Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robimy rozeznanie

Macie wlasne mieszkania lub domy?

Polecane posty

Gość robimy rozeznanie

Macie gdzie mieszkac z dzieckiem/dziecmi czy tulacie sie po roznych kontach badz mieszkacie u tesciow?

Gość sdffgdfgdf
Jesli niemialbym mieszkania to nie myslalbym nawet o dzieciach! Nie wiem nawet jak mozna podejmowac sie takiego zadania jak wychowanie dziecka nie mając gdzie mieszkac, a często tez i stalej pracy, a duzo ludzi tak robi!

Gość czym??
konto to jest bankowe

Gość kolkolkolkolkolkol
mam M3 wlasnosciowke i dziecko w drodze

Gość Mamusia2010
Mamy domek i jedno dziecko.

Gość robimy rozeznanie
tak, przepraszam mialo byc katach. Jestem troche przemeczona

Mam dom. Rodzice i teście też mają swoje domy. W zasadzie nie mam znajomych z bloków, tak się jakoś złożyło.... Tylko raz w życiu zmieniłam miejsce zamieszkania, z domu rodzinnego na nasz dom własny. Współczuję strasznie jak ktoś nie ma gdzie mieszkać i siedzi kątem u kogoś w jednym pokoiku :( :( :(

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mamy własne mieszkanie i dzieci ;)

Gość zrrrt
mi rodzice kupili w zeszłym roku mieszkanko :) za gotówkę :) jupiiiiiiii

Gość robimy rozeznanie
rozeznanie z ciekawosci, ale tez po czesci dlatego ze planujemy dziecko i zastanawiamy sie co lepiej kupic, domek czy moze jakies swietne mieszkanie z tych wiekszych. Chcialam zobaczyc gdzie ludzie mieszkaja

Gość zrrrt
wolałabym dom, ale u nas mieszkanie można mieć za 150tyś, za tyle co najwyżej mogłabym mieć działkę ;)a gdzie reszta?:)

Gość robimy rozeznanie
czekam dalej na odpowiedzi

mieszkamy na wynajętym. remontujemy a właściwie wykańczamy mój dom rodzinny - przepisany na mnie - na razie mieszkają tam moi rodzice i bracia. mamy duży kredyt na ten dom i na razie własnego domu nie wybudujemy. remontujemy dom rodzinny mojego męża - przepisany na męża - mieszkają tam jego rodzice. na ten dom kredytu nie ma, remont robimy z kasy zarabianej na bieżąco. o budowie swojego domu myśleliśmy, ale ważniejsze i bardziej pilne było wykończenie mojego domu. za kilka lat rozpoczniemy budowę swojego gniazdka :) zawsze możemy sie wprowadzić do jednego z posiadanych domów, z nastawieniem na mój - mamy tam do dyspozycji 2 piętra, łącznie 6 pokoi, 120 m kw, więc całkiem nieźle :P

ja obecnie mieszkam w domu moj chlopak chce kupic jeszcze wiekszy a ja chce zostac tutaj, nie ma dla mnie wiekszej roznicy dom mieszkanie ja sie w mieszkaniu wychowalam, moglabym w m mieszkaniu mieszkac spokojnie. moj z kolei wychowal sie w duzym domu wiec dla niego mieszkanie kateg. odpada mam wlasne 3 pokojowe mieszkanie ktore wynajmuje studentom

Gość robimy rozeznanie
tak sie wlasnie zastanawiam co lepsze bo dobre mieszkanie to spokojnie wyniesie nas 500000zl bez umeblowania a za ta cene to chyba mozna by bylo tez o domku pomyslec. No i dlatego mam dylemat

domek zdecydowanie domek! ja mam dosć mieszkań! 100 razy bardziej wolę nawet mały domek od wielkiego mieszkania :)

Gość robimy rozeznanie
niby tez wolalabym domek tylko przeraza mnie budowa i nie wiem czy mam na to sily. A gotowy juz to chyba bedzie duzo drozszy.

Gość Piękne i naturalne
mieszkanie dwupoziomowe na kredyt

Gość robimy rozeznanie
dwupoziomowego nie chcemy. Jak juz to myslelismy o czyms wiekszym np. apartamencie.

Gość misia1111111111111111111111
WYNAJEM

Zdesperowana - oj przesadzasz :) Ale dziękuję :) Twoich zdjęć tutaj kilka widziałam, począwszy od tego z palcem środkowym :) :) ;) I chociaż ten palec ładny nie był, Ty za to maszładną urodę.... Juz Ci to kiedyś pisałam, ale jeszcze bez czarnego nika wtedy :)

Gość jak masz chatę na kredyt
to tak jakbyś wynajmowała. 30-35 lat od banku.