Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniszczyłes mnie czas na zemst

Planuję rozkochać byłego i rzucić go drugi raz ma ktoś rady?

Polecane posty

bardzo mnie zranił więc mam zamiar go zniszczyć defintywnie, planuję być cudowna i dobra, rozkochać go a gdy będzie już szczęsliwy to go rzucę albo zdradzę, zrobił ktoś podobnie?

Gość PytamWas
nie, tylko ty tak umiesz :O.

proszę bez złych komentarzy, jestem naprawdę nieszcześliwa chociaż udawałam że jest okej. zrobił mi coś okropnego........ :( nie mam siły...muszę sie zemscic

Gość Indra87
Nakresl troche sytuacje. Co on takiego zrobil? Zdradzal Cie? Po prostu pewnego dnia zostawil? Zrobil jakies inne swinstwo? Bo jak narazie zgadzam sie z przedmówcami, ze to niemadry pomysl, bo Ciagle o nim myslisz i nie mozesz zapomniec, kiedy powinnas zaczac nowe zycie bez niego. Najbardziej sie zemscisz jak przestaniesz sobie nim glowe zaprzatac i znajdziesz kogos innego i bedziesz szczesliwa.

to nie podświadomie, ja go niestety kocham ;/ chociaz mineło dużo dczasu;... zachował się tak, że zrobił coś za co on by mnie skrytykował, zerwałam z nim, powiedziałam żeby spierdalał on jest "fotografem" niby wielkim na maxmodelsie uważa sie za bog wie kogo , a prawda jest taka że gdyby nie ja to on by nie wiedział co to jest aparat , zdradził mnie z modelką ktora jest małym spalonym na solarium skwarkiem i on śmie mówić że ona nie jest niby atrakcyjna tylko fajnie sie z nią gadało :/