Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hakuna

Czy jest tu jakiś instruktor fitnessu i pomoże w sprawie sprzętu?

Polecane posty

najlepsze świeże powietrze. z tego co w siłowni zauważyłem, to największym powodzeniem cieszy sie to urządzenie z kijkami, jak w narciarstwie. nie wiem jak się nazywa.

Steper z kijkami do nordic walking'u. Wiem, że najlepiej pobiegać/chodzić z kijkami, ale chyba sam przyznasz, że w taką pogodę jak choćby dziś nawet psy wolą siedzieć w budzie. Muszę więc pomyśleć o stacjonarnej rozrywce.

Na tym z pierwszego filmiku mogłabym chyba zasilić w energię cały mój dom :D To chyba coś na zasadzie air walkera jednak: http://allegro.pl/air-walker-steper-powietrzny-nordic-walking-i1362256941.html Mącisz mi w głowie, już sama nie wiem... ;) Chodzę zazwyczaj z kijkami, jeśli nie ma śniegu po pas, więc i jedno i drugie pewnie się nada.

Gość Facet prawde wam powie
Hakuna szybciej bysmy razem spalili te zbedne kcal niz ty na tych maszynach.

Nawet się do niego nie przymierzam, bo podobne wrażenie odniosłam. Tak orientacyjnie tylko wklejam. ;) Kurcze, to ja już sama nie wiem, kupić ten steper z rączkami czy jeszcze się wstrzymać i poszukać jakiegoś air walkera (solidnego ;) )...

Hmm Pierwszy wolny... dziękuję, ale ma jedną, jedyną, maleńką wadę: nie lubię fioletu ;) Poza tym jest :classic_cool:, już marzę, jak na nim frunę :D

Ekstra, biorę, gdyby zachciało mi się ćwiczyć na ruchliwej ulicy, będę czuć się bezpieczniej. :D

Bo napaliłam się na ten jasnozielony 😭 :P Nie, już sama nie wiem, jaki chcę.