Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama razy dwa

Pierwsze kroczki,czyli roczek za mną-zapraszam mamy roczniaków i nie tylko!

Polecane posty

Gość ,,,,,,,,,,,nie rozumiem
to co to byl za pchacz? drewniane sie nie przewracaja z dzieckiem, bo sa ciezkie i odpowiednio wywarzone. a nawet dodatkowo sie je obciaza roznymi rzeczami wlasnie po to zeby dziecko mialo w nich porpore! przepraszam ze sie wtracilam, ale chcialam zwrocic na to uwage, bo moze sie przyda tym co ucza dzieci chodzic

Gość ,,,,,,,,,,,nie rozumiem
podpore *

Ja nie mam weny na prezenty:( moj 3-latek chce jakas ciuchcie, ale nie znalazlam nic co by mu odpowiadalo, a ten mniejszy to wogole zabawki ma gdzies, bawi sie tylko traktorem starszego.... a tak wszedzie wlazi albo z szaf wywala:D

to byl pchacz plastikowy kupiony w biedronce za 120 zl wiec nie malo ... mala jak szla ok jechal ale jak juz jakis misio jej poszeszedl pod niego albo chciala na jechac na prog przebracala sie na niego ... kiedys no az zrobila fikolka ... ale z kad mialam wiedziec ze jest trak beznadziejny wydawalo mi sie ze za takie pieniadze bedzie to pozadna rzecz

ja daje gerber - moja tez strasznie ciezko zadowolic niestety .. cos dostanie nowego to 2 min pobawi sie i koniec najlepsze zabawki to wlasnie garnki druszlak tluczek widelec lyzka najlepsze zabawki :D

Aha oj to pewnie Ci ciezko samej z coreczka ?? Pieknie ma na imie Milenka strasznie mi sie podoba

Maly zabawki z kartona wywalil i to tyle, pobrumkowal traktorem i to wsio, teraz wisi przy stoliku z tv, albo idzie i przy wozku grzebie, czasem uwiesi sie pchacza i to wszystko co robi biegajac po podlodze, oprocz tego wlezie w szafe, albo z szuflad wywala... zabawki ma rozne, ale tylko leza na podlodze wiec nie wiem co mu kupic, moze komplet garkow emaliowanych i lyzki, z tego napewno by byla radosc:D Zaraz trzeba sie za kapiel brac, maly zmeczony to moze jakos zasnie bo zabkuje i jest marudny, starszy na szczescie jest dosyc samodzielny...:)

Ja tez zaraz bede sie zabierac za kapanie u mnie remont mala strasznie rozbita ale mam nadzieje ze o 20 juz bedzie spac

Witam nowe Mamusie :) . U mnie przygotowania tak naprawdę jeszcze nie zaczęte,bo sprzątam na bieżąco,a po prezenty nie mialam jeszcze kiedy isć,bo córeczkę mam chorą juz od 2 tyg prawie i nie mam weny na zakupy :( A moja córeczka uwielbia bawić się klockami i wszystkimi zabawkami takimi święcącymi,grającymi ;)

nawet nie wiecie jak mi ciężko dopiero nie dawno wyszłam z depresji poporodowej, męża non stop nie ma bo w pracy, przy dziecku nikt mi nie pomoże, bo mam tylko chorego ojca i brata.Mama nie żyje od 2lat, to dziecko daje mi nadzieję ze będzie lepiej, choć też mi brakuje sił bo mała ma 14misięcy to nadal się budzi w nocy co godzinę lub 2 muszę uciekać jutro tutaj wpadnę dobranoc aha dziękuje że się imię podoba

Martynko to masz super ze Zuzie zabawki interesuja .. bo moja Nikolke niestety nie ...;] co zrobic daje jej zabawki z szuflady kuchenne i zajmuje chwilke :D Ostatnio tez sadzam ja przed laptopem wlanczam franklina i mam chwile np na ugotowanie obiadu :D

Madzia,ale moja to uwielbia się sama bawić,odkąd skończyła pół roku,kładłam ją na dywan na kocyku,albo do łóżeczka i dziecka nie było . Ale za to bajki ją nie interesują takie w tv,ale często jej do snu czytamy i najczęściej przy bajeczce usypia .

Izabela wspolczuje ale dasz rade dziecko wiem czasem jest denerwujace ale jeden usmiech i jest lepiej ... Trzeba przetrzymac ten trudny okres a potem bedzie lepiej ...

Super ze chce sluchac baji .. ja Nikolce tez bede czytac zeby zawsze wiedziala ze kapanie baja i spanie ... Teraz wlasnie ide jej robic kapanko bede Kochane gdzies za o 30 min :D Nie uciekajcie :D

No i jestemmala wykapana juz siedzi w lozeczku mam nadzieje ze zaraz sie przytuli i pojdzie spac...

Mnie dzis tak plecy bola ze nie moge ani siedziec ani lezec masakra ...:( Chyba od tego trzymania malej na tej Ibie wczoraj przez 6h :(