Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety nie ale tak

Prawiczki nie maja kobiety bo chcą tylko ''super laski'' na zwykle nie patrza

Polecane posty

z takim podejsciem nigdy nie znajdziecie nikogo... chcecie panne z rozkladowki , najnowszego vogua ... a na zwykle nie zwracacie uwagi :O

Gość A tak w ogóle
Najlepsze jest to, że sami są zwykłymi przeciętniakami a chcą dziewczynę z rozkładówki a później się żalą, że kobiety to patrzą tylko na wygląd a oni sami robią tak samo, co za hipokryzja.

Bo jak na co dzień widują tylko takie z photoshopa to nie będą obniżać poprzeczki dla zwykłych i prawdziwych

wlasnie to mialam na mysli.

zaraz tu przyjda i beda nam wmawiac ,ze kobieta patrza tylko na wyglad albo problemem jest ich osobowosc :D

Gość KasztankaTitikaka
Dobre jest to, że wymagają Bóg wie kogo a na zwykłą fajną dziewczynę nawet nie spojrzą a potem siedzą na kafe i wypisują tematy typu "dziewczyny lecą tylko na kasę dlatego nie mam szans" itp. No po prostu żal :/

No ją się z tym nie zgodzę mój obecny chłopak był prawiczkiem i ją też byłam dziewica i sądzę że ją jestem zwykła dziewczyna więc może trzeba dać sobie i im więcej czasu.

Gość A tak w ogóle
Prawiczkowie drodzy! Zamiast ślinić się nad photoshopem lepiej rozejrzyjcie się za zwykłą fajną ładną dziewczyną bo inaczej całe życie spędzicie nad waleniem konia i użalaniem się nad sobą.

Gość A tak w ogóle
Nie ma nic złego w byciu dziewicą czy prawiczkiem, jak już tu ktoś napisał po prostu niektórzy potrzebują więcej czasu:) mnie chodzi o tych prawiczków, którzy poniżej poziomu Kim Kardashian nie zejdą sami będąc przeciętniakami a potem żalą się na forum, że dziewczyny są takie i owakie

No przykro mi to stwierdzac ale dziewczyny też są okropne. Mówią na facetów że oni tylko zwracają uwagę na wygląd i figurę a same robią to samo:-(

"rozejrzyjcie się za zwykłą fajną ładną dziewczyną " Od takich to ja najwięcej koszy zebrałem. W dupach się takim poprzewracało i tyle.

Czasem nie ma sie dużych wymagań a też sie nikogo znaleźć nie może:/ Prawiki najczęściej sami wcale nie podrywają żadnych dziewczyn a na kafe piszą o dziewczynach ze swych marzeń, mają fantazję :P

Gość A tak w ogóle
Czyli i faceci i dziewczyny są okropni bo zwracają uwagę na wygląd:) Tyle, że każda dziewczyna wie, że musi być zadbana żeby facet zwrócił na nią uwagę a faceci jakże zdziwieni gdy piękna dziewczyna nie chce się umówić z niezbyt przystojnym facetem!

A tak naprawdę, to przesadzacie dziewczyny:) Rozglądamy się za laleczkami, za "Muchami" różnymi, a i tak przychodzimy i jesteśmy z Wami, zwykłymi, poczciwymi, naszymi kochanymi dziewczynami.:)😘

"a faceci jakże zdziwieni gdy piękna dziewczyna nie chce się umówić z niezbyt przystojnym facetem!" Pięknych facetów jest mało. I tak nie dla wszystkich 'modelek' wystarczy.

zaczyna się 😴

Gość oczywiście, że
za wysokie progi. Większość przymułów i popaprańców życiowych zagaduje lub zarywa do kobiet, które są o nawet nie poziom wyżej; tylko brak lustra i wstydu nie mają. Zarywajcie do podobnych sobie "wynalazków".

Gość Milanoo
a ja tam wolę sam walić konia niż wkładać w jakąś głupią cipkę i tak zawsze dochodzę :)

Gość A tak w ogóle
Darker próbuj dalej na pewno w końcu trafisz na taką, której się spodobasz ze wzajemnością:) Ale z tym poprzewracaniem w doopach to niby co? Że to już muszą umawiać się z każdym kto do nich podejdzie??

Gość kobieta po 20stcee
taa kazda by chciala przystojnaiaka :D:D:D tylko darker ma racje , przystojnych, pieknych facetow ilu jest? bbbbaardzo malutki procent . Reszta jest zwykla i tyle, po co sie oszukiwać i wmawiac takie bzdury?