Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxcbeja

Dziewczyny czy serio wzrost ma az takie znaczenie dla was?

Polecane posty

Gość generalnie te ktore twierdza
nie spotkalem ladnej dziewczyny 160-163 (w prawdziwym zyciu, nie mowie o tych kafeteryjnych bzdetach) ktora twierdzilaby ze kolo 175 jest dla niej niski. A jak juz koles jest ewidentnie przstojny to takie sie o nich bija i chocbyscie tu mowily ze nie to przeciez mam oczy i widze jaka jest prawda. Na kafe wszyscy gadaja wlasnie takie bzdety jak Ty a pozniej w realu jest zupelnie co innego, ladne laski chodza z niewiele od nich wyzszymi facetami, z tym ze przystojnymi o czesto dobrze zbudowanymi.

to mit ze im kobieta wyzsza i chudsza tym seksowniejsza. no nie wiem ale takie kobiety nie podniecaja, moze sa dobre na wybieg i okladki magazynow ale SEKSUALNIE NIE PODNIECAJA. Tak samo jak was koles z ladna piekna twarza ale malutki chudziutki i blady jak trup. Dobry na pierwsza strone jakiegos magazynu gdzie bedzie widac jego twarz ale nie do lozka

Do autora Nie przejmuj się, przecież większość kobiet nie jest aż tak wysoka, średnio ze 170cm. Zresztą jaki facet chciałby być z kobietą wyższą od niego?

Gość loooooooooool
Aneta90_210 pchły to ty masz w tej swojej brudnej piździe. Dziękuję.

no dokladnie przeciez wiadomo ze zaden normalny kolo nie bedzie chial byc z wieksza od siebei laska. nie wiem skad wogole te chore pomysly. Mi sie podobaja takie dziewuszki 164 cm ale musi byc sliczna i miec sexowna figure. Takie wysokie dziewczyny nie sa juz az takie sexi moim zdaniem(!) coprawda moga byc sliczne z buzki ale to za malo

No co przecież prawdę piszę, 175cm to jest dużo jak na dziewczynę, ale jak na faceta to nic specjalnego, dość kiepski wynik. A co do wzrostu dziewczyn to każdemu podoba się co innego, ale z moich obserwacji wynika, że te niższe mają łatwość do tycia i często po bokach wystają im obleśne schaby, a te wysokie są zgrabne i smukłe i to się raczej nie zmienia wraz z wiekiem.

165 to praktycznie to samo co 164 roznice ciezko stwierdzic

Gość kjyhkjgj
Zyrafy wypierdalac do zoo

no ale kobieta musi miec troche cialka ;) wlasnie najseksowniejsze sa uda posladki i biodra jak maja troche (jest taka opymalna wartosc ze za duzo jest gruba a za malo jest tez aseksualna) tego mieska :D Spytajcie facetow potwierdza to co pisze

generalnie te które twierdza, Wiadomo, że szkielety to raczej nikomu się nie podobają. Ani facet ani kobieta nie powinni być zbyt chudzi.

do dyrektore - czemu tak twierdzisz? pisze co mi sie podoba. tyle

Gość buehehehehehe ahaha
za to dyrektore jest bystrzak jak cholera :classic_cool: :D ahahahaha

hehe no niby kpisz z tego ze dokladnie i tylko 164 cm mi sie podobaja a juz zadne inne nie. Ale myslalem ze serio pytasz bo taki sarkazm jest moim zdaniem troche prosty ;)

Wezma tego ktory zwroci na nie uwage chocby byl zielony, mial 10 odnozy a po ziemi ciagnal sie za nim wielki glut

Wszystko jest indywidualną sprawą gustu a o gustach się nie dyskutuje. JA jestem wysoka - 176 cm i zawsze byłam szczupła i jakoś na brak powodzenia nigdy nie narzekałam i nawet po śłubie na brak powodzenia nie narzekam :)

Aneta - o to fajnie :) A czujesz sie jakoś szczególnie wysoka? Ba ja nie.... :)

tamila jest niezla piczka. ale to pewnie dlatego ze pomimo wzrostu jest drobna. no i ma ladna buzke. Jak to mowia niezla dupa z twarzy

Już nie ściemniajcie :) Twarzy za dobrze nie widać :) Specjalnie oczywiście, bo nie chcę byc za bardzo rozpoznawalna :) A co do figury, no nie wiem, parę kilo by mi może i nie zaszkodziło ale nie mam szans przytyć ani kilograma....

Gość wertuiol;
co za głupie pytanie wszystko się liczy, ale jak chłop kurdupel to wiadomo, że kicha

Tamila jest ladna z twarzy a zawsze mila ma fajne ciało. bhehe no nie mozna miec wszystkiego

Ja się nie znam na obróbkach;) nigdy nie używałam nawet Photoshopa;) nie mam żadnego programu do przerabiania i jakoś tego nie potrzebuję:* Tamiła aż po tym zachwalaniu ciebie musiałam zobaczyć twoje zdjęcie;) Przyznaje reszcie racje ładna kobieta z Ciebie.A tak na marginesie czy to nie ty dawałaś zdjęcie swoich włosów na ,,modzie i urodzie''?;)

Miła jak zawsze, nie ja nigdy nie dawałam na fora innego zdjęcia niż to :) To itak dużo, że jedno dałam, ale lubie te z czasów ciazowych. Ale owszem, wypowiadałam się tam w temacie włosów, pisałam, że myję włosy przeważnie naturalnymi szamponami bez siliconów :) Dobrze mnie kojarzysz ale zdjęcia nie dawałam :) No i pisałam, ze mam włosy prawie do pasa właśnie w tym temacie :)