Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ofiara toksycznej babki...

Toksyczna babka burzy rodzine..

Polecane posty

Moja toksyczna babka wciska sie gdzie nie ma i skłóca cała rodzine, ciotka juz prawie trafila przez nia do zakladu zamknietego. CO robic?? mozna babke wyslac bez jej zgody na jakies leczenie??

Gość smalczykowa
Zbierzcie sie razem do kupy i ustalcie linie postępowania. Jak sie przeciwko niej zjednoczycie, to nie będzie miała takiej mocy razenia i przestanie aż tak fikać

Ale ona jest wariatką, grozi calej rodzinie ze powywala z domow, ze nasle opieke spoleczna itp.

ja z rodzicami i babcia mieszkalam 20 at, dopiero gdy doroslam zdalam sobie sprawe ze babcia nie jest do konca normalna.. mama brala przez nia duzo lekow na uspokojenie, ale nie pomagaly. teraz mama z moja siostra wyprowadzily sie do domu pod miastem, tata mieszka troche u nich, troche u dziadkow, a ja wynajelam mieszkanie zeby byc jak najdalej od toksycznej babci. ale prawda jest taka ze z naszej rodziny nic nie zostalo, kazdy mieszka oddzielnie bo za wszelka cene chcial byc daleko od babci.

O! raz nawet mowila ze skoczy ze schodow i powie ze ja ktos pobil z rodziny, tak wiec to chyba wystarczajayc powod?? musze kiedys nagrac co ona opowiada i zaniesc do lekarza albo na policje.