmiar... napewno nie bedzie drozej..,

śledź w puszce - najbardziej mnie bawi, kiedy każą się mianować "puszystymi":D Moje koty są puszyste, ale one są po prostu otyłe:o

Gość matka z naaadwagą
Dziekuję, sama tez potrafię troche szyć, spodnie, spódnica, prosta bluzka czy sukienka, ale chciałam coś gotowego i niedrogiego, bo to tylko na teraz. Portafię się skutecznie odchudzać, ale teraz karmię, (dziecko ma 2miesiące) i nie mogę być na diecie. Oczywiście nie jem słodyczy itd

Gość ciekawa!
ewentualnie jak chcesz koszulki czy bluzy mozesz zawsze skorzystac z działu meskiego w tym sklepie co ci pisałam tam bluzy koloru czarny biały czy szary są szyte na ten sam wzór co damskie wiec sa identyczne tylko wieksze

Gość ciekawa!
a jesli mozna wiedziec jaki rozmiar teraz potrzebujesz?

Oblubienica Fakt. Jest to zabawne. Ale wydaje mi się, że takie kobiety nie zdają sobie także sprawy z tego, że to jest początek wszelakich kłopotów zdrowotnych. :O Ta waga to nie tylko efekt ciąży. :O 🖐️

śledź w puszce - ja urodziłam dwojaczki mam rozmiar xs. Nie chcę się chwalić, ale w zasie ciąży jadłam dużo warzyw, owoców, dobrego mięska... Nie tłumaczyłam sobie, że teraz muszę wpieprzać za dwoje:o

Gość ciekawa!
do OBLUBIENICY! nie kazdy tak jak ty ma rozmiar xxs - tak a propo to nie jest tez zdrowy rozmiar wiec nie ma co sie tym tak chwalic a kobieta przybrała na wadze i nie ma co sie podniecac tym ze jest taka jaka jest tylko udzielic jej merytoryczej porady jak nie masz zdania na ten temat nie mozesz jej pomóc to po co tutaj w ogóle weszłas bo nie rozumiem! nie kazdy człowiek jest taki sam, nie wiem nie wiesz o tym... to takie trudne do pojęcia przez ciebie!

Gość matka z naaadwagą
zachowam to dla siebie, bo dopiero by się na mnie wyżywali...

ciekawa! - otóż przy wzroście 162 ważę 51 kg i nie mów mi, że to niezdrowe proporcje:o Mnie jest zwyczajnie szkoda grubych osób.

Gość nie mam nicka234
mamo z nadwaga jaki rozmiar dokladnie nosisz?

Gość ciekawa!
normalne i standardowe rozmiary to S M L a wszystkie xxs xs, xl,xxl to są rozmiary powyzej badz ponizej przewidywanych i standardowych! a to jaka wage masz mnie nie interesuje bo nie o tobie ten temat tuta jest!

Gość ciekawa!
szkoda moze byc komus jak sie psa wyrzuci z domu. czlowiekowi trzeba pomóc doradzic albo jak sie nie ma nic konkretnego do powiedzenia to milczec!

Gość nie mam nicka234
a dokladnie..nie kazda z kobiet nosi rozmiar modelek:-P

szkoda moze byc komus jak sie psa wyrzuci z domu A ja znam inaczej - szkoda to jest kiedy krowa nasra do studni:D

Gość ciekawa!
jakie powiedzenie jakie stwierdzenie i jakie porównanie taki człowiek... wszystko w tym temacie

Gość tez mam problem ehhh
Ja sama noszę rozmiar XXL ale dlaczego? bo Wy przy wzroscie 160 wazycie 50kg, a ja przy wzroscie 183 ważę 80kg i muszę rozmiar nosić XXL bo jestem wysoka przez co waga mimo, że 80kg nie wygladam na wieloryba. Sama mam problem z kupnem ubran ehh..

Gość mały odkrywca
Oblubienica nie przypuszczałam że z Ciebie taka suka. Idź się lepiej dziećmi zajmij a nie płaszczysz dupe na kafe. Do autorki: dużo dużych;) ciuchów znajdziesz na allegro np z neckermana (tanie ale jakość nie najlepsza chociaż da się w nich trochę pochodzić).Na ale można znaleźć naprawdę cudeńka w dużym rozmiarze tylko trzeba się dokładnie zmierzyć zeby dobrze dopasować rozmiar. No i nagrzebać;)A z jakiej częsci kraju jesteś?

Gość do prymitywa
"Mnie jest zwyczajnie szkoda grubych osób". Oblubienica, a mnie jest zwyczajnie szkoda GŁUPICH osób, takich jak ty! I jeszcze jedno: "Ja rozumie, XL - takie kobiety bywają często apetyczne, krągłe, ale XXXL to jest leciutkie przegięcie. Wg mnie to już tylko amputacja żołądka."------------> Tak się mądrzysz w każdym temacie, a takie prymitywne byki stawiasz:o ROZUMIEMMMMMM, a nie rozumie:o Cóż, może i komuś przydałaby się jak stwierdziłaś, amputacja żołądka, natomiast tobie ktoś już dawno amputował rozum:o Idź,głupia dziewucho zajmij się tymi swoimi dwojaczkami, a nie od świtu, do nocy piszesz banialuki, byleby tylko się pokazać. Jesteś prymitywem nr 1 na kafeterii :o

Gość matka z naaadwagą
Pozdrawiam wszystkich tolerancyjnych i dziekuję za próbę pomocy. Pa

Gość nie mam nicka234
cholerka nie kloccie sie..ja w ciazy przytylam 42 kg..do 3 miesiecy siedzaialam w domku w pizamach..szlafrokach..potem momentalnie chudlam i dziaiaj po 3 latach nosze znowu 36..wiec po co te uwagi na temat autorki? ja Ja doskonale rozumiem..zblizaja sie swieta i kazda z nas chce ladnie wygladac!!! proste ..Autorko napisz mi dokladnie swoje wymiary..pomoge Ci szukac:-)

Gość mały odkrywca
"Mnie jest zwyczajnie szkoda grubych osób". jak Ci jest szkoda małego chorego psa to mu dopierdalasz tak jak autorce?