Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biegam wokół kurnika

Jak długo facet będzie zabiegał, żeby bzyknąć ?

Polecane posty

po tak długim czasie to on zapomniał że ty jesteś kobietą z potrzebami seksualnymi ale mogę się mylić ludzie są dziwni

zastanawiam sie po co tak sie bawisz tym kolesiem - daj mu spokoj skoro Ty nie czujesz ze to jest to przynajmniej on sie zajmie kims innym

Jak czytam takie wpisy to drobne mi sie w kieszeni nie zgadzają... Co za róznica czy dasz mu teraz czy za rok...skoro i tak wiesz ze rozlozysz przed nim giry to zrób to jak najszybciej, bo on czekajac zaliczy stado dziwek i niechybnie na dzien dobry poczestuje cie hiv'em.

Gość lay....
:D:D:D

Gość Nocny_pukacz
1,5 roku to mu pewnie fiut zwiędł, albo jeszcze sobie nie bzyknął w życiu, albo też jakiś niedojeb emocjonalny! No chyba, że chce bzyknąć wszystkie koleżanki z pracy, a brakuje mu na ścianie jeszcze jednej cipki, to inna sprawa. Jednak i tak to jest chore, ale znam przypadek, gdy facet mało atrakcyjny biegał za bardzo atrakcyjną dupą chyba z 4-5 lata. Był od niej dużo starszy i taki burok jak poszatkowna kapusta! Biegał, prosił, robił z siebie wycieraczkę, a ta ładna kurew miała z tego radochę i jeszcze opowiadała o nim z pogardą! Do czasu, gdy pewnego dnia burok zjawił się z kwiatami i się z nią pożegnał, bo pozuakł sobie innej szparki! I to był cios dla blondynki..... Po dwóch tygodniach burok bzykał ją jak chciał, gdzie chiał, ile razy chciał. W tym przypadku po prostu burak spotkał próżnego kurwiszona, i reszta i tak jest milczeniem....;-) Dziś po wielu perypetiach są nawet małżeństwem.

Gość Merges
Nocny_pukacz, swoją biografię opowiadasz ? :D

Gość Nocny_pukacz
Brodawki miała super ciemne jak u czekolady, przyznaję się tu i ówdzie maczałem po pijaku paluchy jeśli chodzi o tego pustaka, ale to nie mój typ kobiety! Najwyżej bzzzzyk i kuniec zabawy! Dzięki ci panie, że ten łoś wreszcie ją wyrwał na te kwiaty, dzięki ci wielkie!!!!

Gość janek ze zlotopolic
przez te poltora roku na pewno zalicza po kolei inne babsztyle, cos mi sie wydaje ze nasza autorka ostro zakompleksiona jest, potrzebuje dowartosiowania poprzez ciagle zabieganie jednego faceta o nią alboooo......zwyczyjnie wpadla-zabujala sie i chce jakiejs deklaracji z jego strony zanim mu nie da, te fajnie atrakcyjne to czesto takie zakompleksione dziewczyny

Gość janek ze zlotopolic
aha i dobrze rzecze lay all night - polać mu !

Gość pukacz pan
pukacz

a moj to tAKI PLAYBOY BYL ZE JAK BYM MU ODRAZU DALA TO BY NIGDY NIE ZOSTAL MOIM MEZEM POTEM MI TO SAM POWIEDZIAL TAK PO TROCHU GO PRZYTRZYMYWALAM I PO 3 MIESIACACH ZROBILISMY TO WIEDZIALAM ZE TAK TYLKO BEDZIE MOJ

Gość umyj lustro
To zależy od obiektu o który zabiega...jeśli wzięło go na maxa to długo potrafi:):D

Gość umyj lustro
Kobieta powinna tak myśle-delikatnie flirtowac ...gdy czuje,ze juz coś gaśnie wznecac na nowo iskry .Ale nie polecam przeginac ,gdyż ł...bieganie za króliczkiem się znudzi i poszuka sobie innego ;)

jak półtora roku to pewnie ma taki styl bycia, a kurnikowi się zdaje, że on za nią specjalnie lata. Myślę że mu wisi, a "biega" tak za każdą osobą płci odpowiedniej.

Jakoś nie chciałabym żeby facet biegał za mną po to tylko żeby mnie bzyknąć.

Gość opikulka
fiskus masz racje, kazdej sie zdaje ze jest tą wybraną, a ten pewnie z tych ze kazdej daje tak myslec ....