Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama razy dwa

Pierwsze kroczki,czyli roczek za mną-zapraszam mamy roczniaków i nie tylko!

Polecane posty

Pewnie ze mozna Tylka witamy cie serdecznie :) Martynka przyszla mi dzis ta opaska co na tamtym forum pisalam ze zamawiam mala wyglada w niej bajecznie

Srodek przeciw bolowy na plecy myslisz ze pomoze ?? No roszke szla tydzien teraz tylko czekam jeszcze nna sukieneczke :)

Tyllka dzieciaczki juz spia ?? Nie mam ketanolu Ibuprom tylko w mojej apteczce domowej .

witaj mamo razy dwa :):):) czyli jeszcze tu pisujesz??? a co sie stało z prywatnym forum?????????????? dołączę jeśli mozna????

Wlasnie wiem ja wogole mam problem juz sporo z kregoslupem w sumie to od ciazy ,, ale jakos musze dac rade dobrze ze moja mala waz nie cale 9 kg :) bo jak by azyla ze 13 to chyba bym padla :)

Tyllka ja strasznie Cie przepraszam ale ze mnie gapa jej ale mi glupio wybacz mi kochana ...:( nie doczytalam stopek i strzelilam taka gafe

Stelka27 Witaj Kochana,witam Cie bardzo serdecznie . Madzia91-to Madzia też z forum . Po prostu Liwia(mama Natusi) przęgięła strasznie z pewnymi stwierdzeniami . Szkoda gadać o niej ! Strasznie się cieszę,że jesteś !

Stelka ja tez pisalam na tym forum z martynka ale niestety nie mozna miec na nim wlasnego zdania bo jednej osobie sie to nie podoba i razem odeszlysmy przez obrazanie za wlasne zdanie ... w skrocie ..

Gość I kuurwa sie zaczyna
I nastepne poooopierdooolone mamuski, co będa napierdlalac o kupkach, zupkach, dupkach, zabkach,kolkach, kaszkach Ohhhhhhhh jak ja nienawidze spedzam czas w towarzystwie takich osob, szlag mnie trafia,krew zalewa, a gdy powiem juz glosno zeby wreszcie sie w koncu zamknely napierdalac wkolo o swoich dzidziach to wielka obraza później, kaataastroofaa z wami kobiety, dlatego ja nigdy nie bede i nie chce miec dziecii, nigdy, nie chce tak sie zachowywac jak wyy własnie

Mam rocznego synka, jestesmy z dolnego slaska i znajac zycie jestem najmłodsza wśrod was ;p

Stelka,ale no właśnie ja pisałam i żałuję,chociaż niektóre dziewczyny były całkiem fajnie,ale niektóre fałszywe i egoistyczne! Ja nie pozwolę rozwalić tego topiku,zaraz będą pisać do moderatorów niech go czyszczą ze wszystkich reklam i głupich postów .

no mam gg Liwi i zastanawiało mnie ostatnie jej hasło o zazdrości....no ale nie chce znac szczegółów:P:P:P popisze czasem z wami jak mi czas pozwoli, gdyz od 3 tyg jestem podwójna pracującą mamusia i w tygodniu mało czasu bo wolny czas kiedy dzieci nie spia spedzam z nimi :)

Nie zwracajmy uwagi na pomaranczki ! One chca tylo nas kurzyc z tad jak bedziemy je olewac to im sie znudzi ... Tyllka ja chyba jestem najmlodsza powiedz ile masz lat ?:)

stelka27 - nie rozmawiajmy o Liwii . to wyjątkowo egoistyczna osoba! O no to czasu masz mało :( . Ale jak będziesz miała czas to wpadaj ;) Tylka ile masz lat ? Ja chyba jestem najmłodsza :D

Hehe ale wiesz nigdy nic nie wiadomo moze i ja za 21 bede miec 2 :D hehe zycie pokaze

Nic sie nie stało Madziu ;p kazdemu moze sie zdazyc :) hehehehe no masz racje ;p ja mam 20 ;p