Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka198514

gdzie się podziewacie mamusie które chcą mieć więcej maluszków

Polecane posty

ale jak wy tak dalej będziecie to twoja macica nie wytrzyma a kilka miesięcy to nie tragedia a rozmawiałaś wogóle z lekarzem mój by cię ochrzanił kobieto pomyśl o sobie daj sobie trochę czasu

to pocieszenie:P Wiem sama mam koleżanki które jako 35 latki rodziły drugie dziecitylko one nie miały problemów.Wiecie co zaczęłam uważać,że dzieci są dla tych ,którzy nie chcą!

Po pażdziernikowym poronieniu pani doktor powiedziała ,ze nie ma potrzeby odczekiwać magiicznych 3 cykli,wogóle (mieszakm w Usa) jest tu inne podejście do pacjenta niż w Polsce lekarz jest bardziej dla pacjenta uwierzcie.

Szczerze dziwna ta twoja pani doktor bez obrazy ale poronienie dla organizmu to duży wysiłek po którym musi się zregenerować ...

Karola ostatni raz byłam w Polsce 7i pól roku temu.W Polsce mam tylko teściów a do nich nie tęsknię:P

Gość lajt30
Magda, masz racje... bierz sie odrazu do dziela :) bo nie mowimy tu o poronieniu bardziej zaawansowanej ciazy, a przypuszczam, ze 90% kobiet nawet nie wie, ze roni 4 tyg ciaze... okres sie spoznia tydzien, nagle sie pojawia i tyle, a w nastepnym cyklu zachodza normalnie w ciaze :)

naciskasz dwukropek i nawias - uśmieszek ,dwukropek i literkę p z języczkiem i tak możesz sie bawić;)

A bo myślałam ze może odwiedzasz polskie to byś tu umówiła się do lekarza ciekawe co by Ci powiedział ...

Gość lajt30
stokrotko, zwykly nawias :) nie kwadratowy :D

lajt30 czy Ty widzisz to co piszesz ? ona nie poroniła raz tylko 2 w odstępie 2-3 miesięcy ... Te cenne rady zostaw dla siebie ...

Mam kontakt bratową wprawdzie jest dematologiem - daleko od ginekologii,ale była za 3 a nawet 6 miesiącami po pierwszym,a po drugim powiedział to samo co moja pani doktor

Gość lajt30
spoko Magda ;) Ja mieszkam od 10 lat w UK i tutaj tez zupelnie inne podejscie maja do spraw ciazy :) wszystko to fizjologia i za bardzo nie ingeruja, pozostawiaja wszystko naturze :)

Gość lajt30
Karola, prosze tylko bez krytyki... daleka jestem od wyrzadzenia komukolwiek krzywdy, a pisze z wlasnego doswiadczenia... nie czekalam magicznych 3 czy 6 cykli, a dzis jestem szczesliwa mam 16 miesiecznego bobasa :)