Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmiąca z rozsądku

ograniczenie jedzenia, a brak pokarmu...

Polecane posty

Gość karmiąca z rozsądku

karmiąc nie mogę sie odchudzać bo jak ograniczę jedzenie zaraz mam brak pokarmu :-( Chcę karmić jeszcze około 3miesięcy tj. do 6ego miesiąca zycia. Mam pytanie do mam, które karmiąc nie chudły, czy później było łatwo gubić kg? Oczywiście będąc na diecie np. 1000kalorii? Nie mogę się już doczekać diety, jestem bardzo zmotywowana.

Gość i ja i ja
ja też czekam z dietą aż przestane karmić, bo moje dziecko zbyt wolno przybiera i mam porządnie się odżywiać

Dziewczyny, ale przeciez mozecie jesc karmiąc piersia ale rzeczy np. gotowane lub robione na parze, mieso warzywa itd, odrzucic calkowicie slodycze i na 100% bedziecie chudly a mleka nie ubedzie. Ja karmie piersia juz 3 miesiac, i na poczatku sobie pozwalam duzo i slodycze i wogole wszytsko , a od 2 tygodni przeszlam tylko na gotowane i przede wszytskim zupy, zero slodyczy i schudlam juz 3kg, a mleka wydaje mi sie ze mam jeszcze wiecej doslownie.

Lola ma rację. Ja też karmię, jestem dwa tygodnie po porodzie, nie jem słodyczy ( mały źle reaguje, bo jeszcze za malutki ) i chudnę. Na obiady zupy lub gotowane, ew. pieczone ryby, soki bez dodatku cukru, kawa ( zbożowa ) i herbata bez cukru. Taką dietę zaleciła mi położna. Obecnie do wagi sprzed ciąży zostało mi 3 kg. Wam tez się uda. Powodzenia!