Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość de.molka

do wszystkich kochanek (kochanka to suka, nic wiecej)

Polecane posty

Gość de.molka

Bo prawda jest taka, ze kazdy chlop chcialby miec wczesniej czy pozniej kochanke, bo taka jest samcza natura, nie stworzona do monogami. A to, ze akurat wy zostalyscie kochanami a nie inne, tez swiadczy o zwierzecej naturze naszych kochanych samcow. Albo suka da, albo nie da. Albo jej zapach samca odpowiada, albo nie. Nie wy, to bylyby inne. I czym sie tu chwalic glupie baby. Jakby mieli was na codzien, tak jak maja swoje zony, to tez po jakims czasie poszlybyscie w kat. Taka jest wlasnie natura facetow. I zamiast tu pier...do...lic na okraglo to samo, to byscie lepiej poszly z dzieckiem (albo same) na spacer.

Gość ciekawa!
jest popyt jest podaż od setek lat...

Gość swiety mikolajxy
masz racje ja tez kocham meza i go nie zdradzam, http://www.bobovita.com.pl/galeria/59339 zaglosuj na Karola , zobacz jaka ma biede, przyda mu sie wygrana, jedzonko na swieta:-) DZIEKUJE

Gość Taka prawda że
Kochanki to Suki....najgorsze Kurwiszcza:o na stos jak z czarownicami! Wyrachowanie kurwy:o:o

Gość nie jestem K
cos czuje że Ty wizwiska to ze strony zdradzanych zon co siedzą z bachorami w domu

Gość gwoli wyjasnienia...
bachory, to sie ma ewentualnie z kochanka, z zona, to sie ma dzieci

Gość nie jestem K
no tak, ale jak się bierze slub z powodu wpadki to jak później twierdzić że to małżenstwo jest z milości-i nie pierdolcie dziewczyny ze takich malzenst nie ma

oczywiscie ze sa, niektore nawet udane

Gość nie jestem K
hahahahahaha udane.. i tyle potem tematów c"mąz mnie zdradza" "mąż jest nieczuły" no litości dziewczyny

Gość nie jestem K
zacznijcie dbac o siebie, badzcie bardziej wyluziwane i radosne to nie bedzie instytucji "kochanki" a nie głupie brzydkie zrzędy z bachorami uważają że faceta można mieć na własność i MUSI WAS kochać bo ma GPS na palcu- debilki jesteście

wiesz jaka jest roznica miedzy toba a prosta? prosta jest nie ograniczona Amen

Gość nawiasem mówiąc
a każda kobieta,prędzej czy później chciałaby mieć kochanka...i o co tyle krzyku...

Gość Aeliah
Taka teraz moda na kochanki. Znajda sie takie, ktore upadna tak nisko, ze nikt nie chce ich za zone, wiec zadowola sie byciem kochanka. Pies poleci za tyłkiem i malzenstwo sie rozpada. Nikt nie zbuduje wlasnego szczescia na czyims nieszczesciu, taka jest prawda.

Gość nie jestem K
bo ma takie zdanie? mam do niego kurwa prawo debilko- neie Tobie oceniać moja inteligencję

Gwoli wyjasnienia jak tak lubisz uściślać, to bachory można mieć z żoną i z kochanką, bo bachor to obraźliwa nazwa każdego (np. niegrzecznego) dziecka z kochanką można mieć bękarty..... polecam słownik

Gość nie jestem K
Aeliah zgadzam się z Toba ale dlaczego te wszystkei żony zdradzane zawsze obwiniają kochanki a nie swoich facetów? przeciez nikt nikomu do łóżka nie wchodzi

a każda kobieta,prędzej czy później chciałaby mieć kochanka...i o co tyle krzyku... pewnie ze tak, ale o tym tu nie ma duzo lamentow, choc jest sporo facetow, czy raczej pseudo-facetow

Gość ona8787
witam gwoli wyjasnienia de molka to jedna i ta sama osoba;-)

Gość nie jestem K
pewnie jest "jej" więcej bo dziewczynie się baaaaaaardzo nudzi. gdzie Twój mąż? z kochanką?

Gość waszka toś błysnęła wiedzą
że ho ho :O:O . bachor to nazwa niegrzecznego dziecka ? Mamusia się tak do ciebie zwracała jak byłaś niegrzeczna ?

Gość ona8787
wpadła i rozp[iepszyla nam fajny topik , gdzie była kulturalna dyskusja;-)

kuleje na jedna noge, wiec po slownik chodzic nie bede w ramach kompromisu proponuje bastarda, ok?

Gość tak małżeństwa ze wzgleu
tak małżeństwa ze wzgleu na dzieci są bardzo udane ;) znam takiego jednego udanego , wraca do domu o 21 , pracuje od poniedziałku do soboty żeby w domu nie być, mały ma prawie 2 lata, a od roku jestem z nim jako kochanka, i pierwsze co powiedzial, jak brałem ślub to zawsze chciałem oprózcz tego mieć kochankę ;) tacy są faceci ;)

Gość nie jestem K
nie o dzieci tu się rozchowi- trzymajmy sie tematu- to jak to jest z tymi kochankami?

Gość de.molka
kulturalnych dyskusji nie da sie rozpiepszyc, tak dla ustalenia uwagi, wnioski prosze wyciagnac samemu

Gość nie jestem K
a potem: "mąż się zauroczył koleżanką z pracy" żaaaaaaaaaaal mi was

Gość Aeliah
do nie jestem k Przewaznie jest tak, ze wsciekla zona bije sie na poczatku z zkazda kochanka meza, po jakims czasie dopiero zaczyna rozumiec , ze to nie wina kochanek. Czesto taka kochanka nawet nie wie, ze facet jest zonaty. Podobaja mi sie zachodnie firmy oferujace zemste na zdradzajacym facecie:)

Gość nie jestem K
Aeliah a jakiego typu ta zemsta jest? :D

Gość olaboga bez boga
15:31 [zgłoś do usunięcia] Waszkaa Gwoli wyjasnienia jak tak lubisz uściślać, to bachory można mieć z żoną i z kochanką, bo bachor to obraźliwa nazwa każdego (np. niegrzecznego) dziecka z kochanką można mieć bękarty..... polecam słownik" debilu bachor oznacza dziecko pozamałżeńskie :D:D:D

Gość Aeliah
W Polsce chyba jeszcze tego nie ma. Rozwieszaja w calym miescie plakaty z wizerunkiem meza i dowolnym podpisem, uloki itp. Oferuja tez zniszczenie samochodu, albo jezdzi samochod z wielkiem plakatem meza i przez glosnik mowieione jest to co zona kazala:P