Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama razy dwa

Pierwsze kroczki,czyli roczek za mną-zapraszam mamy roczniaków i nie tylko!

Polecane posty

Witam,jestem mamą dwóch dziewCzynek . Może znajdzie się mama która chciałaby porozmawiać,powymieniać się doświadczeniami ? ZAPRASZAM

Gość Olga, mama Jacka i Karola
Nie wszystkie dzieci podreptaly roczek. :) Jeden z moich synkow nie chodzil jeszcze w pierwsze urodziny. Wina zakochanych babc i cioc, ktore z rak go nie wypuszczaly, w rezultacie czego mial za malo czasu na porzadne 'wyraczkowanie sie' i przygotowanie miesni do chodzenia.

Olga jasne ze nie wszystkie dzieci chodza to zrozumiale :D Ale po roczku zaczynaja o tym jest topik chetnie zapraszamy:)

Majóweczka,Olga, mama Jacka i Karola Witam serdecznie . Olga nie martw się,przyjdzie czas to pójdzie na nózki :) Skąd jesteście ?

Dzieki, wiem wiem. On juz dawno chodzi. Mam juz duzych chlopakow, wiec troche tu nie pasuje. :) Jestem z Warszawy i wlasnie zmierzam sie z porzadkami swiatecznymi. Teraz koncze kawe i biegne myc druga lazienke. :/ Brrr 🖐️

Moja mala wlasnie sie bawi autkami jakos lalki ja wogole nie interesuja ... Zawierucha u nas na polku jak nie wiem ... chyba jutro ze spaceru niestety tez nici ...

Hey Moge sie dolaczyc do Was? Jestem mama dwoch chlopakow, 3 lata i drugi 15 mc, moj maly tez jeszcze nie chodzi:( nie lubi byc oprowadzany i czekamy, az sam ruszy... narazie obchodzi kolo mebli i zasuwa na czworaka...

Olga,ale jeśli masz ochotę to pisz z nami będzie nam bardzo miło ;-) . U nas dzisiaj też zimno,a śniegu po kolana . Może w przyszłym tyg. jak Zuzia wydobrzeje to też się wybierzemy na sanki

Mama dwa razy-narazie nam nie przeszlo na mysl wracac :) Olga-ja mam tez jeszcze starsza corke.W kwietniu skonczy 7 lat ;)

Ja musze na razie zmykać,bo zaraz do mojej córci ma przyjść pielęgniarka . Zapraszam nowe mamusie. Bee niedługo papa ;)

Moja Nicole jest na nutramigenie,bo ma niska tolerancje mleka krowiego.. Pozatym jest super rozwijajaca sie ,duza pogodna dziewczynka.. Starsza chodzi do szkoly i wiecej juz mowi po Angielsku jak po Polsku..niestety. JAk przygotowania do Swiat dziewczyny ?

Moja mala jest na Bebilonie Comfort ... bo straszne ma zaparcia jezdzimy od lekarza do lekarza i nikt nie wie co jej jest ... U mnie jeszcze szczegulnie przygotowan nie ma w niedziele ubierzemy choinke :D

W Anglii szal zakupow trwa juz od miesiaca.. Jak nie zabiore sie za nie w przyszlym tygodniu,potem juz nic nie kupie :) Dzieciaczka musze orezenty kupic..Myslalam cos o duzej kuchni.Bo garnkami potrafia sie bawic godzinami :)

Moje chlopieta maja 3,5 i 2 latka. Obaj nauczyli sie chodzic na pchaczu z Ikei (ktory uwazam za swietna rzecz!). :D Co prawda pierwszy pozniej, a drugi szybciej, poniewaz przy dwojce babcie na szczescie 'wrzucily na luz' z noszeniem, bo starszy zrobil sie troszenke zazdrosny o mlodszego, w rezultacie czego nie mogly go za duzo nosic i dzieki temu mial szanse na samodzielna eksploracje mieszkania i szybo nauczyl sie chodzic. No dobra teraz na serio uciekam do roboty. Pa!

U mnie tez jakos szczegolnie przygotowan jeszcze nie ma, sprzatam regularnie wiec nie mam za bardzo do czego szczegolnie sie przykladac:D Jedzonka dla nas duzo robic tez nie bede wiec dzien przed Wigilia zdarze sie obrobic:) Kiedys trzeba ruszyc po prezenty:)

Ja tez kozystam z pchacza ale mala niestety wywracala sie na nim do pezodu .. i upadala na twarz wiec przerobilam go na jezdzik bo byla w nim taka opcja i teraz siedzi juz i pomalu uczy sie odpychac ...