Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana w zlym czlowieku

Darker - zakochałam się w Tobie ! -- :)

Polecane posty

Gość Zuzanna Ameliaa
Darker - czyzbys mial jakies konkretne plany

Żadnych konkretnych planów. Za bujnie w obłokach to można po głowie dostać.

Ja myślałam że liczy się kto jakim jest człowiekiem, a nie kto więcej zaliczył lasek :(

Liczy się to kogo znasz i ile masz na koncie. Reszta to gówno warte detale.

A żeby dorzucić jeszcze do pieca napiszę tylko, że zawsze byłem przez dziewczyny określany jako świetny facet. I kurwa widać jak tacy kończą...

18:51 [zgłoś do usunięcia] Darker Liczy się to kogo znasz i ile masz na koncie. Reszta to gówno warte detale. To jest twoje zdanie czy zdanie zaszczutej gawiedzi?

Darker - coś w tym jest. Niedawno mój kolega został porzucony przez dziewczynę bez słowa. I to jakąś rudą małolatę. Tak po prostu, żadnych wyjaśnień. Taki fajny facet, inteligentny, przystojny, zabawny. Nie rozumiem niektórych dziewczyn.

"To jest twoje zdanie czy zdanie zaszczutej gawiedzi? " To jest realizm. To obraz rzeczywisty. Nie robiłem ankiety i nie pytałem kto się zgadza a kto przeciw. Głodujący artyści i mentalne nastolatki będą raczej przeciw. Ich pech.

"Taki fajny facet, inteligentny, przystojny, zabawny." I taki... nudny.

No tak to teraz popadnijmy w depresje bo świat zły,może zacznij widzieć świat w innych barwach?

Ela dla Ciebie nie był nudny ale dla niej widocznie był,lepiej chyba tak niż jakby miał być zdradzany i okłamywany.Patrzmy realnie i wielka miłość kiedyś się kończy jeśli się o nią nie dba...

"Nie jest nudny. Dlatego nie potrafię zrozumieć jej decyzji." Moja matka tez nie potrafi zrozumieć czemu taki świetny facet jak ja nie ma dziewczyny. Widocznie nie jestem taki fajny jak sie jej wydaje. "może zacznij widzieć świat w innych barwach? " Za głupi optymizm to ja już baty solidne dostałem. Dziękuję, nie będę się oszukiwał. Wolę widzieć sprawy tak jak naprawdę wyglądają.

"może byłeś za idealny dla kobiet Darker i za dobry..." Dlatego nie współczuję żadnej maltretowanej przez swojego chłopaka, narzeczonego czy też męża. Sama wybrała to niech się nacieszy.

Gość plllam
j a , jestem facetem , uważam że darker to wyjątkowy nudziarz i szczerze , to jak widzę jego wpisy to ich nawet nie czytam , bo on w kółko jaki to jest nieszczęśliwy świat w którym się urodził, takie bla bla bla. a poza tym skoro mówisz, że żadnej byś nie powiedział, że jesteś prawiczkiem , jak widzisz , nic ci to nie dało , nadal bez zmian :O

"A żeby dorzucić jeszcze do pieca napiszę tylko, że zawsze byłem przez dziewczyny określany jako świetny facet. I k**wa widać jak tacy kończą..." Może za mało się o nie starałeś ? Albo uznałeś, że nie warto zabiegać - tak jak to napisałeś na innym topiku :)

A może był za dobry. Wiem, że mu na niej zależało, mówił mi, że nigdy nie zdradziłby dziewczyny. A to taki typ, za którym naprawdę wiele kobiet obejrzałoby się. Zawsze uśmiechnięty "jajcarz", teraz chodzi smutny. Szkoda mi go, to było zaledwie kilka dni temu.

"j a , jestem facetem , uważam że darker to wyjątkowy nudziarz" Bądź spokojny - nie zgwałcę Cię. Owłosiona męska dupa nigdy mnie nie kręciła. Możesz przestać "negowac target". "i szczerze , to jak widzę jego wpisy to ich nawet nie czytam" Ale opinie o mnie to już ma! Oświeciło go we śnie. "a poza tym skoro mówisz, że żadnej byś nie powiedział, że jesteś prawiczkiem , jak widzisz , nic ci to nie dało , nadal bez zmian " Bo żadnej nie spotkałem w realu co była by zainteresowana, kołku

człowiek się zmienia... poznaje się go latami i ja takim współczuje.... nie współczuje tylko tym które mimo że dostaną po pys.." siedzą dalej bo boją sie samotności lub twierdzą że kochają nadal

"Może za mało się o nie starałeś ?" Ja jestem człek inteligentny. Jak słyszę "spierdalaj" to sobie idę. Za bycie stalkerem to teraz jest wyrok a nie pouczenie.

"człowiek się zmienia..." Chciałbym to zobaczyć. Facet się budzi, leniwie otwiera jedno oko, potem drugie i nie wiadomo skąd musi przypierdolić wybrance :D

Darker źle się wyraziłam... towarzystwo, znajomi i inne rzeczy tez maja na to wpływ... sam chyba byś się nie obudził i nie pomyślał.." o dzisiaj jej grzmotnę w oko za to że przedwczoraj zupa była za słona":D

Gość plllam
ooo, dokładnie to o czym mówiłem :) bierze na tapetę każde zdanie i komentuje , nie wiem mam nadzieję ,że chociaż wydaje ci się to śmieszne , błyskotliwe , ewentualnie mądre , niestety nie jest jak tak rozmawiasz z laską w realu to już wszystko wiadomo jesteś przewidywalny jak ..

No właśnie Ty tak wszystko musisz rozebrać na czynniki pierwsze,każde zdanie każdą literę.

"Jak tak rozmawiasz z laską w realu to już wszystko wiadomo" Tu Cię kurwa zaskoczę bo tak z dziewczynami w realu nie rozmawiałem.