Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola-ktoś mi ukradł nicka

Czemu wszytsko jest takie drogie??? kUpilam dzis dla kolezanek upominki na swiet

Polecane posty

a tj 2 fajne kubki, aniolki, male ksiazeczki i cukierki i jak nic ponad 60 zł- no coś chyba nie tak :/

No w sumie racja- mam tylko prace dorywcza. No ale mam odpuscic sobie prezenty gwaizdkowe?

1. Nie kupuj tzw. "pierdół", łatwo dostępnych, pozornie tanich jak barszcz, a tak naprawdę zbędnych i rzadko trafiających w gusta innych. 2. W okresie przedświątecznym, jak i w każdym innym, promocja to najbardziej naciągnięte z haseł marketingowych. 3. Na pociechę - po NR wszystko zdrożeje jeszcze bardziej.

ale te kubki sa super, w srodku cukierki, z ksiazeczka ze 'zlotymi myslami'- perełki i fajnego aniołka na kokardkę -to nie jest drogi prezent...

"No ale mam odpuscic sobie prezenty gwaizdkowe?" Nie.. ale można to robić dużo wcześniej. Nawet w październiku czy listopadzie. Wszystko jest wiele tańsze a i czas jest na spokojny wybór. Może nie uwierzysz, ale ja kupiłam kapciuszki dla dziecka za 5,5 .. wcześniej były za 129zł. Bez wad itd. Po prostu zostało kilka par ze starej kolekcji. W dużym centrum handlowym dobrej dość firmy. Kupiłam i czekają na święta.

ojej no juz trudno bede wiedziec na nastepny rok :/

Gość jakakakkakakakakaka
naprawde, wszystko jest strasznie drogie a ja wcale malo nie zarabiam

Gość fweafswefrx
ja też nie mam kasy, jestem studentka, ja kupuje prezenty nawet pół roku wczesniej jak się trafi jakas okazja, np. serwetnik dla mamy na prawdziwej wyprzedazy a nie takiej marketingowej kupiłam w sierpniu

no mi wyjdzie ok 300 zł :/

Gość No ja dzis wydalam 200zl ale
nie zaluje. Piekna biuzteria u znajomej plastyczki, a wszystko dopracowane i taniej niz w galerii. Opakowane jak z galerii. Wyglada jak prezent za 300zl, a ja dalam 40 :P Kupilam u niej dla wszystkich kobiet z mojej rodziny, a dla facetow prezenty zbieram od sierpnia. Tez kupuje jak jest taniej