Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxcbeja

Dziewczyny czy serio wzrost ma az takie znaczenie dla was?

Polecane posty

Gość xxxxcbeja

Nie liczy sie caly ogolny wyglad, cialo, twarz? tylko czysty wzrost i nie wazne jak wyglada czy jest blado-czerwony chudy rudy z rozciagnieta skora z twarzy jak chomik z brzydkimi oczami to i tak stricte centymetry sie licza? Dziwne..

Gość jjjjududududu
liczy sie zwrost ale ogolnie na sylwetke i charakter tez patrzymy. Wiesz?

Wzrost sam w sobie nie jest najważniejszy, chociaż fajnie móc założyć szpilki i nie być wyższą :)

Gość xxxxcbeja
albo koles jest np wysoki ale ma waziutkie chude ramionka i szeroka miednice i wciecie w talii jak kobieta i na dodatek tluszcz na tylku to i tak jest fajny bo jest wysoki? duzo takich facetow przeciez jest

Gość HJK
a co masz 150 w kapeluszu ze sie tak dopytujesz?? :O

Gość xxxxcbeja
no dobra ale szpilki od zwyklego obuwia roznia sie conajwyzej 6 cmetrami wiec nie rozumiem czemu kobieta twierdzi ze facet musi byc z 20 cm wyzszy

Jeśli chodzi tylko o aspekt fizyczności dla mnie najważniejsza jest najpierw : twarz potem ciało i na końcu wzrost.

Gość xxxxcbeja
mam 176 ale prawdziwe nie tak jak ludzie sobie zawyzaja po 5 cm do gory

Dla mnie nie musi. Mój jest wyższy ode mnie jakieś 8-10cm :) i jest ok. Tylko w jednych szpilkach jestem jego wzrostu :classic_cool:

Gość jjjjjjjjejjjjjjjjejjjjjjjjje
Moj luby jest tylko 7 cm wyzszy (ja 170 on 177) i jest dobrze. Ale nizszego od siebie nigdy w zyciu bym nie chciala.

E tam, znów ludzie generalizują.... Dla mnie akurat wzrost jest BARDZO ważny i choćby nie wiem jaki przystojniak, to gdyby był niższy odemnie lub równy mi to nie ma szans. A z drugiej strony ? Wiadomo, wygląd nie jest najważniejszy, ale ktoś bardzo brzydki też choćby nie wiem jak wysoki :) też szans by nie miał. Aczkolwiek w kwestii wyglądu mogę na bardzo dużo przymknąć oko ale na wzrost nie.

Gość A idźcie wszyscy w pizdu :)
Byle by nie był przesadnie chudy - wzrost jest cholernie ważny, uwierz mi na słowo i nie wierz tym ludziom z czarnymi nickami. :classic_cool:

Gość zaqazaqaz
ja mam duuuzo cm i przebirac nie mogę ale tez nizszego od siebie bym nie chciala.. jako kolege owszem ale nic wiecej bo nie czuje sie wtedy kobieco tylko jak jakaś modliszka samica przygniatająca malego samczyka.. to nie w naszym gatunku hahah. facet musi byc troszkę wyzszy przynajmniej i juz. :)

Akurat tej miłej możesz wierzyć. :D

Gość mój mąż jest sporo ode mnie
wyższy i taki mi się podoba, nie mam nic przeciw niskim mężczyznom ale podoba mi się tylko wysoki brunet, żaden inny nie wchodzi w rachubę, a jestem niska więc chyba przeciwieństwa się przyciągają bo też mu się podobam!

Gość co to jest? protestuję
dyrektore to ty w końcu jesteś kobietą? a fu. paszteciarnia i zbokolstwa się tu szerzą

Gość kamelijka
Kiedyś myslałam że fajnie jak facet jest wysoki - ale jak pierwszy raz zobaczyłam mojego męża pomyślałam że jest strasznie przystojny zupełnie nie miało znaczenia ile ma wzrostu i dalej mi się bardzo podoba - ja mam 164 a on 170 a mimo to czasem wskakuję w szpilki i jestem trochę wyższa ale co to za problem;)

Gość xxxxcbeja
hehe ja nie twierdze ze chcialbym kobiete wyzsza do siebie bo sam nie mam takich upodoban chodzi mi raczej o to czy no 10 cm przewaga nad kobieta to tak malo?

Ja bym się wstydziła być z niższym od siebie. facet dla mnie się zaczyna od 180cm, ale najlepiej żeby miał 185-190 cm to już w ogóle ideał :)

Gość smukla i wysoka
Nie biore sie za pierwszego wysokiego ale nawe najprzystojniejszy niski mnie nie oczaruje wygladem.

Bo nie owijasz w bawełnę, bo walisz prosto z mostu, bo nie ściemniasz, bo nie oburzasz się na stereotyp dotyczący znaczenia wzrostu facetów. :classic_cool:

Gość czlowieku nie wierz
w te bzdety . juz kiedys na kafe byla o tym mowa. Ja mam na roku kolesi paru, z czego widac ze 2 jest mega przystojnych maja tego takiego meskiego ryja itp i obracaja dupami w lewo i prawo. Wszystkie o nich gadaja i sraja sluzem zeby tylko zwrocili na nie uwage. A maja gdzies wlasnie ze 175. Oprocz tego jest chmara wysokich przecietnych kolesi ktorzy nie mieli nigdy laski i widac ze one ich delikatnie mowiac zlewaja

Gość generalnie te ktore twierdza
ze wzrost jest dla nich istotny to laski po 175 i wiecej. Mi no takie się nie podobają :D

Gość a ile sie zarabia
wzrost jest dla mnie bardzo wazny, moglabym jeszcze jakos przeyc koelsia o 3-4cm wyzszego ode mnie ( moj jest 10cm i nie narzekam) ,ale nizszego ode mnie to chyba nie dalabym rady.

Dzieki :) A co do tego, że wzrost ma znaczenie dla kobiet wysokich to hehehhe ameryki ni eodkryłeś/łaś :) Dla niskich chyba to nie jest ważne, bo nawet niski facet będzie wyższy więc w czym problem ???? Ja akurat mam 176 cm a mój mąż 185 cm i jest okej :)