Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biegam wokół kurnika

Jak długo facet będzie zabiegał, żeby bzyknąć ?

Polecane posty

Jeśli kobieta jest atrakcyjna, ale cały czas mu ucieka ? Jak powinna się zachowywać, żeby nie dać mu jednoznacznie znać, że ma szanse, ale jednocześnie nie zniechęcić, tylko dalej prowokować ? :P

nikt nie pomoże ? wiem, że z każdym będzie inaczej, ale napiszcie po jakim czasie wy dalibyście sobie spokój

Gość dawid doświadczony 30
ok. 2 -3 tygodni

tak krótko byś zabiegał ? e to dziwne, tamten facet już 1,5 roku się stara

Gość dawid doświadczony 30
No to w takim razie "bzyka" gdzie indziej cudów nie ma

ale ja nie twierdzę, że nikogo nie bzyka w tym czasie zadałam pytanie jak długo facet probowałby zdobyć babkę, dopoki sobie nie odpuści, stwierdzi przegrana sprawa/nie warto/ nie chce mi sie

Gość a ty w tym czasie przez
te półtora roku trzymasz go w niepewności, bzyknie w końcu czy nie, a sama gdzieś indziej się bzykasz ?

Gość poltora roku?
niezly desperat

Gość avenue of criminals
Szczerze? Nie trawię kobiet które w ten sposób "uciekają". To dla mnie najgorszy sort. Facet musi być idiotą skoro jeszcze się Tobą interesuje.

, pewnie juz dawno sobie pomyslal ze nic z tego nie bedzie. pewnie se pomyslal nie to nie poczekam az sama mi tylek wystawi.

jestem chętna na dogging :)

o właśnie, to nie jest zaden desperat, atrakcyjny facet, ma duze powodzenie, więc zastanawiam się kiedy sobie odpuści ja wcale nie jestem zdecydowana czy chce się z nim przespać a poza tym, widziałam, że jego to kręciło, tylko ostatnio z pewnych powodów zupelnie zerwalam kontakt i teraz jakby trochę przystopował zastanawiam sie, co mu napisać, zeby go znowu sprowokowac, ale coś niewinnego/kolezenskiego na poczatek

z doggingiem to był podszyw ofc :P

bo lubie :) kręci mnie 6 penisow jednoczesnie tryskających na mnie :classic_cool:

bo mnie to kręci, podnieca, ten facet mnie bardzo kręci, ale to jest jeszcze bardziej pociagajace od samego seksu

Ale chyba nie zależy Ci na seksie tylko? Jeśli on ugania się za Twoim tyłkiem, a nie Tobą, to daj sobie z nim spokój jeśli szukasz czegoś więcej.

osobiscie to 2 tygodnie to max , potem to ona musiala by zamna biegac , no ale moze on nie ma takiego powodzenia jak myslisz , desperat :)

Gość a ty w tym czasie przez
jak widać chcesz żeby ten atrakcyjny facet wciąż cię podrywał.Lubisz być adorowana i pożądana jak widać z twoich postów. Oto kobieca próżność ! Wydaje się że ten przystojniacha dawno cię rozszyfrował, prowadzi grę w stosunku do ciebie, tak jak ty w stosunku do niego. To może trwać latami.

Gość MErges
Jeśli facet przez półtora roku jeszcze Cię nie puknął to znaczy ze albo już mu już dawno wisi ten seks albo "you do it wrong". Powinien doprowadzić do sytuacji, w której to ty byś za nim latała, wtedy Cie puknie w dwa tyg.

Mnie jakoś przestało bawić to, że jakiś facet ma na mnie ochotę, dlatego ignoruję wszystkich 'adoratorów mojego ciała'. Dużo dziewczyn w Polsce jest równie żałosnych jak Ci faceci. Np. gdy proponują seks grupowy koledze z erasmusa albo lodzika obcemu facetowi na imprezie. I to studentki Uniwersytetu Warszawskiego :/ Co za zepsute społeczeństwo.

Gość frikadelen
biegam , a ile macie lat?

biegam wokół kurnika, wydaje mi sie ze gdybym cie poznal i zainteresowal sie toba to bys lezala w moim lozku przed uplywam 2 tygodni