Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Miałem w pokoju kilka pająków, nadałem im imiona kafeteriuszy i

Polecane posty

potrafiłem je odróżniać, czy to samiec czy samicaa. i bardzo sie przywiązałem m.in. do: -ladaco - nigdy go nie widziałem, zawsze schowany ale wiedziałem że jest. po zasuszonych owadach w pajęczynie. z reszta ślady jego obecności były widoczne w każdej pajęczynie w pokoju - przerwy między palcami 90 - pajęczycy o długich chudych nogach, co chwile zakładającej nową pajęczynę by po chwili ją zostawić i stworzyć nową, tak 10 dziennie potrafiła. - Myrevin - najstarszy pająk, obecny w pokoju od kiedy pamiętam. zapewne pradziadek wszystkich pozostałych pająków. szanowany i poważany przez innych - pozdrawiam środkowym palcem - z charakterystycznym fakiem zamiast krzyża na odwłoku i pajęczyną w kształcie butelki piwa - brzydki niski beznadziejny - nieco odbiegający wyglądem od pozostałych pająków, nie duży, słabo sobie radził z robieniem pajęczyny, nie utrzymywał kontaktów z innym pająkami -florek vel 777 vel wiele innych nicków - uwielbiał robić innym pająkom wykłady na temat życia społecznego, politycznego, seksualnego pajęczaków, kompedium wiedzy - jarek84 vel kamecha - z początku bezkompromisowy,straszny łobuz, dokuczał innym pajęczakom, szczególnie samicom, z czasem się zmienił , złagodniał i zaczał nawet podrywac pajęczyce - a mi kabel usb - bardzo lubiany, miły, spokojny pająk- podrywacz. ulubieniec pajęczaków płci żeńskiej. zawsze miał w zanadrzu jakąś mała muszkę na prezent - psychiczna kafezdzira - lubiła korzystając z nieobecności właściciela przebierać się za niego i podpiertalać pajęczynę i wszystko co w niej było - desznik - kiedys jego pajęczyna uległa zniszczeniu, przekonany o winie innych pajaków wchodził na ich pajęczyny i zaśmiecał, przeszkadzał, zrywał nitki a jak już całkiem się rozpadła przenosił się na inna - aster290 - bardzo fajna pajęczyca gustująca w pająkach typu bears - ogólnie prawiczek - uosabiający wszelkie możliwe kompleksy, ukryty gdzies w rogu, zerowe kontakty z innymi pająkami, żyjący w myśl zasady "żadna doświadczona pajęczyca nie zechce spokojnego pająka prawiczka słuchającego muzyki rockowej" - biedronka - zwariowana pajęczyca podróżnik, pojawiała się i znikała, z kropkowanym odwłokiem i dużą pajęczyną pełną zaplątanych muszek w dyskontowych cenach - glen b - usilnie starał się namówić inne pajaki na najbardziej perwersyjne zabawy typu "jak wielki kłębek nici smieści się do..." Czy też do ogromnej pajęczyny pełnej kłębiących się, wyjatkowo zdegerowanych pająków, toczących ze sobą wieczne walki i wiele innych... i już ich nie ma:( wchodze do pokoju i pusto, tylko odkurzacz na podłodze...i zrobiła to moja dziewczyna!:( a mówiłem że to moi przyjaciele..nie posłuchała:( jest mi bardzo cięzko, siedzę sam, w pustym pokoju i patrzę na te wszystkie rogi, kąty i czuje się bardzo samotny:( jestem w rozsypce...

Gość Arr
a czemu mnie tam nie ma ;/ nie może być tak

Gość hahaha jestem tu
łhahahaha :D:D zajefajne , pozdrawiam z innego nika :classic_cool: 🖐️)))

nie mogę sobie poradzić ze świadomością że nigdy nie dowiem się jak wygląda ladaco, z jakiego gatunku był, nie zobaczę kolejnych dziwnych pajęczyn przerwy, nie będę świadkiem jak bnb w końcu wybierze się do jakiejś innej pajęczyny w celach matrymonialnych, nie będe mógł śedzić losów pajęczyn staraczek, ani dorastania malych pająków... już nawet delikatne mrowienie w palcach od zwarcia klawiatury wywołane potokiem łez mnie nie pobudza. zapadam w apatię. Wiem że moja dziewczyna chciała dobrze ale boję się że moje uczucie do niej nie przetrwa takiej próby:(

Gość hahaha jestem tu
mihau nie smutaj :D załóż nową społecznosci np. karaluchów w szafce po zlewem , ukradkiem je dokramiaj a dziewczynie zakarz sie tam zbliżac pod pretekstem uwalniajacych sie stamtad oparów azbestu :classic_cool: 🖐️)) i jego nikczemnym wpływie na włosy, paznokcie i cere :classic_cool:

ale słuchaj no tyle lat żyłem z nimi w jednym pokoju..co mi tam karaluchy to już nie będzie to samo:( nawet nie zdążyłem się z nimi pożegnać! leżą teraz zaplątani we własne pajęczyny w zbiorowej mogile w worku odkurzacza:(

Gość hahaha jestem tu
to czym predzej rozpocznij akcje reanimacyjną :classic_cool: moze niektóre z pajków uda sie postawić z powrotem na odwłoki :classic_cool:

nawet się zaśmialam i z przyjemnością daję 90/210 :classic_cool: jednak żyje, wiesz? :P udało mi się uciec z tego odkurzacza :P🖐️ ps. opisy palca i desznika najlepsze :D

Gość Sory Batorry
Myr i ladaco mi coś mówi reszty tych nicków nie znam pewnie od paru miesiecy na kafe a sie o malo nie zesraja :D

Gość gadacie bzdury
Z co to za nicki? Myrevin znany i lubiany.Reszta to jakis szajs.Lacznie z toba niedojdo :classic_cool:

Gość Sory Batorry
dwa lata to caly chooj posiedzisz tutaj ponad 6 to pogadamy :D

Gość Sory Batorry
gadacie bzdury otoz to :D

no jesli przerwy między palcami nie znasz a siedzisz 6 lat to wniosek jeden- częsciej wychodz z działu kosmetyki, zdrowie, tipsy na forum ogólne..🖐️ z resztą o po co ja z tobą gadam bezduszna pomarańczo, daj mi w spokoju zatracić się w żałobie🖐️

Gość Sory Batorry
jak dla kogo pizduniu a teraz wypierdalaj :classic_cool: :D

Gość Sory Batorry
tym cos kurwa czyms,bo nie trace czasu na choojowe topy z wyjatkiem tego dzisiaj :D

Gość hahaha jestem tu
Sory Batorry- topik wprawił nas w stan takiego podniecenia że spuscilismy sie ze wszystkich mozliwych otworów , tutaj zaczyna sie Twoja rola , leć po mop :D 🖐️

Gość hahaha jestem tu
kwiatów 1 listopada też nie było 😭 haha ale taki topik to lepszy pomnik niż ten an wawelu :D:classic_cool: dzieki mihau nasze dusze w końcu zaznały spokoju :classic_cool:

Gość avalansz
macie do swiat jeszcze czas na opamietanie i rewizje sewgo pstepowania potem tylko czarna dziura

Gość hahaha jestem tu
worek na odkurzacz spal, a popiół rozsyp po klawiaturze -w miejscu gdzie za życia spedzaliśmy najwiecej czasu :classic_cool: taka jest nasza ostatnia wola, a teraz możecie nam tylko życzyć , spoczywania w pokoju :classic_cool:🖐️))

Gość hahaha jestem tu
:) tylko co na to Twój komputer ? może spytaj o zdanie myszki ? :)