Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xon19x

pomocy, co robic, dzwonic na pogotowie?

Polecane posty

Gość xon19x

Nie chce sie wyglupic slyszalem ze czesto przyjezdzaja tylko do ciezkich przypadkow. Obudzilem sie o 7 rano, z okropnym bolem brzucha, mdlosci, wielokrotnie wymiotowalem, nic mi nie przechodzi, wymotuje, chwile mi jest lepiej, potem znowu. Jest mi duszno, ale jednoczesnie lodowato, trzese sie z zimna. Chwile cos mnie klulo w klatce piersiowej. Teraz dziwnie mi sie oddycha, musze brac glebokie oddechy, dziwnie sie czuje. Nie iem co robic, umowic sie do lekarza i isc? nie wiem czy to tylko zatrucie? czy lepiej zadzwonic. jakby co zaraz moj znajomy przyjdzie to nie bede sam.

Gość odliczarka czasu
NIE LEKCEWAŻ,TO MOŻE BYC ZAWAŁ

Gość xon19x
Boze w wieku 19 lat?

Gość te na cipce
GRYPA ZOLADKOWA KURWA,PIJ COLE,I NIE SIEJ PANIKI

lepiej zadzwoń, zabiorą Cię na izbę przyjęć, pewnie się odwodniłeś, dostaniesz kroplówkę z soli i porobią Ci badania, prześpietlenie, usg, wszystko w tempie ekspresowym i gratis należy Ci sie taka opieka, a objawy masz dość ostre, więc nie miej wyrzutów przygotuj sobie legitymacje ubezpieczeniową, dowód osobisty, naładuj komórkę i powiadom rodzinkę, jeśli teraz jestes sam dzwoń, zawsze możesz wyjść na własną odpiwedzialnośc ze szpitala, a jak to coś poważnego?

Gość xon19x
tez myslalem o grrypie zoladkowej ale kiedys juz mialem i nigdy nie dusilo mnie przez to w klatce piersiowej ani mi sie tak zle nie oddychalo

Gość czekasz az sie przekrecisz
czy o telefonie zdecyduje jakas ilosc wpisow tutaj? ja wezwalam do mojej baci pogotowie bo ja w boku bolalo a wyladowala na kardiologii na dwa tygodnie, przywiezli do niej na sale laske, ktora poszla robic standardowe badania do pracy i siedzi tam juz prawie tydzien czekajac na kij wie co.

Gość kufel makówki
to wirus ebola! umrzesz!

Gość xon19x
nie czekam az sie przekrece, ale macie racje, zadzwonie, najwyzej odmowia przyjazdu albo cos.