Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Miałem w pokoju kilka pająków, nadałem im imiona kafeteriuszy i

Polecane posty

Gość hahaha jestem tu
ja też miałam kiedyś pająka ...:classic_cool: Mihaua ....:classic_cool: zayebałam go kapciem :classic_cool: :), ale jeszcze sie ruszal wieć dobiła trepem

Gość ja też znalazłam pająka
w pokoju. Nadałam mu imię Tym razem to znowu ja/ i z impetem rozplaskałam na podłodze klapkiem:p

Gość hahaha jestem tu
ja też znalazłam pająka --> to chyba ten sam :O sie panoszy po dmoach menda :classic_cool: :D:D

Gość damy rade bo kto jak nie my
kuuuzwa ide zakopac worek z odkurzacza hahahahaha prawie sie oplulam :D

Gość ja też znalazłam pająka
:D:D:D

:( 😭 ten pajak to.. desznik..:( ale niestety najwyraźniej jak zobaczył że wszystkie inne pajęczyny zostały zniszczone to stracił sens dalszej egzystencji, bo powiesił się na własnej nitce:(

Gość Tym razem to znowu ja/najebany
:O

Gość klikam ile wlezie
a tak wogole to gdzie sie podziala przerwa Lubilam ja..:(

nie wiem, ponoć uzbierała/znalazłą sponsora na operację powiększenia piersi i teraz wygrywa na realu, tak pisali w jakimś topiku.. ale pisali też że rozprawiczyła BNBa i teraz jest w 6 miesiącu ciąży tak więc nie wiem która wersja prawdziwa

ja się na Koralgolu , Gumisiach i Smerfach wychowywałam . pokomony były jak byłam w podstawówce ale nie miałam polsatu i nie jadłam czipsów w których były te badziewiaki z pokemonami więc nic o nich nie wiem :O . ale psychike mam spaczoną , tu musze przyznać Ci rację :classic_cool: .

a Żwirek i Muchomorek to gdzie??? wszystkim moim pająkom nadaję uniwersalne imię: Stefan moje Stefany zwykle kończą żywot na ścianie, w postaci mokrej plamy :(

Gość uległy Zbyszek
Michau kocham Cie! wpadnij jutro wieczorem, postukamy sie grzybami jak co piątek:classic_cool:

Gość dobreee to
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość jeztem i bede_
''żadna doświadczona pajęczyca nie zechce spokojnego pająka prawiczka słuchającego muzyki rockowej" o koorfa :D 🖐️

Gość eeeeeewa
kurcze zajebisty tekst? np żadna doświadczona pajęczyca nie zechce spokojnego pająka prawiczka słuchającego muzyki rockowej" normalnie mnie to powaliło, piszesz jakies książki? chętnie kupiłabym je ;-D

napisałem książkę ale nikt jej na oczy nie widział, poza moją dziewczyną której pokazałem niewielki fragment..poważnie:P może wrzuce kiedyś do neta i zapodam linka na kafe. biedra to raczej ci sie nie spodoba ale pajęczyca biedra i pająk glen b mieli całkiem pokaźną kolonie małych pajączków...