Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jjgmd

Myslicie ze ktos zechce domatorke?

Polecane posty

Gość Jjgmd

Ktora lubi seks:)nudza ja spotkania z Kolezankami woli milo spedzic czas z ksiazka lub gotujac bo uwielbia,nie jestem dla was za nudna?

Gość gotuję bigos
jestem taka sama, nie lubię ludzi, nie wychodzę często, wolę spędzać czas w domu, najlepiej mieć takiego samego faceta bo inaczej się rozejdzie

Gość Seba<3
Jestes cudowna , z kims takim jak Ty pragnalbym sobie zycie ulozyc na nowo .Nie jestes taka pusta blachara jak te inne panny.Kocham Cie.

Gość Rum-cajs
a ja mam obawy, że domatorka nigdy nie zadba o swój wygląd , ponieważ nie ma dla kogo się stroić i od rana rozczochrana w starym podartym dresie

Gość achajajajaja
Ja jestem domatorką, nie chodze na imprezy, nie piję, nie palę, jestem też trochę nieśmiała. Dbam o siebie, podobno jestem ładna, fajna z charakteru itd. I jestem sama. Mam 20 lat.

Gość Atm.p
Mam 23 lata i od zawsze staram sie ladnie wygladac dla siebie zreszta studiuje ale popoludnia spedzam w domku:)nie lubie imprez

Gość też domatorka
To, że jesteśmy domatorkami nie znaczy, że mamy depresję :D Ja dbam o siebie, bo lubię. I oczywiście wychodzę np. do pracy, więc tak czy inaczej muszę wyglądać.

Gość ja wiem, ja wiem
ja również domatorka, chodzę do pracy więc dbam o siebie, jestem laska, co robić?? ale nie lubię ludzi, wolę być w domu, zawsze mam coś do zrobienia i sprawia mi to przyjemnosć, będę dobrą żoną a nie jakąś lafiryndą, co to szuka rozrywki przy barze

Gość Seba<3
Kocham was wszystkie , jestescie wspaniale

Gość Atm.p
jestem neurotyczka:)tzn nie jestem zbyt towaarzyska,lubie ludzi ale nie za czesto:p w sumie moge wydawac sie nudna hmm...

Gość Seba&
do run cajsa , pokazalbym Ci takie domatorki ze bys usiadl z wrazenia na swym pniu drewnianym , takie sztule sa z dziewczyn

Gość Rum-cajs
prawdopodobnie będziecie dobrymi żonami dla wędkarzy lub myśliwych , czyli dla facetów, którzy znikają z domów na cały weekend i w niedzielę wieczorem wrócą z upolowanym zającem wołając w drzwiach 'kochanie - mam kolejne futerko dla ciebie na czapkę zimową' :)

Gość achajajajaja
to umów się ze mną Seba&

ja tez mam cos z domatorki a jesli chodzi o dbanie o siebei to nie ma zadnego zwiazku ja codzienie rano wstaje ide od razu do lazienki poprawiac urode:P i nie wazne czy wychodze z domu czy spedze caly dzien w domu ;) tez czesto wole w domu siedziec, niz latac po imprezach

Gość Atm.p
jestem neurotyczka:)tzn nie jestem zbyt towaarzyska,lubie ludzi ale nie za czesto:p w sumie moge wydawac sie nudna hmm...

Gość Seba&
Rum-cajs Ty stereotypowy baranie, myslisz ze domatorka to nic tylko siedzi w domu i nie ma do zaoferowania ? Ma wiecej polotu i fantazje niz te wszystie blachary i inne tego typu panny razem wziete , o urodzie juz nie wspominajac ....

ja lubie wyjsc ale nie lubie tydzien w tydzien caly weekend :o lubie chodzic do kina, do teatru jakos mniej ;) lubie chodzic na domowki, ale nie lubie czesto chodzic na zwykle imprezy do klubu znaczy lubei ale niezbyt czesto wole domowki :) nie jestem taka ze chce siedziec pod koldra w domu, ale jesli chodzi akurat o dyskoteki to jakos tak pojde ale jakos juz mnei to nie kreci

Gość Rum-cajs
Seba, znałem domatorki , jedna to ciągle uczyła się trzech języków obcych jednocześnie i korespondencyjnie , ciągle w domu i wolami nie pozwoliła się wyciągnąć , nawet nie używała kremu na pryszcze na twarzy

Gość Atm.p
Bez przesady czasem wyskocze do kina chodzi mi o to ze nie potrzebuje wiecej widywania sie z ludzmi niz to co mam na uczelni:o gdzie mam kumpele ale potem wole czas spedzic w domu:)

nie :) moj facet mnie gani bo mowi ze woli jak ejstem niepomalowana zreszta jakos mnie to nie krepuje ale rano wstane, robie sniadanie, jakas kawa czy herbata i jakos po pol godzinie ide do lazienki :) tak wiec nie jest tak ze nigdy mnie bez makijazu nie widzial ;)

Gość Wacław IV Waza
Prawdziwe domatorki są fajne. Można w zime pogadać przy kominku, a w lecie przesiedzieć noc na tarasie przy winie i sałatce. Dla nie przeciwieństwo domatorki to bałaganiara, impreziara... te dopiero są nudne.

dziewczyny jak najbardziej jesteście do pokochania przez faceta. ja też wolę w tygodniu czas spędzać w domu. chyba, że dzieje się coś interesującego. domówki jak najbardziej, w gronie dobrych znajomych. nie lubię jak wypity koleś czy jakaś dziewczyny próbuje za bardzo skumplować się ze mną. albo startuje z łapami do mnie. klub lubię odwiedzić od czasu do czasu. pobawić się ze znajomymi. nie widzę nic nienormalnego w Was. także głowa do góry, pierś do przodu. :)

Gość Wacław IV Waza
A g n i e s z k a -> jeśli to Twoje zdjęcie w stopce to jesteś bardzo ładna, ładne zdjecie :)

Gość Atm.p
haha jestem spokojna dziewczyna,nie glupia,waze 55 kg i nie hoduje pryszczy:o jestem ladna ale ludzie mnie mecza:(a mialam chlopaka poznanego na czacie,bylo cudownie wciaz seks itp niestety raz mnie zdradzil i zerwalam:o teraz blaga o powrot bo uznal ze bylabym dobra zona

Gość Seba&
I jeszcze jedno,Domatorka jest wspaniala , cudowna kobieta ktora nie musi nikomu nic udowadniac , nie musi sie na sile lansowac jak 95% tych pustych lasek , ktore nie maja zadnych innych priorytetow jak tylko jakie tipsy miec i jak bardzo krotka miniowe zalozyc i zeby sie piorczyc z jakims typkiem nowo poznanym , one w przeciwienstwie do nich znaja swoja wartosc , naawet spiac maja w sobi wiecej wdzieku i czaru miz te pustaki , ktore robia co moga ,aby tylko pokazac jakie to swietne nie sa , a tak naprawde sa odpychajaace...

Gość andrew bogucki
domatorka lubiaca seks - idealna partia dla mnie moze sie umowimy?:)