Gość TheFallen anioł Napisano Grudzień 14, 2010 Czy wierzycie w istnienie aniołów? Ja sama odczuwam obecność mojego Anioła Stróża, zazwyczaj kiedy ludzie mnie odrzucają. Mam tylko jego, jedynego przyjaciela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 10 Grudzień Dzisiaj oglądałam ten materiał o aniołach... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 2 Napisano 10 Grudzień Dnia 14.12.2010 o 18:43, Gość TheFallen anioł napisał: Czy wierzycie w istnienie aniołów? Ja sama odczuwam obecność mojego Anioła Stróża, zazwyczaj kiedy ludzie mnie odrzucają. Mam tylko jego, jedynego przyjaciela. kiedyś jak się ostro zjarałem to mi się włączył jakiś anioł stróż i pomógł mi przetrwać mojego tripa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 12 Grudzień A to też wrzucę tutaj... tym razem nie o aniołach a o urabianiu intencji : ) w tym dzisiejszym czarownym dniu .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 34 Napisano 12 Grudzień Kiedy miałam lat 6, czuwał nade mną anioł. Kiedy miałam więcej lat, wielokrotnie czuwał nade mną anioł. Czasem się boję, że w końcu mu się znudzi to czuwanie : ) niech teraz czuwa, nad moimi pociechami. : ) Im się to na pewno przyda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach