Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu pieknie jak nic

CO ZA PORABANY DZIEŃ, DURNE ŻYCIE..

Polecane posty

Mam 21 lat, nie mam faceta ani dobrych przyjaciół. Siedze sama w domu, kurde nie mam sie do kogo odezwac, nie mam sie do kogo przytulic, całe życie ze wszystkim musze sobie dawać radę sama. Kiedys jeszcze miałam więcej energii, a teraz czuję jakby uchodziło ze mnie powietrze:( Już nawet nie chodzi o zmartwienia, ale nie mam bliskiej osoby, której sie moge wypłakać:(

Gość golenie
ciesz sie ze nie masz raka, nie grzesz.

Gość welkam in Poland
mam 34 i też tam mam (z krótkimi przerwami), człowiek ostatecznie zawsze jest sam

Staszek , ja też wychodziłam z takiego założenia jak Ty , a teraz coraz częściej jestem na siebie zła że odrzuciłam ludzi którzy mogliby być moimi przyjaciółmi .

staszku:( a ja mam taka potrzebe, żeby ktos przy mnie był:( a tu nic:( Zawsze, kiedy się zakochuje to facet sie okazuje draniem- albo cham albo maminsynek, a na poczatku jest dobrze. Przyciagam chyba nieodpowiednich..

nie moge zadzwonic do brata, który mieszka 200km ode mnie - bo jego dziewczyna zaraz się z nim kłóci "po co ona dzwoni", "juz nie badz taki nadopiekuńczy" itp.

taką wybrał, fakt,że mnie ona od niego izoluje, ale nie moge nic zrobic bo jeszcze by sie cos popsuło w ich związku, a on ja kocha bardzo. Chce żeby był szczesliwy.

Gość duyrt6uit6
dasz radę:)