Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniej niż zero to polski facet

Polscy faceci są żenujący w swoim skąpstwie i sknerstwie - jesteście zerami !!

Polecane posty

Gość polski facet
W takim razie nie rozumiem, czemu w ogole proponujesz ze zaplacisz skoro czujesz sie urazona, ze ktos to przyjmie. Widocznie sama uwazasz, ze tak sie powinno robic, a jednoczesnie robic tego nie chcesz. Czyz to nie hipokryzja?

ale jakoś szcześliwie trafialam na takich co sie nie zgadzali na to i mówili ,, cos ty daj spoój ja zapłace"

Gość polski facet
A ja szczesliwie trafilem w koncu na kobiete nie bedaca hipokrytka...

a poza tym... raczej wypada to zaproponować.. jakby jakis sie zgodził żebym zaplacila np za swojego drinka to juz by mnie wiecej nie zobaczyl mimo ,że oczywiscie bym zaplacila i nic nie skomentowala..

Gość polski facet
Hm, zapewniam, ze bym nie zalowal ;-) Jesli ja zapraszam kobiete, a kobieta zamiast zgodzic sie, ze zaplace, upiera sie, ze sama ufunduje sobie kolacje czy wino, a pozniej obraza sie, ze sie na to zgodzilem, to chyba jest... niespelna rozumu :P

Gość naprawde smieszni
jestescie,o co dokladnie chodzi autorce zrozumiala moze polowa ludzi tu wypowiadajacych cie

Nie ,ja nie jestem niespelna rozumu bo to jest poprostu próba ;) a on by sie domyslil dlaczego już sie nie chciałam więcej spotkać ,albo i nie mogłby sie domyslać tylko.. a dziwne ,że ty byś się zgodzil na to ,a żaden z tych facetów choć było ich sporo tzn tych randek sie nie zgodził..

Gość naprawde smieszni
wypowiadajacych sie-mialo byc

Gość polski facet
Ja nie kloce sie z kobieta. Tylko przyjmuje za dobra monete to, co ona mowi... ;-)

Gość naprawde smieszni
nasi panowie najlepiej chcieliby pojsc na kolacje z laska,najesc sie potem ona powinna zaplacic,no a na koniec dac sie jeszcze bzyknac...czyz nie tak?

Gość facet z klasa zawsze proponuje
seks nie :p

naprawde smieszni, nic dodac nic ujac:-D

jeszcze niech mu da kwiatka i przepusci przez drzwi i podwiezc go pod dom i zapytac czy na pewno trafil kluczem w drzwi:-D:-D:-D

offerma czytaj ze zrozumieniem;-) sugeruje, ze niektorzy faceci tutaj maja postawe roszczeniowa i nastawieni sa na latwe branie i zalosne rownouprawnienie, ktore jest czysta iluzja

Gość koskoksok
facet z klasa zawsze proponuje offerma czytaj ze zrozumieniem sugeruje, ze niektorzy faceci tutaj maja postawe roszczeniowa i nastawieni sa na latwe branie i zalosne rownouprawnienie, ktore jest czysta iluzja Nie wiem, czy jak sie zaplaci za kobiete, do "branie" jest trudniejsze? za prostytutke sie placi, a przeciez zwa ja "latwa" ;-)

Gość foksyl
Rownouprawnienie jest iluzja? Ciekawe... Mozesz sie uczyc, mozesz uczestniczyc w zyciu politycznym, mozesz tez dobrze zarabiac. To jest realne. Jak pokazuja jednak posty, panie same wola tradycyjny podzial rol - on za nia placi i nia rzadzi, ona mu gotuje i z niechcecia laskawie oddaje sie sexualnie :P

Nie prawda . Bo w praktyce nie ma równouprawnienia.. kobiety i mniej zarabiaja czesto i ze znalezieniem pracy gorzej.. Poza tym jak już mowilam nie możemy zrownywać facetow z kobietami tak zupelnie .. Niedługo dojdzie do tego że jednego od drugiego na pierwszy rzut oka nie rozróznimy.. ja tam jestem nowoczesną dziewczyną i tolerancyjną ,ale bez przesady! To nie jest wszystko jedno co robi kobieta ,a co facet i jakie maja obowiązki.. nie powinno tak być

Ja mam takie podejście ,że na pewno chce być kobieta niezalezną w przyszłości kiedy będe miala meza i zaloże rodzine, nie chcialabym żeby facet mnie utrzymywał napewno. Ale chcialabym żeby zarabiał też tyle co ja ,albo i więcej.. poprostu dla mnie facet powinien byc zaradny i dbać o kobietę .. i tyle

Poprostu kobiety rzadziej się zatrudnia bo po 1. jest stereotyp ,że facet jest mądrzejszy i wogole w społeczeństwie nadal więc bardziej nadaje się na dyrektora ,pilota samolotu itd po 2. kobieta może zajsć w ciąże i przejsć na macierzynski..

a facetom nie dosc ,że jest latwiej w zyciu zawodowym to nie muszą rodzić dzieci , dbać o siebie tak bardzo jak kobiety. Nie muszą nosić szpilek , wkładać niewygodnych kiecek , malować się itd.. facet może sobie znaleźć mlodszą w każdym wieku , kobieta ma gorzej.. Kobieta jest słabsza fizycznie poza tym .. i moglabym jeszcze wymieniać..

Gość polski facet
To zalezy. Kobiety -studentki zatrudnia sie czesciej niz np. facetow po 50 ;-) ladne kobiety czesciej niz brzydkich facetow. Czy zatem ladne kobiety powinny placic za panow po 50?

Powinien zarabiac więcej bo jednak uważam ,że facet powinien byc zaradny. ja też chce być i nie chce byc kiedys na całkowitym utrzymaniu męża ,ale nie moglabym tez utrzymywac faceta.. chyba ,ze byłby powaznie chory itd

oj nie zawsze tak jest. znam poza tym bogatych i brzydkich facetów. i znam też ladne kobiety co im się nie przelewa i pracy nie mogą znaleźć.. moja kol np jest bardzo ladna ,a ma wielkie problemy ze znalezieniem pracy

a koebiety studentki może zatrudnia się czesciej niż facetow po 50 bo wiadomo każdy szuka młodego do pracy. Ale wiele facetow po 50 z kolei ma dobra prace od lat i zarabia duzo wiecej od tych studentek..

Gość polski facet
Monique888 "a facetom nie dosc ,że jest latwiej w zyciu zawodowym" ??? wtf ???!!!??? "to nie muszą rodzić dzieci" Ty tez nie musisz... "dbać o siebie tak bardzo jak kobiety" naprawde, nikt Ci nie zabroni zahodowac brody... "Nie muszą nosić szpilek , wkładać niewygodnych kiecek , malować się itd..." Moja dziewczyna tez nie musi. Chodzi do pracy nie umalowana, w jeansach i glanach. Zarabia wiecej niz srednia krajowa. "facet może sobie znaleźć mlodszą w każdym wieku" bo to wy, laski, lubicie starszych facetow :P

polski facet - ale Ty nie rozumiesz nic co napisałam ! -łatwiej w życiu zawodowym im jest i to wie każdy -niby nie muszę rodzic dzieci ,ale chce je mieć i kto ma je za mnie urodzić? mój mąż? - kobieta niby nie musi być zadbana ,ale praktycznie musi jesli chce mieć partnera

jak czytam tego typu facetow-cioty, ktorzy wymagaja od kobiet tego samego co od mezczyzn, chociaz maja zupelnie inne uwarunkowania fizyczne i psychiczne (biologia sie klania!), to narzuca sie tylko, ze kobiety nie powinny w ogole rodzic 🖐️

oczywista oczywistoscia jest, ze kobiety maja trudniej w zyciu zawodowym! i jak pracodawca ma do wyboru dziewczyne i faceta - wszystkie warunki identyczne - wybierze faceta, why cioty???