Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama razy dwa

Pierwsze kroczki,czyli roczek za mną-zapraszam mamy roczniaków i nie tylko!

Polecane posty

Maly spi, a Fil jeszcze baje o pszczolach oglada. Moj maz jeszcze nie wrocil z pracy wiec siedze jak taki ciolek i przegladam all... Chwila odpoczynku, odsapniecia i lulu.... I jutro znow od rana to samo, musze na obiad cos wymyslic, troche chate ogarnac ...ehhh...

cosik mnie literki wcina ;/ ehhh juz ze zmecznia. Jak wasze szkraby śpia ?? Wsumie ja nie moge nazekac na mojego synka... idzie spac ok 19-30 i wstajekoło 7.30 ale to czekanie na meza mnie wykancza ehhh. ale w sumie pracuje tydzien na tydzien wiec sobie tez moge odpoczac ;p A jak tam u was ??

Moja Nikolcia zasypia o 19.30-20 i wstaje tak o 9 tak ze ja tez narzekac nie moge cala noc ostatnio ptrzesypia w swoim lozeczku

Sorki,nie było mnie chwilę,bo Ania się obudziła,ale już śpi . Moja Zuzia śpi od tak ok 20 do 7-8 . i w dzien śpi od ok 12 do 14 .

Moje dzikusy roznie chodza spac, starszy to i do 9 rano pewno by wyciagnal spanie, ale mniejszy gora 7:30 i go wtedy zawsze obudzi, ja chodze pozno spac, a rano bym dluzej pokimala, no ale jak Hub wstanie to sie nie da... Moj maz jak o 9 do pracy idzie, to nie wiadomo o ktorej wroci... czasem wieczorem juz sie nie widzimy, bo ja ide spac.... Maly teraz czesto sie w nocy budzi, chyba zabek go meczy- dzis strasznie opluty chodzil, juz dlugo sie tak nie slinil... starszego probuje gryzc... Tez macie takie przeboje z maluchami?

A z kad jestescie ?? Moja mala ma juz 11 miesiecy i niestety ma tylko jednego zabka i nauczyla sie pluc przez niego :)

Moja starsza od kilku dni też mi się w nocy budzi z przeraźliwym płaczem i krzykiem!Ale wydaje mi się,że to dlatego,że ostatnio leżała w szpitalu kilka dni,teraz jeszcze przez 4 dni będzie dostawać zastrzyki :( . Ale tak ogólnie to grzeczne dziecko,ale ma swój temperament i ostatnio jej ulubione słówko to NIE !

Madiu ale masz fajnie ;p co Ty z tym dzieckiem w dzien robisz ze takie zmeczone ;p moj przedwczoraj i wczoraj spał z nami zabki mu ida i jest bardzo niespokony ehhhh teraz pora na jedynki górne ;/

tak ja przyzwyczailam ona jeszcze spi w dzien 2 razy od ok 11 - 12 i potem od 15 - 16.30 tak ze kochae dzecko Mamo razy dwa tak narewno Zuzia sie dla tego budzi jeszcze musi przecierpiec te 8 zastrzykow i z miesiac zejdzie zaczym znow poczuje sie bezpiecznie :(

Moja Zuzia śpi sama w swoim pokoiku,ale Ania jeszcze z nami śpi,bo do niej wstaję w nocy . Współczuję ząbkowania,moja potrafiła przy ząbkowaniu mieć ok 39 stopni gorączki ...

Eh,dziecko jest tak łatwo wystraszyć,zniechęcić,ale żeby to później naprawić to potrzeba dwa razy więcej czasu i mnóstwo cierpliwości :(

Domi ma doczek a dopiero w 9miesiacu dostał pierwszego zabka a teraz jak na razie tylko 2 mamy ;/ a teraz ma strasznie spuchnieta góre

ehhhh wiem i dlatego ostatnio w nocy kiepsko spi tylko u nas w łozku spi spokojnie ;/ Masakra Ale widze ze w przedziale wiekowym nawet sie dobralismy ;p

A moja Zuzia wręcz przeciwnie : U niej byle jakie przeziębienie,infekcja i potrafi miec 40 stopni gorączki,a ona jeszcze jest strasznie ciężka do przyjmowania leków,także jest masakra jak jest chora . :(

Napiszcie prosze z kad jestedcie ciekawa jestem czy nie mieszkamy blisko :) I jak macie na Imie :)

Gość 13maggie
hej przyłączam się do topiku.Jestem wesołą mamą 13miesięcznej dziewczynki.Mój szkrab od miesiąca już sam chodzi-masakra, jest jak małe tornado w domu,ale za to jakie kochane!!!Dziś dostałam pierwszego buziaka!!!

Gość 13maggie
mam 26lat, jestem z 3miasta:) ,ale warmińsko-mazurskie kocham równie mocno i często tam bywam!

13meggi witamy Cie :) Zaczern sie kochana zeby nie bylo zadnych podszywow wiemy wszystkie jak to na kafe jest :) Dziewczyny a co myslicie o kalendarzu ze zdjeciami malej na nowy rok dla ziadkow pod choinke??

Fajny pomysl z kalendarzem. U nas w rodzinie dla dziadkow sie kupuje cos slodkiego, moja mama to np. by sie cieszyla z kalendarza, a tesciowej to nie wiem, ma 8 wnukow i jeszcze jeden na dniach sie urodzi, ale ona wierzy tylko we wnuki od corki...:( dlatego rowno cos slodkiego i nie ma wtedy ten lepszy- ten gorszy... u nas to wogole swieta do bani... w jedno swieto trzeba isc do tesciowej... a ona wtedy zyje tamtymi wnukami, a ja siedze i slucham i jest mi przykro, ze moje ma gdzies, ale trudno zacisne zeby jak co rok i bedzie dobrze.....