Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniej niż zero to polski facet

Polscy faceci są żenujący w swoim skąpstwie i sknerstwie - jesteście zerami !!

Polecane posty

Gość rewrew
moim zdaniem kto zaprasza ten placi ..

Gość co o tym myslimy?
jeszcze myslelibysmy, ze koles zwyczajnie niewychowany, skoro zaprasza i nie placi ale jak innym kupuje tylko jej nie, to ona jakas jebnieta, ze daje sie tak ponizac :D ale skoro sie na to godzi, to widocznie jej to pasuje 🖐️

płaci ten kto zaprasza i zazwyczaj to jest facet :O , laska tez powinna czasem faceta gdzies zaprosic i za niego zapłacic

ale cos wam powiem : kobieta powinna mieć na tyle klasy żeby si e nie dopominać żeby facet za nia płacił ,ale jeśli przesadza i jest skapy to poprostu powinna przestac sie z nim spotykac... a jak facet jest zakochany lub zalezy mu na kobiecie to sam placi za wszystko i nie trzeba mu o tym nawet przypominac

Monique888..ale miłosc ma isc w dwie strony a nie ze facet zakochany bedzie lasce stawiał a ona z nim bedzie bo ma imprezy za darmo 🖐️

Gość polski facet
A gdzie w Polsce mozna zaprosic kobiete za zlotowke, Autorko? ;-) Ja zawsze place za kobiete, jesli ja zapraszam. Chyba, ze ona nie chce ;-) Ale oczekuje od kobiety rewanzu. Jesli kobieta po dluzszym czasie spotykania nie zaprosi mnie nigdzie, tylko oczekuje ode mnie inicjatywy (i sponsoringu), stwierdzam, ze nie ma w niej materialu na dobrego partnera, z ktorym mozna dzielic zycie, a na utrzymanke i koncze znajomosc.

Gość polski facet
Dodam, ze oczekiwanie by ZA WSZYSTKO i NIE TYLKO GDY ZAPRASZA, placil mezczyzna - jest rowniez zenujace i swiadczy o sknerstwie i... braku honoru.

Gość bo ten koles ma jakis ewidentn
y problem z psychika i nei pisze tego zlosliwie, tylko stwierdzam fakt on ja traktuje wyjatkowo, ale ma zakorzenione chore mechanizmy, bo zamiast sie o nia starac, to on czuje potrzebe ponizania jej (bo jak inaczej to mozna nazwac?), a to wskazuje na konkretny problem z psychika niech ucieka od niego jak najszybciej, bo z nim cos nie tak

Gość aleminasss
za głowę się złapałam jak czytam o takich prostakach!!! Ja z mężem mamy wspólne pieniądze więc nie mamy tego typu problemów ale przypomniala mi się jedna sytuacja. Poszliśmy na imprezę z moimi 2 koleżankami i facetem jednej z nich. Do klubu weszła pani , która sprzedawała róże po 5 zł. Koleżanka poprosiła faceta aby jej kupił jedną a ten powiedzial , że szkoda kasy na kawałek badyla , który lada moment zwiędnie. Nie pomyślał , że za te zasrane 5 zł może zrobic jej przyjemność :/ Wtedy mój mąż jak to zobaczył kupił 3 róże -dla mnie i dla koleżanek i powiedział temu cymbałowi, że kobiet nie powinno traktować się w ten sposób. Mina mu zrzedła i przez cały wieczór był niezadowolony hehe Niestety takie skąpstwo wynosi się z domu-jak za młodu obserwuje się kłótnie rodziców o kasę to mamy później takie efekty.

no a z tym placeniem to chyba oczywiste dla kazdego, ze skoro sie zaprasza, to sie placi? tak samo jak kobieta zawsze oczekuje, ze za nia sie bedzie placic a sama nigdy z zadna inicjatywa nie wyszla, to tez jest cos nie tak z nia.

aleminasss, to nie bylo skapstwo a traktowanie kobiety jak wlasnosci koles jest smieszny i zalosny, ale tak samo te co sie z takimi zadaja i im na to pozwalaja

płaci ten kto zaprasza Mam kumpla, z którym od czasu do czasu idę na piwo i on zawsze się wyrywa, żeby płacić, nawet jeśli to ja proponuję. Ale kiedy mu powiem, ze tym razem moja kolej i ja stawiam to się nie obraza tylko zawsze podziękuje i mówi, że następnym razem on płaci albo stawia bilard czy coś :) Widać jego męska duma nie cierpi jeśli piwo kupi mu koleżanka :)

Gość facet z klasa zawsze proponuje
, ze zaplaci !!! nikomu czapka z glowy nie spadnie jak zaplaci na kawe czy piwo, a to swiadczy tylko o klasie i dobrym wchowaniu mezczyzny.

Gość bo tak samo przeciez
jakies goraczkowe zapieranie sie kto placi, ze koniecznie za siebie to tez jakies kompleksy

Gość kukuuuu
a jesli dziewczyna w danej chwili nie pracuje i raczej nie ma kasy zeby sie zrewanzowac to co ?jest skreslana tak?zreszta to samo sie tyczy faceta,ktory moze miec ciezka sytuacje i co wtedy zrobic,olac poprostu kogos takiego,bo nie ma kasy? masakra sami materialisci..eh

Gość aleminasss
kukuuu-wystarczy powiedzieć, że ma się ciężką sytuacje , jeśli druga strona jest normalna to ten fakt zrozumie ;)

Gość aleminasss
to znaczy , że jest burakiem skoro kupuje innym a swojej kobiecie nie. Bardzo dziwne , że ona z nim jest , pytanie: dlaczego , skoro tak ja upokarza na dodatek wśród znajomych?

Gość aleminasss
i dobrze , że nie chce . A on niech idzie teraz do tych panienek , którym tak chetnie stawiał ;)

Gość płać mężczyzno
zgadzam sie w 100% z autorką, nie chodzi o to, że on ma płacić a my wtedy z wielkiej łaski będziemy im towarzyszyć, chodzi o coś czego wielu z was z nie ma, o KLASĘ, można mieć pieniądze ale one nie warunkują klasy, klasę może mieć też facet, który nie jest zamożny ale wie, że jego rolą jest otoczyć wybrankę nie tylko silnym ramieniem, dla mnie to naturalne, że facet płaci w większości przypadków, ja takich spotykałam, którzy nie pozwalali mi płacić, to nie znaczy, że to się nie zdarzało

Gość polski facet
"dla mnie to naturalne, że facet płaci w większości przypadków" - dla mnie nie. Ale moze to dlatego, ze ja lubie silne, madre, zaradne kobiety. Kobiety psychicznie podobne do siebie. Wpolczesne kobiety, potrafiace rownie ciezko pracowac, jak ja, lubiace odwazejmniac sie mezczyznie. Kobiety, potrafiace byc rowniez wsparciem, nie tylko biorca prezentow, nie tylko delikatnymi, kruchymi, bezmyslnymi i niezaradnymi mimozami. Kobieta z klasa, silna, zaradna i pewna siebie, nie pozwoli, by mezczyzna placil "w wiekszosci przypadkow".

Moim, zdaniem to tez nie jest normalne "że facet płaci w wiekszości wypadków". Ja bym się źle z tym czuła! Jeśli mnie stać na te dwa bilety do kina albo obiad to czemu on ma zawsze płacić? i to nie o to chodzi, że ja zarabiam nie wiadomo ile, ale nawet jak byłam studentka to wyznawałam zasadę, że kto zaprasza ten płaci i to wcale nie znaczyło, że starałam się nie zapraszać :P

zgadzam sie w 100% z autorką, nie chodzi o to, że on ma płacić a my wtedy z wielkiej łaski będziemy im towarzyszyć, chodzi o coś czego wielu z was z nie ma, o KLASĘ, " następna frustratka myląca dojenie faceta z klasą u faceta .. powtórze !!!! Klasa faceta nie jest uwarunkowana pieniędzmi !!!

mezczyzna z klasa ZAWSZE PROPONUJE, ze zaplaci !!! dziewczyna moze odmowic albo i tak sama za siebie zaplacic, ale to mezczyzna z klasa bezwzglednie proponuje, ze zaplaci za kobiete !!!

Regres kolejny bez klasy. Dojenie to zaplacenie za kawe????? Zero klasy i dobrego wychowania.

Gość płać mężczyzno
jestem menedżerem w dużej firmie w w-wie,zarabiam 18 tys. brutto (większość z ludzi może sobie o tym pomarzyć), mam swoje mieszkanie, auto itd. piszę to tylko dlatego, żebyście zrozumieli moje doświadczenia stać mnie na wiele, również na płacenie za siebie ale prawda jest też taka, że spotykam mężczyzn na zbliżonym do mojego poziomie materialnym i po prostu tak jest, że oni nie zgadzają się abym kiedykolwiek płaciła (czasem to się zdarza ale rzadko), fakt, przyzwyczaiłam się do tego i trudno mi zrozumieć, że może być inaczej