Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helaaaa w opałach!

sposób na teściową

Polecane posty

Gość Helaaa w opałach!
rozmawialam nim ale on mi powiedzial ze ja chyba popadam w paranoje i przesadzam, moze troche do niego dotarlo kiedy powiedzialam ze jego znajomi uwazaja to samo co ja

Gość Helaaa w opałach!
zdnerwowalam sie ide zapalić poki klienta nie mam w sklepie:)

może jeszcze zrozumie skoro juz coś tam mu świta po tym jak znajomi mu powiedzieli. Pamiętaj , że facet aby uwolnić sie od tak absorbującej mamusi także potrzebuje czasu. Rozmawiaj z nim za każdym razem jak teściowa odpali jakiś numer tylko nie krzycz , nie kłóć się żeby nie pomyślał , że go buntujesz. Na spokojnie można bardzo duzo zdziałać ;]

Gość Helaaa w opałach!
mam nadzieje, że w końcu moj facet zrozumie i sam oceni jak jest bo nie jest głupim facetem i masz racje że chyba trzeba na to czasu...najlepiej gdyby jego mama zrozumiala ze zle robi i zajela sie swoim zyciem a nie zyla zyciem swoich dzieci, mam nadzieje ze się poukłada w koncu bo nie chce rezygnowac z fajnego chlopaka tylko dlatego ze ma walnieta mamusie

mój mąż zrozumiał niestety dopiero po 1,5 roku kiedy jego matka wprost mu powiedziała , żeby mnie zostawił bo ona ma dla niego lepszą synową :/

Gość Helaaa w opałach!
to dzięki Bogu zrozumiał ale niezła z niej franca że cos takiego potrafiła powiedzieć

Gość Helaaa w opałach!
moja ,,teściowa"niestety jest bardzo cwana nigdy by tak nie powiedziala ona mowi mojemu ze mnie lubi a robi swoje...przebieła lisica i tyle

moja też udaje , że mnie lubi ale jest tak złośliwa , że od razu widać, że kłamie. najlepiej unikać i żyć po swojemu. Ja tylko szczypie się żeby nie powiedziec jej dobitnie wprost co o niej myslę natomiast uważam , że gówna sie nie rogrzebuje bo zaczyna śmierdzieć ;)

Gość o witajcie w klubie
ja też nie przepadam za teściową Ona jest z tej kategorii co to się krowa uśmiecha, ale za plecami knuje Wprost nigdy nic nie powie tylko po cichu obmawia Odwagi wprost nie ma Nie szanuję jej Też jest problem z nią ciągle czegoś chce, wiecznie potrzebuje pomocy Ja się od niej odciełam - nie pomagam już, nie odwiedzam, utrzymuje poprawne relacje, ale chłodne Nęka już tylko męża - on jak widze zaczyna mieć świadomość, że jest "do roboty", ale fakt, że to rodzina powoduje, że mimo to pomaga Zastnawiam się kiedy teściowa i szwagierka się opamiętają i odp...... albo kiedy mąż straci cierpliwosc Ja już ją straciłam I teraz nie mogę znieść jak na nim żerują Obydwie obłudnie nam dobrze życza, ale widze, że zwłaszcza szwagierkę szlag trafia, że się nam układa Byłaby najszczęśliwsza na świecie, gdybyśmy sie rozeszli (bo jej związki nei wychodzą i ąz dyszy z zazdrości, że ktoś ma udany zwiazek)

Gość prezent gwiazdkowy dla babuni
ja mojej tesciówce zamówiłam pogrzeb z orkiestrą dętą !Taką jak lubi ...będzie biskup,wujt,ciotka józiaz kanady .Kwiaty od kowalczyka ze szklarni ... Trudno było ale sie udało na 20. I.2011 ma sie stawić na pobliskim cmentarzu.Godz rozpoczęcia 12 oo

heh moja jest zbyt dumna aby prosic o pomoc kogokolwiek ;) W jej stylu jest ciągłe dzwonienie i wypytywanie , następnie obgadywanie i zrzucanie całej winy na mnie. Przykłady: popsuła się nam lodówka: a to może twoja żona ciepłe potrawy do niej wkłada i dlatego się popsuła? -mąż się rozchorował: a to może żona cię zaraziła? -mąż nie zaliczył egzaminu na studiach-bo to żona cię nie przypilnowała zebys się porządnie nauczył -zmieniłam pracę na lepiej płatną: a to pewnie ją wyrzucili tylko ona nie chce ci sie przyznac i klamie , że sama odeszla... wymieniac tu i wymieniac, na głupiego nie ma rady :/

Gość Helaaa w opałach!
Njagorsze ze tak na prawde to za duzo zrobic sie nie da trzeba albo czekac ze cos sie zmieni albo spakowac siebie i faceta i wyprowadzić sie hen hen zeby jędzy nie chciało sie zbyt często fatygowac:)

Najlepiej nigdy nie mieszkać z rodzicami nie ważne czyjej ze stron.

Gość prezent gwiazdkowy dla babuni
nooo kochane ale moja to bije wszystkie wasze na łeb !:O wasze z pewnością NIGDY NIE SUSZYŁY PAMPERSÓW a moja taak ! twierdząc ,ze jestem nie odpowiedzialna i marnuje pieniądze i żadna ze mnie matka ,zona i gospodyni bo powinnam suszyc i używac 2-3 krotnie ...bez komentarza 🖐️

Gość Helaaa w opałach!
hehehe dobry prezent ale cieszyć sie chyba nie bedziesz z niego:D

Gość o witajcie w klubie
o litości Nans niezła jest .... moja ma np takie teksty - jestesmy u nich na obiedzie, a ona woła mnie, zebym zaniosła obiad sobie i męzowi .... Ja wtedy zawsze wysyłam męża, bo jak jestesmy u moich rodzicow to ja zapewniam pelną osbługę Albo dając nam coś zwraca się do niego :masz Tomek, zapraszajac - przyjdzcie Tomek Choc ja zawsze stoję obok A wspominanie o jego eks, o tym jak sie podoba innym i czy sie nie boje, ze mi go odbiją to już norma

hahaha babcia mojego męża twierdzi , że do pampersów najlepiej "wkładać" kawałek ściereczki żeby na dłużej starczyły. Taka rada na przyszłość dla mnie bo dziecka nie mam. ;)

Gość Helaaa w opałach!
dejta spokoj mogłas jej powiedziec zeby sobie tego pampersa sama załozyla siurala w niego i suszyla na zmiane

Gość o witajcie w klubie
ghehehehe z pieluszkami dobre :D a babcia mojego faceta matka matki - pytała się czy będę jej dawać pieniądze jak zacznę pracę (wtedy jeszcze studiowałam) zatkało mnie Jeszcze się z takim tupetem nie spotkałam

oo tak , wspoinanie o eks to jej ulubiony temat dnia na każdym spotkaniu rodzinnym. Każdy jej zwraca uwagę , nawet dziadek z babcia ale ona nadal zafascynowana jak transie gada , że tamta taka fajna, świetna i w ogóle och ach :/

Gość o witajcie w klubie
wiesz Nans ja nie reagowałam to sobie eks odpuściła Ale szuka suka jak mi dokuczyć próbuje i próbuje Tylko ja zawsze kamienne oblicze to nie wie czy mnie coś ruszyło I miewała jeszcze czelność dzwonić z prośbami jak coś chciała Oduczyłam ją tego teraz mamy totalną zime w relacjach i jestem z tego powodu BARZDO szczęśliwa :)

Gość Helaaa w opałach!
moja,,tesciowa"juz mi ferie zaplanowala tzn nam, naszej trojce:Djakby kto nie wiedział to w góry jade:P ostatnio mnie zapytala czy umiem na nartach jeździc bo na narty jedziemy:Doczy mi wyszły chyba na metr..oczywiscie po wyjsciu uprzedzilam mojego faceta ze po moim trupie

Gość o witajcie w klubie
babcia chciała pieniądze bo ...... bo nie wiem czemu To było tak - mój teść dał jej p[rzy mnie prezent w postaci pieniędzy I onba wtedy się mnie zapytała, czy ja tez jej bede dawac jak zacznę pracę A dlaczego ja mam jej dawac? nie wiem Bo zawsze jej malo, bo ona chce kto wie To taka juz rodzina - biorcza Tesciowa jest identyczna

Ona juz do mnie ani przy mnie o eks nie mówi ale jeszcze do niedawna wiercila dziurę w brzuchu mojemu mężowi żeby wrócił do tamtej bo ona będzie dla niego bardziej uległa niż ja a dzieki temu jemu będzie sie wygodniej żyło. Typowa mamusia , która chcę za synową szara mychę , która nie piśnie ani słówkiem i będzie robić to co ona jej każe. Jeszcze najlepiej żeby byla zależna finansowo od męża to będzie jeszcze bardziej potulna.

to moja teściowa zaplanowała mi podróż poślubną.Ani ja ani mąż nie mieliśmy nic do gadania bo ona juz nam załatwiła wycieczkę do tunezji i koniec-niby chciała dobrze ale o takich rzeczach trzeba uprzedzic-choćby dlatego , że miałam trudności z urlopem w pracy w tym terminie.

Gość Helaaa w opałach!
Ijak tu takiej francy zrobic koło piora?:/fajnie by było gdyby ktoś napisał jak udało mu się pozbyc problemu czyli teściowej moze gdybym ją porzadnie czyms wkurzyla to by sie odczepila?jestem strasznie ciekawa jak zareaguje dzisiaj moj facet bedzie z nia rozmawial o wyprowadzce bo chcemy razem zamiekszac pewnie się wkurzy maksymalnie bo juz nie bedzie synka pod reka:D

Gość masz racje ale wszystkie mlode
mezatki takie madre sa...

Gość Helaaa w opałach!
żałosna to jest taka kobieta ktora nie daje zyc wlasnemu dziecku zeruje na nim i wszedzie jej pełno ale kto nie doswiadczyl to nie wie

o , odezwała się pewnie teściowa albo ta żona , której mamusi mąż nie lubi :P Wyobraź sobie , że mój mąż woli zadzwonić żeby pogadać sobie o życiu i problemach to mojej matki niż do swojej więc chyba to o czymś świadczy nie?