Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagusiek89

Szukam mądrego faceta.

Polecane posty

Gość jagusiek89

Szukam faceta z którym od czasu od czasu mogłabym się spotkać na kawę, gorące czekoladę, czy drinka. Czas spędzając na rozmowie... Czemu tak trudno znaleść takiego faceta?

Gość dobre dobre dobre
bo to dla faceta strata czasu.

Gość masz tyle lat ile sugeruje
nick?

Gość jagusiek89
tak. kiedys poznałam takiego dla któego nie było to stratą czasu.

Gość dobre dobre dobre
bzyknelas sie z nim?

Gość jagusiek89
nie i do tej pory utrzymujemy kontakt,tylko przeprowadziłam się i nasze spotkania się przeradziły.

Gość jagusiek89
nie uważam,że na przyjaźni miało by się zakończyć. Ale od czegoś trzeba zacząć. A jak się wejdzie na niektóre portale. Seks, seks i tlyko seks.

Gość dobre dobre dobre
ona nie szuka przyjaciela . z przyjacielem placi sie za knajpy po polowie.

ta i parę miesięcy aż Cię zaciągnie do łóżka. Teraz są dziewczyny co szybko idą do łóżka. Tymi ostatnimi najbardziej faceci się interesują. A może Ty jesteś aseksualna?

Gość dobre dobre dobre
jedno jest pewne: zaden madry facet nie da sie w to wrobic.

Gość jagusiek89
nie jestem aseksualna i też szybko poszłam ze swoim błym facetem do łóżka, ale czy na prawde nie ma takich mężczzn, którzy chcą najpierw dobrze poznać swoją partnerkę nie tlyko od łechtaczki strony? płacenie po połowie nie dla mnie żadnym problemm. bez takich insynuacji proszę.

Gość jagusiek89
ja no po dłuższym nieuprawianiu seksu pragnę partnera jeszcze bardziej, na sam dotyk dostawałam ciarek. Jaka satysfakcja jest oddaniu się od razu? zero dreszczyku, zero zdobywania, eh. Żałuję,że wtedy tak postąpiłam,,,

Gość jagusiek89
moim zdaniem ładna. do brzydkich na pewno nie należe, ale nie też jakaś super modelkowa piękność.

a gdzie faceta szukasz? portale randkowe raczej odpadają chyba żę chcesz szybki sex.

Gość masz tyle lat ile sugeruje
Fajna się wydajesz, jak na swój wiek, to aż za fajna ;-) Szkoda, że taka młoda.

Gość jagusiek89
najpierw zaczelam od obserwowania rówieśników na studiach, umawiałam się z nimi na spotkania,ale myśleli o jednym. później serwisy radnkowe, które faktycznie są spalonym pomysłem. Teraz poruszyłam temat tutaj. Może dowiem się czegOś więcej w tym temacie.

nic nowego się nie dowiesz. Temat już nie raz był wałkowany na kafe przez różne dziewczyny. W twoim wieku faceci tylko o jednym myślą. Zazwyczaj znalezienie normalnego dość ciężka sprawa.

"Zazwyczaj znalezienie normalnego dość ciężka sprawa." Bo właśnie normalni o TYM myślą. Pedały o tym nie myślą.

Gość dobre dobre dobre
przejdzcie na maila i sie umowcie. kapselko ma checponosic twoja torebke. obnstawiam ze pare randek zaliczy wiec troche czekolady w sibie wlejesz.

Gość jagusiek89
na prawde kręci was facetów pierwsze spotkanie, seks i potem spotkania? nie chcecie zdobywać,starać się choć troszkę? eh. chyba nie rozumiem i nie zrozumiem świata facetów.

Ja bym poszedł na takie coś. Tylko że jestem w mniejszości. Faceci w dzisiejszych czasach nie chcą się starać chcą szybko osiągnąć cel.

"nie chcecie zdobywać,starać się choć troszkę?" Wam się nie chce a nam ma się chcieć? Jak dziewczyna i facet mają się ku sobie to nie trzeba się bawić niczym dzieci w jakieś 'staranie się'.

Gość dobre dobre dobre
masz facetow za takich idiotow?

"Faceci w dzisiejszych czasach nie chcą się starać chcą szybko osiągnąć cel." Bo tak nakazuje zdrowy rozsądek. Ale jak ktoś chce nadskakiwać i robić za pieska na smyczy...