Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie do mam

Kiedy Twoje dziecko przespało całą noc pierwszy raz?

Polecane posty

Gość mam pytanie do mam

Pytanie jak w temacie. Moja córka ma 2,5 miesiąca. Z niecierpliwością czekam na przespaną noc.

Gość qqqqz
to jeszcze sobie poczekasz, albo nakarm sztucznym.

Gość wwwwwwwwwdwwwdwwwwwwww
moja ma 9,5 i jeszcze budzi się raz albo dwa

moja corka karmiona sztucznie zaczala przesypiac od 10-do12 godzin rowno z ukonczeniem 3 miesiecy syn do 8 miesiaca budzil sie o 4tej na butelke mleka i spal dalej do 9tej

Moj synek ma 2 miesiace i obecnie przesypia 5-6 godzin w nocy tak od tygodnia. Klade go o 20 po kapieli potem o 23 jeszcze sie budzi na mleko i potem juz 5-6 rano....mysle ze to nie jest zle jak na malucha, ja sie wysypiam. ale musialam tez go do tego przyzwyczaic bo zwykle budzil sie jeszcze o 2-3 w nocy i jadl, ale od dwoch tygodni jak sie budzi to wlaczam mu karuzele podaje smoka i pomarudzi i zasypia, trwa to ok 5 min. A teraz juz czasem w ogole sie nie zbudzi tylko spi ciurkiem.

moja przespała całą noc jak miała ok miesiąca... do tego czasu budziłą się raz na karmienie

Gość Hej niezlobkowa....
2 miesiace : noc od 22h00 do 6h00 flacha i sen do 9h00 :) 3 miesiace : noc od 20h30 do 6h30 flacha i sen do 9h00

Gość mam pytanie do mam
Ja karmię tylko piersią. Budzi się około godz. 23, 02, 05, 07. Czasami jestem wykończona po takiej nocy. Budzi się około 2 w nocy i zasypia po około 25 minutach.

Gość pytajnik35671
Mój ma 1,5 roku i jeszcze nie przespał całej nocy. Nie ma reguły!

nie przejmuj się :) każde dziecko jest inne ;) ale wiesz? Może spróbuj przepajać w nocy wodą przegotowaną ;) przestanie się budzić "na wodę" ;)

mój synek odkąd skończył miesiąc przesypia noc od 21 do około 5-6 rano, potem zje i spi dalej tak do 8 . karmie piersią

Gość nie mam pomyslu na nikaaa
symek przespal cala noc jak skonczyl 2 lata ! :o

mój przespał noc chyba jak miał 1 rok 8 miesięcy. Jeszcze potrafi sie obudzić....

mój chlopak 2-miesięczy 2 razy przespał do tej pory całą noc : od 20:00-5:30. A tka przeważnie to kąpiel o 20, zje, koło 21 w końcu zaśnie, potem o 1:00 pobudka jeść, potem o 5.

pierwszy raz? od 23 do 6 jak miał 1 dzień :P nasza 1-wsza noc w szpitalu. za to ja nie spałam wcale bo patrzyłam czy oddycha i wołałam położne żeby spytać czy nie powinnam go obudzić :P potem zasypiał ok 20 i do 23 spał i później do 6 budził sie co 30 minut max co godzinę. kolejna przespana noc - w Wigilię jak miał rok i 3 tygodnie. ale to jakiś ewenement był! spał od 21 do 8. na dobre zaczął przesypiać noce jak skończył 13 miesięcy.

Boze, dlaczego swiat taki niesprawieldiwy? moje dziecko ma 11 miesiecy, jak byl mlodszy spal lepiej nize teraz. Norma to 2 krtone wstawanie z wielkim zalem

Moj zaczal przesyiac noce jak skonczyl 7mies. Wtedy zaczelam tez podawac mu kaszke na kolacje.

Gość moj synek w ogole nie choruje
14 miesiecy po dwoch tygodniach od wprowadzenia mleka modyfikowanego ;)

moja starsza noce zaczęła przesypiać regularnie jak skończyła 2 lata... wcześniej też się zdarzało, ale sporadycznie... młodsza podobnie, na razie jeszcze nie śpi jak człowiek a ma 1,5 roku :)

Gość mama małego dzieckaaaa
od 2,5 miesiaca do 5,5 od 20.00 - 5.00 - potem pokarm staly, ząbki - popsulo sie - teraz ma 2 latka i potrafi sie raz obudzic zeby sie np. napic, albo chce przyjsc do nas do lozka itd...

A moj ma prawie 9 miesiecy i nie przespał zadnej całej nocy !!!! a czym jest starszy tym gorszy wstaje 4-5 razy w nocy na cyca i dalej spi :( mam nadzieje ze juz nie długo to sie skonczy !!

Gość PAOLA....
Witam mój mały pierwszy raz przespał cała noc tj. od 20.00 do 7.00 gdy miał 7 miesięcy po prostu na kolacje po kąpieli zaczęłam podawać mu kaszkę i mleko z piersi na ululanie zazwyczaj zasypiał podczas picia .Wcześniej jak był młodszy to spał od 19.00 do 2.00 a potem do 6.00 rano . Dzis ma rok i 3 miesiące i śpi cały czas tak samo niekiedy rano jak się obudzi i dostanie mleko wkładam go do łóżeczka a on zwyczajnie zasypia i śpi zazwyczaj do 11.00 . A jeżeli nie robi sobie popołudniowa drzemkę od 12.00 do 15.00.

Gość tikal
10 m-cy i jeszcze nie przespal calej nocy, max. 6 godzin, ale to rzadko