Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana w zlym czlowieku

Darker - zakochałam się w Tobie ! -- :)

Polecane posty

Gość plllam
jak słyszę te wszystkie biadolenia prawiczków czy nie prawiczków , takich co to nie mają ppowodzenia i inne ofiary to mi się przypomina zdjącie ze ślubu szaron tate , to się pisze trochę inaczej ale mam nadzieję ,że wiecie o kogo chodzi i romana polańskiego - z jednej strony laska po prostu marzenie z drugiej jakiś niedorośnięty chłopczyk który chyba sięe zgubił . ale oczywiście zawwsze mozna znaleźć wytłumaczenie jakim się to jest biednym i nieszczęśliwym

Gość paqulinka
Tap Madl Widzę że Ty wszystko widzisz w czarnych barwach... czysty przykład że nick ma znaczenie :)

"Widzę że Ty wszystko widzisz w czarnych barwach..." Bo nie chce się oszukiwać? "ale oczywiście zawwsze mozna znaleźć wytłumaczenie jakim się to jest biednym i nieszczęśliwym " Jakie wytłumaczenia?! Z innego tematu się urwałeś?

ciężko być samotnym optymistą, coś o tym wiem :P prawda jest taka że spokojnych, troche nieśmiałych ludzi nikt nie chce a jak sie jeszcze nigdzie nie bywa, nie podrywa to sie nie ma nikogo( my life)

Gość plllam
ja ? ja urwałęm się z choinki , bo to boże narodzenie , w normalne dni urywam się z jabłonki

Gość metal chick
darker pokaż dupe pokaż dupe

"prawda jest taka że spokojnych, troche nieśmiałych ludzi nikt nie chce" Zaraz Ci "udowodnią", że to nie prawda :D

"Może Ty po prostu jesteś jakiś niewidzialny dla lasek " No. Jak ktoś nie chodzi niczym paw to wg. dziewczyn nie ma charakteru.

No. Jak ktoś nie chodzi niczym paw to wg. dziewczyn nie ma charakteru. Nigdy mi nie przyszło do głowy żeby facet musiał chodzić jak paw,a charakter ma każdy :P

Gość jkfbanbbfd
Milena20 to kretynka. Jak czytam jej posty to mi sie niedobrze robi. Kurwa jak mozna byc taka idiotka? Idz sie lepiej uczyc dziecko! na dobre ci wyjdzie

Gość plllam
hej darker , czemu to sie nie ropisałeś na ta co ci powiedziałem ? czemu polański mógł wyrwać taka laskę ? kasy dużej nie miał bo każdy wiedział , że szasta forsą na prawo i lewo ikasa sie go nie trzyma , reputacji najlepszej nie miał , o urodzie juz nie wspomnę

"czemu to sie nie ropisałeś na ta co ci powiedziałem ? czemu polański mógł wyrwać taka laskę ? " Ale robił karierę jako reżyser.

Gość Nie dodawaj mi win, to nie ja
Darker, czy jesteś przystojny?

Gość plllam
coś ci zabrakło pomysłu , dlaczego laski na widok wątpliwej urody wokalistów , liderów zespołów tak szybko zdejmują majtki , że się drapią po nogach ?

Gość W siecie każdy może być
fajny

Gość jkfbanbbfd
Uderz w stół a nożyce się odezwą. Po prostu żal mi Ciebie dziecko. Dobrze Ci radzę lepiej do książek biegnij, dziecko.

Gość Nie dodawaj mi win, to nie ja
Wystarczy rejestrować reakcję otoczenia. Nikt Ci nigdy tego nie powiedział? A może ktospowiedział Ci wręcz odwrotnie?

Na pewno myślisz o moich hipnotajzin oszy :D ale,ja już muszę kończyć na dzisiaj a więc :)