Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podły facet a ciąża

Nie chcę mi się żyć.... POMÓZCIE MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Pomysł z bratem czy z kumplem to dobry pomysł,ale dziewczyny na chwile.A co się stanie jak się chłopaki nie pochamóją i zrobią z niego kalekę lub zabiją???? Za takie dupka mają sobie spierdzielić własne życie?? Nie warto!

Gość nie kazdy facet chce byc ojcem
a wy tego nie rozumiecie...:O pewnie faktycznie zapomniała pigułki, albo moze pomyslala ze fajnie jest miec dzidziusa bo go kocha i sie z nią ozeni. przeliczyła sie:P

Gość jak zwykle kobieta zostaje
jak zwykle kobieta zostaje z problemem bo to ona rodzi i wychowuje dziecko....więc to kobieta powinna być mądra i albo zapobiegać ciąży albo dobrze wybierać partnera

Gość GosiaGosia
ale dziecko jest takie słodkie i facet musi pokochac, nie wiesz tego?:D

Gość takie tam gadanie
ale głupio gadacie. Jeśli facet dziecka nie chciał nie trzeba było seksu uprawiać. W każdym innym przypadku musi liczyć się z ciążą. Niesttey smutna prawda jest taka, że to kobieta przeważnie zostaje sama z "problemem". Autorko- nie wracaj już do gościa- nie ma wytłumaczenia na takie traktowanie Ciebie. Gościu widocznie poczuł się pewnie i pokazał swoją prawdziwą twarz. Zostań u rodziców, a potem podaj śmiecia o alimenty. Jeśli dziecko będzie jego to on będzie płacił za badania. Jeśli nie jego- Ty zapłacisz. Ale ja bym do niego nie wróciła.

Gość brigan
Tylko pamiętaj, że jeśli podasz go w akcie urodzenia jako ojca, to może i uzyskasz sądownie jakieś śmieszne alimenty, ale może ci się do końca życia wpier..ć w życie twoje i dziecka

Gość GosiaGosia
co to za bzdura ze jak nie chce dzieci to niech facet nie uprawia seksu, jedno z drugim nie ma nic wspólnego, to tak jakby nikt nie jeździł samochodem bo mozna sie zabić tak? argumenty macie naprawde...

Gość takie tam gadanie
Gosia- a mnie się wydaje, że uprawianie seksu ma wiele wspólnego z posiadaniem dzieci:) brigan- nie musi go podawać w akcie urodzenia jako ojca! Żeby podać w akcie urodzenia dziecka faceta jako ojca on musi się na to zgodzić i przy tym być (jeśli para nie ma ślubu). W każdym innym przypadku w rubryce "ojciec" wpisuje się nazwisko matki i podane przez nią imię.

Gość kiciorek-ek
jak to co masz zrobić? Kopnąć palanta w tyłek! Co za burak! Dobrze, że masz oparcie w rodzinie. Nie martw sie, jak urodzi się maluszek znowu wrócą chęci do życia- dziecko to skarb. Szkoda, że ma takiego ojca ale cóż. Będzie dobrze.