Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jjgmd

Myslicie ze ktos zechce domatorke?

Polecane posty

ja? jestem normalna nie mam ani ciezkiego ani jakiegos takiego byle jakiego kiedys bylam takie lelum polelum ale teraz wiem czego chce jesli on mnie nie chce to ja nie ebde plakac nad nim i nad ta sytuacja glupia nie ejstem wiec nie dam sie tak robic

Gość Rum-cajs
a g n i e s z k a _ nie przejmuj się tymi docinkami , ładniutka jesteś i widać oraz czuć, że masz wszystko dobrze pod włosami poukładane a te cwaniary , które krytykują Twój wygląd niech mają cywilną odwagę i pokażcie tu swoje nie tylko nosy :)

rozumiem. niestety, przez niedojrzałość jednej ze stron, kończy się wiele związków. koniec czegoś jest początkiem czegoś następnego. życzę żeby było tym razem lepiej. może uda się wyjaśnić sprawy między Wami i będzie dobrze.

ja juz zostalam tak skrytykowana na kafe ze bardziej sie chyba nie da ;) krzywy nos, krzywy usmiech, nie ten tusz, nie ten podklad zle dobrane i uczesane wlosy, w ogole cala twarz do wymiany:P ale zobacz ze zadna nie ma zdjecia w stopce i wiekszosc to pomarancze

Gość Domatorki są najlepsze
Trzeba mieć dużo szczęścia, żeby taką znaleźć. Ja sam taki jestem i obawiam się, że będę sam.

Gość Rum-cajs
dokładnie , a powiadają że : prawdziwa cnota żaden krytyk się nie wstydzi głowa do góry śliczna czarnulko 🌻

Gość mnbvcxzxcvbnmm
wlasnie domatorzy powinni laczyc sie z domatorami ale jak oni sie maja laczyc jak ciagle siedza w domu.. bez sensu.. ja na bank zostane stara panną.. mam juz 25 lat i nikle nadzieje. . a i slowko do agnieszki - dlaczego opowiadasz o orzstaniu ze swoim chlopakiem na forum - pokazujac swoja twarz? on moze tu trafic i bedzie miec z ciebie niezlego łacha. nie ma to jak publiczna spowiedź..

Gość 12345678765432
Oho, odezwała się jedna kreująca się na wspaniała i inteligentną. Niestety, jak każda domatorka jesteś zwykła przeciętniarą. Studiujesz techniczny kierunek - wow, co za wyczyn! Czytasz Dostojewskiego? A wyszłaś poza klasykę z liceum, czy raczej przewyższa to twój mały rozumek? Nie wywyższajcie się, bo nie ma po co.

Gość Rum-cajs
na temat domatorstwa dorzucę kilka słów, wiadomo że ciepły dom stanowi ostoję i często aż chce się wracać aby posiedzieć przy kominku, zobaczcie ile czasu spędzamy w kuchni, gdyby policzyć te godziny spędzone w kuchni to wyjdzie 1/8 naszego życia ale ja jestem za tym aby potrafić oddzielić czas na naukę i pracę oraz odsypiania zaległości i od czasu do czasu poszaleć , pokazać się ludziom i niech mnie ludzie zobaczą , natomiast zamknąć się w czterech ścianach i nawet nosa na zewnątrz nie chcieć wystawić to już jest lenistwo i głupota

Gość mnbvcxzxcvbnmm
madrze napisala dziewczyna o roznicy w fizjologii, naturze czlowieka.. niektorzy ludzie rodza sie z wieksza nadwrazliwoscia na bodzce i nie potrzebuja wielu wrazen w zyciu bo czuja sie zle przez to - stresują i męczą się.. wiec wola spokojne zycie, w domu, bezpieczne.. ktos o mniejszej wrazliosci na bodzce ciagle szuka nowych wrazeń, nie usiedzi w miejscu. i spokojni intorwertycy to rozumieja a wlasnie aktywni ekstrawertycy nie potrafia tego zrozumiec i nic dziwnego ze introwertycy, domatorzy czuja sie gorsi, niezaakceptowani i szukaja powodow by sie pocieszyc np na tym forum.. nie powinnismy sie tak oceniac, taka jest nasza kultura zachodnia. ale na wschodzie np w indiach ludzie są rozni i nikt nie krytykuje tego ze ktos jest nudny. wielu ludzi poswieca swoje zycie na medytacje itd , zycie pustelnicze, zyje w ciszy itd ale nikt tego nie krytykuje. mysle ze trzeba miec wiecej akcpetacji dla siebie i drugiego czlowieka i zrozumienia dla roznic miedzy ludzmi i nie wyzywac ani siebie ani innych od nudziarzy i ludzi gorszych.. chociaz to trudne.. :( ja tez mam czesto dola z tego powodu ale im wiecej np dowiaduje sie o psychologii czlowieka o tym jak osobowosc czlowiak roznie postrzegana jest w roznych kulturach tym po trochu coraz mniej mnie obchodzi to ze jestem nudna dla innych .. przeciez nie zmienie sie z introwertyka w ekstrawertyka tak samo jak ekstrawertyk nie zmieni sie w introwertyka bo by chyba ze skory wyskoczyl a i tak mu sie nie uda..

jak już takie filozoficzne wywodu tu są prowadzone, to dorzucę coś od siebie. zauważyłem, że Polacy jako naród mają problemy z akceptacją. jeśli ktoś jest domatorką, to od razu ktoś "po drugiej stronie barykady" jest zły. i wymieniane są złe cechy, których najczęściej np: domatorka nie posiada. po co to wszystko? lubię domatorki, to nie znaczy, że muszę toczyć niepotrzebną wojnę z imprezowiczami. jeden lubi morze, drugi woli góry. ani pierwszy nie przekona drugiego do morza, ani drugi pierwszego do gór. nigdy nie pojmę czemu ten naród jest taki pojebany. nie przepadam za operą, nie interesuje mnie to nie znaczy że muszę tych którzy to lubią wyzywać. idę swoją drogą, tamci niech idą swoją drogą i tyle.

Gość 12345678765432
Niestety z wami jest taki problem, że robicie rozróżnienie domatorka//imprezowiczka. Co świadczy o bardzo niskim poziomie.

Gość mnbvcxzxcvbnmm
no wlasnie - bo to sie rodzi z braku wiary w siebie - trzeba sie dowartosciowac gnebiąc tych 'innych' .. ale zkolei ludzie odwazni , otwarci i aktywni lekcewaza spokojnych bo nie są kolejnym bodzcem ktory uatrakcyjni im zycie.. wiec od razu tez są wyzwiska typu nudziarz dzikus odludek itd.. nikt przeciez nie chce czuc sie gorszy wiec chyba nic dziwnego ze ci spokojni tez jakos probuje sobie z tym poradzic wyzywajac w jakis sposob innych broniac sie tym ze mimo wsyztsko ich zycie jest glębsze.. ale w sumie ekstrawertykow i tak to nie obchodzi i gdzies mają opinie szarych myszy.. ehh..mysle ze na tym polu nigdy nie dojdzie do porozumienia ;p

Gość mnbvcxzxcvbnmm
a kogo wolisz nie slyszec ani widziec?

Gość Smanna
Witam inne domatorki i domatorów :) A do pozostałych- nie rozumiem tak prostolinijnego myślenia, domatorka=nie wychodzi z domu, brzydka, brudna, bez zainteresowań i zaniedbana. Ludzie to mają tendencje by wszystko malować na biało lub czarno, a przecież jest jeszcze wiele odcieni szarości. Ja także jestem domatorką, większość ludzi nie odpowiada mi towarzysko, źle się czuje w grupach powyżej trzech osób, ale to nie znaczy, że wcale nie wychodzę z domu, wychodzę często gdy mam coś konkretnego do załatwienia, zrobienia. Co to za sens chodzić ciągle po klubach, teatrach, kinach? raz na jakiś czas, w porządne miłe miejsce lubię iść, ale nie codziennie ani nawet co tydzień, dla mnie marnowaniem życia jest właśnie klubowe i imprezowe życie. Lubię ludzi i dobre towarzystwo, ale nie mam potrzeby ciągłego kręcenia się wśród dużej liczby osób. Może gdybym znała więcej ludzi o podobnym światopoglądzie, chcących zdziałać więcej niż kolejną bibe, wychodziłabym częściej. Aaa... ktoś wspominał, że nadawałybyśmy się na żony facetów których ciągle nie ma w domu, a to niby czemu? przecież zawsze można posiedzieć w nim razem, haha ;)

Gość 12345678765432
Gdyby był to zwykły temat o domatorach, szukających podobnych ludzi nikt by nie pisnął żadnej krytyki. Niestety, od razu zaczęliście wyzywać innych - imprezowiczki, lampucery. Jeżeli dla was kazdy, kto nie spędza czasu w domu jest imprezowiczem to gratuluje szerokich horyzontów.

gdybym pisał tu 12h dziennie, to do sylwestra może bym połowę listy wypisał. ;) nie jestem uprzedzony do kogoś kogo nie znam, ale parę osób z życia publicznego nie trawię. - politycy - grzegorz lato - jola rutowicz ;)

Gość co to za pytanie
a co ty myslisz, ze wszyscy faceci lubia codziennie na imprezy chodzic? sporo jest takich co woleliby w domu, poswiecic czas swojej kobiecie ja np lubie gdzies wyjsc, ale raz, dwa na miesiac mi wystarczy, reszte chetnie spedze na seksie z moja kobieta :D

Gość Domatorki są najlepsze
Zgadzam się z Smanną.

Gość 12345678765432
Co to za sens chodzić ciągle po klubach, teatrach, kinach? HAHAHAHAHAHAHAH. Słyszałaś coś po poszerzaniu horyzontów, rozwijaniu swojego intelektu, czy szczytem rozwoju jest dla ciebie ugotowanie makaronu?!

Gość 12345678765432
Wbijcie sobie do swoich łepków, że jeśli ktoś wychodzi z domu to leci na impreze? W jakim środowisku wy się obracacie?

Gość 12345678765432
* że jeśli ktoś wychodzi z domu to niekoniecznie leci na impreze