Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on ona ono

telewizja N - niech ją szlag

Polecane posty

Gość on ona ono

macie może? zamowiłam kurierem, dekoder przyszedł kilka dni temu, a aktywacji jak nie bylo, tak nie ma:( dzwonię do nich co kilka godzin,jedni opowiadają pierdoły że niby już już i takie tam, inni uzależniają aktywację od umowy, która dopiero musi do nich wrocic podpisana. generalnie żenada i nie polecam. mam dekoder a nie moge niczego obejrzec - ile tak mozna czekac i co tu z tym gownem zrobic ??

Gość on ona ono
:-(

Gość TimeOut!
do wiosny moze się doczekasz

Gość on ona ono
jaja se robisz czy powaznie mowisz??

Gość TimeOut!
piszę jak najpowazniej

Gość on ona ono
nikt nie wie co robic ? :(

Gość on ona ono
dobra ale to jaka jest na to rada? mam tam wpaść z granatem ??

Gość TimeOut!
nie wiem co tam jest napisane w umowie sa zawsze jakies kruczki prawne ae uwaznie przeczytałas umowe z detalami zanim podpisalas?

Gość on ona ono
pewnie że przeczytałam i nie ma o tym ani słowa :( pytani ile to trwa (jeszcze zanim zamówiłam) odpowiadali że maksymalnie do 24 godzin. Teraz za każdym moim telefonem obiecują że już za chwile bedzie, że mam resetować ten cholerny dekoder i sprawdzać, ale nic to nie daje i dostaje juz kurwicy. Pomijając że rzygam juz tym dzwonieniem do nich, gdzie najpierw kwadrans słucha sie automatycznych idiotycznych komunikatow, a potem drugi kwadrans trwa podawanie im /za kazdym razem/ wszelakich mozliwych numerow z numerem buta niemal włącznie, oni to weryfikują, za kazdym razem zadają te same pytania, niby wszystko ok , a jednak dupa blada. :( krew mnie zaleje bo gówno to daje - żadnych efektow. Pytam bo myslalam ze ktos juz sie z nimi użerał i ma jakis pomysł :(

Gość TimeOut!
nic nie pozostaje ubrac sie wyjsc z domu i kopnac sie osobiscie do teh firmy bo tak to mozesz czekac do usranej smierci

Gość on ona ono
gdzie? do Warszawy? ja z drugiego konca kraju :classic_cool: Musze sprawdzic serwisy, moze są gdzieś. Niech to szlag !!!